Projects Abroad er ikke bare en rejse til udlandet - du får internationale venskaber og netværk for livet, og du hjælper med at gøre verden til et bedre sted. Vi fortsætter med at støtte dig, efter du er kommet hjem igen, og vi sætter altid pris på at, vores tidligere frivillige opfordrer andre til at tage afsted på et af vores projekter.

 

Som tidligere frivillig eller praktikant bliver du automatisk en del af vores netværk, som består af over 130.000 mennesker som dig selv: vores Alumni Network.

 

Netværket af tidligere frivillige og praktikanter hos Projects Abroad gør det muligt for dig at holde kontakten til alle dem, som du har delt din uforglemmelige rejseoplevelse med. Du kan også hjælpe med at opfordre andre til at blive frivillige, og du kan endda få mulighed for at søge jobs hos os.

Hold kontakten og del din historie

Folk spørger os ofte, hvordan de bedst kan fortsætte med at hjælpe Projects Abroad, og hvordan de kan sprede budskabet og overbevise andre om at deltage på et af vores meningsfulde projekter. Vi anbefaler at:

  • Dele din oplevelse med venner, familie og bekendte. Din entusiasme og gode anbefalinger kan gøre en stor forskel for andre i beslutningen om at tage til udlandet.
  • Tale med potentielle frivillige, besvare deres spørgsmål og give gode råd ved at tilmelde dig vores Projects Abroad Facebook.
  • Potentielle frivillige taler ofte med tidligere frivillige fra et specifikt land eller projekt. Vi har en liste over de tidligere frivillige, som har givet tilladelse til, at vi må give deres emailadresse til folk, der overvejer at tage afsted. Hvis du gerne vil skrives på den liste, så kontakt os på alumni@projects-abroad.org.
  • Skrive en evaluering eller beretning om din tid i udlandet med Projects Abroad, hvilket er en god mulighed for at opsummere og reflektere over din internationale oplevelse som frivillig. Frivilliges beretninger er også et værdifuldt værktøj, som vi tilbyder potentielle frivillige og praktikanter. Du kan læse beretninger fra andre tidligere frivillige for at få en idé om, hvordan du kan skrive din egen. Kontakt os på alumni@projects-abroad.org, før du skriver din historie.
  • Du får automatisk vores e-nyhedsbrev to gange om året, som indeholder nyheder om vores projekter og destinationer samt aktiviteter for tidligere frivillige og praktikanter.

Arbejd hos os

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, som har været på vores projekter for at arbejde sammen med vores personale rundt omkring i verden. En af de ting, som gør Projects Abroad helt speciel, er at mange af vores ansatte har førstehåndserfaring med frivilligt arbejde. Besøg vores side om job for at få mere information.

Henvisningsprogram

Optjen belønninger, når du anbefaler en ven eller et familiemedlem at deltage i Projects Abroad!

Lær mere om, hvordan vores henvisningsprogram fungerer.

Vores akkrediteringer