Volunteers in the South Pacific work together to clear rubbish off a beach in Fiji.

Frivilligt arbejde i Stillehavet

Oplev helt utroligt øliv, mens du støtter udvikling i lokalsamfundene i Stillehavet

Arbejd frivilligt i det sydlige Stillehav og deltag i indsatser, som er designede til at imødekomme lokalsamfundenes behov. Vi tilbyder en række forskellige projekter i både Fiji og Samoa, så du kan helt sikkert finde et projekt, der passer til dig.


Du kan deltage på vores internationalt anerkendte hajbevaringsprojekt, som udarbejder vigtigt research til forskere, eller du kan deltage på et projekt med kulturfordybelse, hvor du bor i en landsby i Fiji eller Samoa. Du kan også støtte børns tidlige udvikling på lokale dagcentre og bidrage til oplysningskampagner om vigtigheden af sund ernæring.


Da Projects Abroad tager sig af al planlægning, får du en bekymringsfri oplevelse. Vi har fuldtidsansat, lokalt personale på kontorer i alle landene, som tilbyder støtte døgnet rundt. Det betyder, at du kan fokusere på det, der er vigtigst: at blive en del af vores langvarige indsats for at hjælpe andre.

Projekter i Stillehavet

Filter by:

1-3 af 8 Projekter

Volunteers scuba dive during our Shark Conservation Project in Fiji for high school students
Volunteer Shark Conservation in Fiji for Teenagers
Se dette projekt
 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger
 • From 24,670 DKK
Projects Abroad Intern giving nutritional advice whilst on nutritional internship in Fiji.
Erfaringsophold med ernæring i Fiji
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 16,120 DKK
Students hold up educational posters during their Nutrition internship in Samoa.
Erfaringsophold med ernæring i Samoa
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 18 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 15,620 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Stillehavet?

Vi tilbyder adskillige muligheder for frivilligt arbejde i Stillehavet i ørigerne Fiji og Samoa.


Hvor end du tager hen i Stillehavet, arbejder du sammen med os for at nå vores bæredygtige, langsigtede mål. Ikke-smitsomme sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk er stigende i Fiji og Samoa, og vi håndterer problemet, så du kan hjælpe lokale samfund med at takle sundhedsproblemer, som relaterer sig til kost og livsstil.


Du kan også arbejde med små børn for at støtte børns tidlige udvikling og forbedre niveauet af læsefærdigheder og talforståelse i begge lande. Jo mere støtte børn får i en tidlig alder, jo bedre forberedte er de på at klare sig godt i skolen. Når du arbejder frivilligt i Stillehavet, kan du også støtte vigtige bevaringsindsatser på vores hajbevaringsprojekt i Fiji.


Projects Abroad vil være der for dig gennem hele din oplevelse i Fiji og Samoa. De tilbyder vejledning og sørger for, at du får en oplevelse for livet.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer