A volunteer in South America takes a photo of Machu Picchu while on a weekend break from his project in Peru.

Frivilligt arbejde i Latinamerika og Caribien

Arbejd frivilligt i Latinamerika og Caribien og støt lokalbefolkningen, mens du oplever lokale kulturer

Arbejd frivilligt i Latinamerika og Caribien med Projects Abroad. Vi tilbyder mange forskellige projekter på tværs af en række lande, så du kan helt sikkert finde et projekt, der passer til dig. Uanset hvilket projekt du vælger, bliver du en del af vores langvarige indsats for at støtte et behov, som vi har identificeret i området.

 

Du kan blive en del af livsvigtige bevaringsindsatser, lige fra at redde nyudklækkede havskildpadder til at beskytte reefs. Hvis du kan lide at arbejde med børn, kan du støtte deres uddannelse og udvikling, mens du lærer dem nye færdigheder. Du kan også arbejde frivilligt i Sydamerika og hjælpe med at opdage historiske kulturgenstande på et arkæologiprojekt i Peru.

 

Det er bare nogle af vores fantastiske muligheder for frivilligt arbejde i Latinamerika. Vi tager os af al planlægning af projektet, så du blot skal fokusere på det værdifulde arbejde, som du udfører på dit projekt. Vores personale er også tilgængeligt døgnet rundt for at hjælpe dig, hvis du får brug for det, og de sikrer, at alting kører uden problemer.

Projekter i Latinamerika og Caribien

Filter by:

1-3 af 48 Projekter

Volunteers clean the coast with sea lions
Take a Gap Semester Abroad in South America
Se dette projekt
 • Pris: 43,375 DKK i 8 uger
 • Ekstra uger: 3,310 DKK
 • Start dato: Gennem året
 • Mindste varighed: 8 uger
 • Alder: 17-24
Southern Right whale
Whale and Puma Conservation in Patagonia, Argentina
Se dette projekt
 • Pris: 19,400 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
A human trafficking awareness campaign during our Human Rights internship for high school students in Argentina
Human Rights Internship with Spanish in Argentina for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Hvor har vi projekter i Latinamerika og Caribien?

I øjeblikket har vi en række projekter i mange forskellige lande i Sydamerika, Mellemamerika og Caribien. I de fleste af landene kan du støtte børns uddannelse og arbejde på lokale, underfinansierede skoler. Vi har også projekter, som arbejder på at afhjælpe behov, som er specifikke for hvert land.

 

I Mexico kan du hjælpe med at beskytte truede havskildpadder og deltage i research om dyrelivet. Du kan også bruge tid på de fantastiske Galapagosøer i Ecuador, hvor du hjælper med at bevare unikke dyrearter. Du kan også lære mere om at bevare regnskove og økosystemer i i grotter i Costa Rica.

 

I Caribien og mellemamerika kan du arbejde frivilligt i Costa Rica eller Jamaica. I Jamaica mangler mange lokalsamfund moderne sanitet, så derfor bygger vi toiletbygninger. I Costa Rica kan du blandt andet arbejde i en tropisk tørskov.

 

Der er også mange muligheder for frivilligt arbejde i Sydamerika. Deltag i udgravninger og afdæk historiske Inca og Wari ruiner i Peru. Hjælp med at sprede oplysning om menneskerettigheder i Argentina eller arbejd med børn med handicap.

 

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du bliver en del af vores langvarige indsats for at gøre en mærkbar forskel i lokale samfund.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer