Ungdomsprojekter: Frivilligt arbejde i udlandet for unge

Bekymringsfrie, planlagte ture for 15-18-årige, der hjælper dig med at træde ud af din komfortzone

Ungdomsprojekter er skræddersyede for 15-18-årige. Vi hjælper unge med at opleve livet i udlandet, hjælpe udsatte lokalsamfund og opbygge deres selvtillid.

Disse ture er designede til netop denne aldersgruppe, og derfor får du altid masser af støtte fra vores lokale Projects Abroad personale. De hjælper alle med at finde sig til rette og få mest muligt ud af projektet, selv hvis det er din første rejse til udlandet.

Du arbejder frivilligt sammen med andre unge på din egen alder og lærer dem at kende gennem aktiviteter og ture i området. Ungdomsprojekterne har fastsatte start- og slutdatoer samt tidsplaner for hele turen. På den måde giver ungdomsprojekterne dig en mere struktureret tur, der passer godt til teenagere.

Hvis du gerne vil gøre en forskel for andre, få nye oplevelser og møde unge fra hele verden, kan vores ungdomsprojekter hjælpe dig med at få det hele.

Vælg en af vores ungdomsprojekter

Filter by:

1-3 af 32 Projekter

Projects Abroad interns working at an outreach during our medical internship for teenagers in Nepal
Medical Internships in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Medical Internship for High School Students in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 17,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvad er ungdomsprojekter?

Vores ungdomsprojekter er planlagte ture specifikt for grupper af 15-18-årige. I hverdagene arbejder de frivillige på deres projekt sammen med Projects Abroad medarbejdere, og fritiden er fyldt med ture og sociale aktiviteter.


Vores projekter med frivilligt arbejde for unge er designede til at give dig en oplevelse med frivilligt arbejde i udlandet i trygge og strukturerede rammer. Du arbejder på projekter, som har bevist at have en langvarig, positiv indflydelse på lokalsamfundet.


Projekterne er arrangerede, så de passer med skoleferierne. Du får lige præcis den mængde selvstændighed, som du skal bruge, når du træder ud af din komfortzone. Du tilbringer hele dit ophold sammen med din gruppe, hvilket giver dig tid til at lære dem alle sammen at kende og bygge venskaber for livet.


Uanset hvilket projekt, du vælger, får du en oplevelse som ingen anden.

Volunteers paint a jungle gym in Kenya while volunteering abroad under 18.

Er en rejse med frivilligt arbejde for unge det rigtige for mig?

Hvis du er mellem 15-18 år gammel og gerne vil være frivillig sammen med andre teenagere, er vores ungdomsprojekter helt sikkert noget for dig. Vores ungdomsprojekter varer i 1-4 uger, så du kan nemt få det til at passe med en skoleferie. Du får alle fordelene ved en oplevelse med frivilligt arbejde i udlandet, inklusiv tilliden og sikkerheden ved en velstruktureret tur.

Denne slags rejse passer godt til dig, hvis du gerne vil bruge din fritid på at gøre en forskel og at få nogle helt unikke oplevelser. Du lærer om udsatte lokalsamfund i et udviklingsland, de udfordringer, som befolkningen står overfor, og hvordan du kan hjælpe. På hele turen er du sammen med unge på din egen alder og personalet fra Projects Abroad. Mange unge mennesker under 18 år, som arbejder frivilligt i udlandet, tager hjem igen med nye venner for livet.

Hvis du er interesseret i vores ungdomsprojekter, men gerne vil have en mere fleksibel tur, skulle du tage et kig på vores fleksible rejser. Se vores liste over alle vores rejsetyper her.

Hvad får jeg ud af at arbejde frivilligt i udlandet som teenager?

Alle vores rejser er designede til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i udlandet og dit projekt med frivilligt arbejde. Tidligere frivillige fra vores ungdomsprojekter snakker om:


 • Sikkerheden og trygheden ved at rejse med en pålidelig organisation med over 20 års erfaring.
 • Fordelene ved at arbejde med lokalt personale på destinationen, som kender lokalsamfundet godt.
 • Udvikle selvtillid, færdigheder og venskaber.
 • Få en unik oplevelse, som du kan fortælle om i skolen, til jobsamtaler og i ansøgninger til uddannelse.
 • Lære om andre kulturer, mindre udviklede lande og de udfordringer, de står overfor.
A volunteers spends time with the children in Cambodia after joining volunteering opportunities for high school students with Projects Abroad.

Næste trin

Vores akkrediteringer