A group of Human Rights interns in Africa have a lively discussion while doing research for a case.

Praktik og erfaringsophold med jura og menneskerettigheder i udlandet

Lære om juridisk rådgivning, menneskerettigheder og social retfærdighed i udfordrende omgivelser

Projects Abroads praktik- og erfaringsophold med jura og menneskerettigheder giver dig helt unik indsigt i juridisk praksis, menneskerettigheder og sociale udfordringer i et udviklingsland.


I udviklede lande tager vi ofte vores menneskerettigheder og adgang til juridisk rådgivning for givet, men der er mange mennesker rundt omkring i verden, hvis stemmer ikke bliver hørt og hvis sag ikke bliver talt. Vi sætter vores deltagere og praktikanter i forbindelse med organisationer, som arbejder hårdt for at løse problemet.


Du kan hjælpe med at tilbyde juridisk hjælp til folk, der virkelig har brug for det, eller arbejde på at beskytte menneskerettighederne og promovere løsninger på problemerne omkring dem. Du får muligheden for at arbejde i advokatvirksomheder, velgørende organisationer eller NGO’er. Du kan vælge at specialisere dig inden for selskabsret, menneskerettigheder eller kampagner for social retfærdighed.


Hvis du overvejer en karriere inden for dette felt eller gerne vil have erfaring på området, giver disse ophold dig vigtig, praktisk erfaring, som du måske ikke kunne få hjemme i Danmark.

Vælg et projekt inden for jura & menneskerettigheder

Filter by:

1-3 af 10 Projekter

Local women attend a training session hosted by women’s empowerment volunteers in Tanzania.
Women's Empowerment in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
A human trafficking awareness campaign during our Human Rights internship for high school students in Argentina
Human Rights Internship with Spanish in Argentina for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Interns give a women's rights presentation on Projects Abroad's Human Rights internship for teenagers in Ghana
Human Rights Internships in Ghana for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 20,020 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,170 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktik- eller erfaringsophold med jura og menneskerettigheder i udlandet det rigtige for mig?

Vores praktik og erfaringsophold med jura og menneskerettigheder passer godt til alle, der overvejer at arbejde inden for disse fag samt alle, der gerne vil have en bedre forståelse af juridiske, sociale og menneskerettighedsrelaterede problemstillinger rundt omkring i verden.

 

Du får mulighed for at erhvervserfaring inden for menneskerettigheder og jura i udlandet i trygge rammer, mens du arbejder sammen med professionelle advokater, forkæmpere samt Projects Abroads personale. Dine daglige opgaver kan indebære research, gennemlæsning af sager, at skygge medarbejdere og give præsentationer. Du kan arbejde på kampagner for social retfærdighed for at sprede oplysning om og skabe forandring omkring relevante udfordringer i samfundet.

 

Når du er på dit praktikophold eller erfaringsophold, lærer du lokalsamfundet at kende samt de udfordringer, de står overfor. Denne slags ophold lader dig udvikle en bedre forståelse af andre kulturer, problemstillinger og/eller juridiske systemer på din destination.

 

Hvis du er interesseret i vores projekter med jura og menneskerettigheder, men gerne vil deltage i noget bredere, kan du måske være interesseret i vores projekter med international udvikling eller socialt arbejde. Du kan også se en liste over alle vores projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Local women listen to a presentation about human rights on one of our Law internships abroad.

Hvad får jeg ud et praktik eller erfaringsophold med jura og menneskerettigheder?

Et praktik- eller erfaringsophold i udlandet giver dig de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Juridisk rådgivning inden for dit valgte område.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med jura og menneskerettigheder sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk og har et stærkt støttesystem. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse ophold fra andre praktik- og erfaringsophold:


Få fuld støtte fra vores personale


På disse projekter arbejder du sammen med professionelle inden for jura og socialt arbejde. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre mere om deres erfaringer. Du får opgaver, der udfordrer dig og udvider din horisont, men du får masser af støtte for at sikre, at du får gode resultater. Vores ophold inden for disse fag giver dig en fantastisk mulighed for at lære ved at arbejde, mens du bliver vejledt af eksperter.


Projekter, der har indflydelse


Alle vores projekter er baseret på research, og de er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel for lokalsamfundet på lang sigt.

A Projects Abroad staff member guides an intern during an interview on one of our legal internships abroad.

Næste trin

Vores akkrediteringer