Volunteers in the South Pacific work together to clear rubbish off a beach in Fiji.

Frivilligt arbejde i Stillehavet

Oplev helt utroligt øliv, mens du støtter udvikling i lokalsamfundene i Stillehavet

Arbejd frivilligt i det sydlige Stillehav og deltag i indsatser, som er designede til at imødekomme lokalsamfundenes behov. Vi tilbyder en række forskellige projekter i både Fiji, så du kan helt sikkert finde et projekt, der passer til dig.

 

Du kan deltage på vores internationalt anerkendte hajbevaringsprojekt, som udarbejder vigtigt research til forskere, eller du kan deltage på et projekt med kulturfordybelse, hvor du bor i en landsby i Fiji. Du kan også støtte børns tidlige udvikling på lokale dagcentre og bidrage til oplysningskampagner om vigtigheden af sund ernæring.

 

Da Projects Abroad tager sig af al planlægning, får du en bekymringsfri oplevelse. Vi har fuldtidsansat, lokalt personale på kontorer i alle landene, som tilbyder støtte døgnet rundt. Det betyder, at du kan fokusere på det, der er vigtigst: at blive en del af vores langvarige indsats for at hjælpe andre.

Projekter i Stillehavet

Filter by:

1-3 af 4 Projekter

Volunteers scuba dive during our Shark Conservation Project in Fiji for high school students
Volunteer Shark Conservation in Fiji for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 25,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A Childcare volunteer working with children in Fiji sits in a circle with children during a kindergarten lesson.
Frivilligt arbejde med børn i Fiji
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
A group of sharks pictured by Projects Abroad volunteers whilst diving on their Shark Conservation volunteering project in Fiji.
Frivilligt arbejde med hajbevaring i Fiji
Se dette projekt
 • Pris: 24,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Stillehavet?

Vi tilbyder adskillige muligheder for frivilligt arbejde i Stillehavet i ørigerne Fiji.

 

Hvor end du tager hen i Stillehavet, arbejder du sammen med os for at nå vores bæredygtige, langsigtede mål. Ikke-smitsomme sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk er stigende i Fiji, og vi håndterer problemet, så du kan hjælpe lokale samfund med at takle sundhedsproblemer, som relaterer sig til kost og livsstil.

 

Du kan også arbejde med små børn for at støtte børns tidlige udvikling og forbedre niveauet af læsefærdigheder og talforståelse i begge lande. Jo mere støtte børn får i en tidlig alder, jo bedre forberedte er de på at klare sig godt i skolen. Når du arbejder frivilligt i Stillehavet, kan du også støtte vigtige bevaringsindsatser på vores hajbevaringsprojekt i Fiji.

 

Projects Abroad vil være der for dig gennem hele din oplevelse i Fiji. De tilbyder vejledning og sørger for, at du får en oplevelse for livet.

Næste trin

Destinationer i Stillehavet

Klik på linket nedenfor for at se vores projekter i de forskellige lande: 

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer