A group of volunteers in Argentina go sightseeing at the Iguazu Falls over a weekend.

Frivilligt arbejde i Argentina

Støt udviklingen i lokalsamfundet, mens du oplever livet i et smukt land i Sydamerika

Oplev livet i Sydamerika ved at arbejde frivilligt i Argentina. Du lærer om det daglige liv direkte fra lokalbefolkningen, mens du støtter lokalsamfundene i området.


Vi har en række forskellige muligheder for at være frivillig i Argentina. Du kan støtte børns tidlige udvikling på et underfinansieret dagcenter eller arbejde med heste og børn på et center for hesteterapi og rehabilitering. Du kan også kickstarte din karriere inden for medicin ved at arbejde direkte sammen med læger på et lokalt hospital.


Vi arbejder hovedsageligt i storbyen, Córdoba, som er Argentinas næststørste by og hovedstaden af regionen, Cordoba Province. Vores personale i Argentina står klar til at støtte og vejlede dig døgnet rundt, hvis du har brug for det.


Du får helt sikkert en spændende og uforglemmelig tid i Argentina. I din fritid kan du besøge Jesuit Estancias, som er på verdensarvlisten, eller den enorme saltsø, Mar Chiquita. Du kan også udforske de utallige vandrestier langs med Andesbjergene.

Projekter, som er tilgængelige i Argentina

Filter by:

1-3 af 10 Projekter

A human trafficking awareness campaign during our Human Rights internship for high school students in Argentina
Human Rights Internship in Argentina for Teenagers
Se dette projekt
 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger
 • From 17,420 DKK
A workshop on suturing during our Medicine internship for teenagers in Argentina.
Medicine Internships in Argentina for Teenagers
Se dette projekt
 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger
 • From 17,420 DKK
Female Projects Abroad Medicine intern learns how to tie a sature at a hopsital as part of her medical work experience in Argentina.
Erfaringsophold inden for medicin i Argentina
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 16,120 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Argentina

Cordoba

Som frivillig i Argentina bor og arbejder du i Córdoba. Byen har god offentlig transport, både i byen og til andre dele af landet, hvilket gør det nemt for dig at rejse, mens du er her.


Hvis du er glad for naturen, kan du udnytte de mange vandrestier i området. Oplev Parque Sarmiento, og besøg de enestående, historiske ruiner i Medina Azahara. Hvis du er interesseret i kultur, kan du tage på de lokale museer og kunstudstillinger samt at tage dig tid til at gå gennem Paseo De Los Artes.


Sørg for også at smage Salmorejo, som er en af de mest kendte retter i Córdoba. Salmorejo er en lækker blanding af tomater, brød, olie og hvidløg, ofte pyntet med spansk serranoskinke og hårdkogte æg i tern.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Argentina.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer