Projects Abroad volunteers take a break to snorkel and feed the fish during their Fiji volunteer programmes.

Frivilligt arbejde i Fiji

Nyd de enestående, tropiske omgivelser i Fiji, mens du støtter udsatte lokalsamfund

Arbejd frivilligt i Fiji med Projects Abroad og deltag i projekter, som er designede til at håndtere lokalsamfundets behov og mangler. Oplev livet på den smukke Stillehavsø, mens du støtter vores indsats for at hjælpe folk i udsatte områder.


Du kan deltage på vores internationalt anerkendte hajbevaringsprojekt, som udarbejder værdifuld research om en af havets mest frygtede og misforståede rovdyr. Du kan også støtte uddannelsen og udviklingen af små børn i underfinansierede dagcentre, eller dykke helt ned i den fijianske kultur ved at bo i en traditionel landsby på vores kulturprojekt.


Du bor på den største ø i Fiji, Viti Levu. Hvis du deltager på vores bevaringsprojekt, arbejder du fra Pacific harbour på den sydlige del af øen, mens frivillige på de andre projekter arbejder i og omkring byen, Nadi. Når du er frivillig i Fiji, får du støtte fra vores personale døgnet rundt.


Fiji har nogle fantastiske rejsemuligheder. Du kan tage på vandretur i det dramatiske højland på øen eller slikke sol på de billedskønne sandstrande, som Fiji er berømt for. Oplev Fijis farverige festivaler, tag på øhop med en båd og tag på dykkertur i det krystalklare vand. Du har rigeligt med muligheder.

Projekter, som er tilgængelige i Fiji

Filter by:

1-3 af 5 Projekter

Volunteers scuba dive during our Shark Conservation Project in Fiji for high school students
Volunteer Shark Conservation in Fiji for Teenagers
Se dette projekt
 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger
 • From 24,670 DKK
Projects Abroad Intern giving nutritional advice whilst on nutritional internship in Fiji.
Erfaringsophold med ernæring i Fiji
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 16,120 DKK
A Childcare volunteer working with children in Fiji sits in a circle with children during a kindergarten lesson.
Frivilligt arbejde med børn i Fiji
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 13,700 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Fiji

Når du deltager som frivillig på et projekt i Fiji, bor du på den største ø i landet ved navn Viti Levu. Her arbejder vi på to lokationer. Frivillige på hajbevaringsprojektet arbejder i Pacific Harbour, mens alle andre projekter finder sted i byen Nadi.

Nadi

Nadi ligger på den vestlige del af den største ø, Viti Levu. Selv om byen er lille, har den alt, hvad du skal bruge, blandt andet supermarkeder og restauranter. Slap af på de smukke strande, besøg det største hinduistiske tempel på den sydlige halvkugle, eller tag ud at se den enestående orkidehave.  

Pacific Harbour

Pacific Harbour er kendt som Fijis midtpunkt for oplevelser og hovedstad for eventyrlystne sjæle. Besøgende i byen kan blandt andet prøve zip-lining, jet-boarding og at sejle i kano. Havnen ligger på den sydlige kyst på øen og har en række strandhoteller og resorts.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Fiji

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer