A staff member shows teenagers different species during rainforest conservation volunteering in Peru

Ungdomsprojekt med regnskovsbevaring i Peru

Bo i Amazonas regnskoven og hjælp med at beskytte truede dyrearter og økosystemer

Projektoversigt

As featured in: Animal Planet, Evan Goes Wild

Tag på dit livs eventyr næste sommer og tag med os på vores ungdomsprojekt med regnskovsbevaring i Amazonas i Peru. Du arbejder i Taricaya Ecological Reserve midt i junglen. Reservatet er hovedsageligt ejet og finansieret af Projects Abroad, og vores frivillige spiller en stor rolle i at holde reservatet kørende.

Udforsk regnskoven til fods og hjælp med at passe på dyrene på vores rehabiliteringscenter. Tæl de vilde dyr, du ser i junglen og notér tallene til vores forskere. Kom helt ud i den dybe jungle, hvor de færreste mennesker har været, og byg nye stier, så forskere og frivillige kan tage dybere ind i junglen.

Projektet i Peru er en fantastisk mulighed for at komme væk fra byen og dagligdagen og dykke ned i den magiske, forhistoriske regnskov. Du bliver også en del af en gruppe unge frivillige fra hele verden, så du får nye venner på din egen alder.

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med regnskovsbevaring i Peru det rigtige for mig?

Hvis du har drømt om at tage på et ægte eventyr i junglen, hvor du kan se edderkoppeaber svinge i træerne i deres eget lille paradis og vågne op blandt høje træer og lyden af vilde dyr, så kan du få alle dine ønsker opfyldt ved at tilmelde dig vores ungdomsprojekt med frivilligt arbejde i Amazonas.


Du bor og arbejder i hjertet af Amazonas. Hvor mange mennesker kan sige, at de har prøvet det? Der er nye oplevelser, der venter på dig i junglen hver eneste dag, og du kommer til at se dyr, fugle, insekter og planter, som du kun har set på TV eller læst om før.


Hvis du overvejer en karriere inden for naturbevaring, så kunne du ikke finde en bedre mulighed for at få noget erfaring på området. De færdigheder, du udvikler som frivillig på projektet er til stor gavn for dine ansøgninger og dit CV. Du kan også fortælle om dine spændende oplevelser til jobsamtaler. 


Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med regnskovsbevaring i Peru?

På dit ophold i Taricaya Ecological Reserve i Peru, kan du:


  • Udarbejde rapporter om dyrelivet for at hjælpe os med at holde styr på dyrene i området
  • Fodre og passe dyrene på rehabiliteringscentret
  • Hjælpe med at bevare og beskytte ferskvandsskildpadder
  • Udvide din horisont med en eventyrlig oplevelse i junglenDit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Rapporter om dyrelivet


Du hjælper os med at føre log over de forskellige fugle- og dyrearter, som lever i reservatet, ved at lave rapporter. Nogle gange observerer du dyrelivet fra udsigtsplatforme og gangbroer højt oppe i trækronerne. Andre gange indsamler du data fra kamerafælder eller gennemsøger flodbredderne for skidpaddereder.


Vi har identificeret næsten 500 forskellige fuglearter alene i reservatet. Du kommer også til at se et enestående dyreliv med forskellige arter af aber, store kattedyr, myreslugere og tapirer.


Takket være vores omfattende forskning i området, er Taricaya Ecological Reserve nu verdenskendt som et hotspot for biodiversitet. Reservatet har budt internationale organisationer og berømte TV kanaler som National Geographic og BBC.


Passe dyrene på rehabiliteringscentret


Rehabiliteringsprogrammet i Taricaya har kørt i 16 år, og det var det første af sin slags i Peru. Rehabiliteringscentret i reservatet er nu kendt som et af de bedste i landet. Alle dyrene på centret har brug for meget daglig opmærksomhed og pleje. Du spiller en vigtig rolle i dyrenes pleje, blandt andet med at fodre dem, rengøre indhegninger, dræne og fylde vandhuller og pools, og hjælpe dyrlægen på centret, når der er brug for det.  


Vi har mange succeshistorier fra årenes løb, blandt andet har vi sat mere end fem grupper af edderkoppeaber ud i det fri. Vi har også reddet et antal bjørne fra cirkusser, og vi lavede den første relokation af en jaguar i Peru nogensinde.


Bevare og beskytte ferskvandsskildpadder


Ferskvandsskildpadder, eller sidedrejere, er endemiske til floder og søer i Amazonas. De er dog truede, fordi krybskytter stjæler deres æg, hvilket har haft en ødelæggende effekt på bestanden af skildpadder i området. Vi driver et relokationsprogram for skildpaddernes reder for at hjælpe med at opretholde bestanden. Vi har bygget kunstige strande i Taricaya, hvor æggene kan klække i fred.


Som frivillig på ungdomsprojektet i Perus regnskov, ankommer du mellem juni og august, hvilket er det perfekte tidspunkt for at kunne hjælpe med oprydningen og bygningen af kunstige strande. Du får også mulighed for at tilbringe tid på at lede efter reder, som skal flyttes til de kunstige strande i reservatet, mens æggene udruges.


Dit livs jungleeventyr


Projektet tilbyder dig en unik mulighed for at bo i og udforske en del af Amazonas, som meget få mennesker har været så heldige at opleve. Derudover deler du dit eventyr med andre teenagere fra hele verden og får nye venner i løbet af opholdet.


Når vi tager på weekendtur, får du mulighed for at se lidt mere af de omkringliggende områder, for eksempel ved en campingtur ned af floden eller en tur til byen, Puerto Maldonado.

Hvem er vores samarbejdspartnere på projektet?

Organisationen har været involveret i adskillige internationale redningsprojekter af dyr. De finansierer både relokationen og flytningen af dyr til andre reservater, blandt andet cirkusløver, tigre, chimpanser og andre dyr. ADI er blevet en vigtig aktør inden for dyrebeskyttelse, og de har stor succes med deres hemmelige efterforskning og sikring af juridisk beskyttelse af dyr.


Hvor i Peru skal jeg bo og arbejde?

Puerto Maldonado

Du bor i hjertet af den peruvianske regnskov i Taricaya Ecological Reserve. Området ligger i Amazonas jungle og er hjemsted for et væld af pattedyr, fugle, insekter og plantearter, som du måske aldrig har forestillet dig at skulle se i virkeligheden.

I junglen rækker de gigantiske, gamle træer så højt op, at du ikke kan se trætoppene, bortset fra når du er oppe i trækroner på vores gangbro, som er den højeste i hele Sydamerika. Her kan du se nysgerrige edderkoppeaber kigge gennem træernes grene og vågne op til et kor af kvidren og kaglen fra fuglene. 

Reservatet er ejet og finansieret næsten udelukkende af Projects Abroad, hvilket gør os ekstra stolte af det arbejde, du udfører her. Det er derfor vores frivillige, dig inklusiv, er så afgørende for at holde projektet kørende.

Puerto Maldonado er den nærmeste by, som ligger omkring en times bådtur væk. Her ligger den lokale lufthavn, og det er også her, du kan finde butikker, restauranter og internetadgang.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål med vores ungdomsprojekt med regnskovsbevaring i Peru er at hjælpe det mest forskelligartede økosystem på vores planet med at komme sig efter ødelæggelser.


Amazonas er under konstant trussel fra landbrug, skovdrift, krybskytteri og smugling, forurening, minedrift og urbanisering. Der bliver ikke gjort nok for at beskytte og bevare dyrelivet.


Vores projekt i Taricaya reservatet arbejder på at rehabilitere et område, som tidligere er blevet skadet af menneskelig indblanding som skovdrift, guldminedrift og landbrug. Vi udarbejder rapporter i området for at føre log over rehabiliteringen af det lokale dyreliv og planteliv, og for at reintroducere arter, som tidligere fandtes i området, blandt andet edderkoppeaber. Vi arbejder også med ferskvandsskildpadder, hvor vi fokuserer på at beskytte æggene og de nyudklækkede unger for at hæve bestanden.


Som frivillig på vores ungdomsprojekt, bliver du en del af denne indsats for at beskytte og bevare den peruvianske regnskov. Tidligere ungdomsgrupper på projektet har bidraget stort til vores arbejde. For nylig har unge frivillige reddet over 1000 skildpaddeæg og fanget 18 forskellige arter af pattedyr på kamera med vores kamerafælder.


Tag med os til Peru og bliv en del af vores vigtige bevaringsarbejde i Amazonas.A teenager walks across a tree canopy walkway on our Amazon Rainforest Conservation Project in Peru

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Taricaya naturreservatet. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid. Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer