Teenage volunteers doing work with children in Peru, go on an organised weekend trip to Mach Picchu.

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Peru

Tag med en gruppe unge frivillige for at støtte udsatte børn og arbejde i lokalsamfundet, mens I udforsker Peru

Projektoversigt

Rejs til Sydamerika og arbejd frivilligt i lokalsamfundet i Peru sammen med os på ungdomsprojektet. Du støtter udsatte børn på et dagcenter eller i en børnehave og opfordrer dem til at lære gennem leg. Du bruger også dine hænder til at lave praktisk arbejde, blandt andet lettere renoveringsarbejde. Projektet giver dig en god mulighed for at få erhvervserfaring inden for børnepasning, samtidig med at du gør en forskel.

Meget af din tid på erfaringsopholdet i Peru bruges sammen med børnene. Du planlægger og afholder sjove lege og lærerige aktiviteter samt giver lokale lærere og pædagoger en hjælpende hånd. Du laver også lettere renoveringsarbejde på centret, som at male et klasseværelse eller bygge basale møbler som borde, stole og reoler.     

Du arbejder sammen med en gruppe unge i Cusco og bor hos en lokal værtsfamilie. Når I ikke arbejder, har vores personale planlagt en masse spændende aktiviteter for jer som danseundervisning i salsa og en tur til Machu Picchu.

Frivillige arbejdstimer: 30 til 60

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Peru det rigtige for mig?

Hvis du kan lide at arbejde med børn, gerne vil hjælpe børn, der har brug for ekstra støtte, eller gerne vil gøre en forskel for et underprivilegeret lokalsamfund gennem praktisk arbejde, så er ungdomsprojektet i Filippinerne det helt rigtige for dig.


Du får masser af erfaring med at arbejde med børn og at udføre renoveringsarbejde for at gavne lokalsamfundet. Denne slags arbejde er med til at gøre dit CV til noget særligt samt at give dig spændende oplevelser at tale om til jobsamtaler og i ansøgninger. Projektet giver dig også en ideel mulighed for at lære spansk eller øve det, du allerede kan med lokalbefolkningen.


Du behøver ikke at have erfaring for at deltage på projektet. Vi lærer dig alt, hvad du skal vide, og du arbejder sammen med lokale lærere og pædagoger. Projects Abroads personale står også klar til at rådgive og støtte dig, og vi giver dig ideer til sjove aktiviteter, som du kan lave med børnene.


Ungdomsprojektet er specialdesignet til teenagere og finder sted på fastsatte datoer i løbet af sommeren. Når I er færdige med dagens arbejde, har vi kulturelle og sociale arrangementer, som du kan deltage i sammen med de andre, samt en weekendtur. Vores personale er med jer hele vejen igennem.

Teenage volunteers doing work with children in Peru, help in the classroom with activities.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Peru?

Du tilbringer din tid i en børnehave eller et dagcenter, hvor du arbejder med børn og udfører renoveringsarbejde. De primære aktiviteter, du bliver involveret i, er at:


  • Støtte personalet i børnehaver og dagcentre og hjælpe børnene med at lære gennem leg
  • Gøre en forskel i lokalsamfundet under opsøgende arbejde
  • Lære om peruviansk kultur og historie i sjove lektioner og aktiviteter

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Støtte personalet i børnehaver og dagcentre og hjælpe børnene med at lære gennem leg


Du arbejder med børn i en børnehave og støtter de lokale lærere og pædagogers arbejde. Du kan også arbejde på et center for børn, der lever med handicap.


Du hjælper med at afholde sjove aktiviteter for at opfordre børn til at lære vigtige færdigheder gennem leg. Du kan bruge sport, billedkunst, lærerige spil og andre aktiviteter, og du kan fokusere på læsefærdigheder og talforståelse ved at lære børnene alfabetet og at tælle på engelsk. Du kan også fremme den personlige hygiejne blandt børnene og opfordre dem til at vaske hænder før og efter måltider.  


Gøre en forskel i lokalsamfundet under opsøgende arbejde


Vi har arrangeret dage, hvor du og din gruppe forbedre forholdene eller gør en forskel for lokalsamfundet via forskellige aktiviteter. I kan for eksempel bruge dagen på at male vægge eller lærerige vægmalerier på en lokal skole, eller I kan arbejde på et plejehjem for en dag. Her tilbyder I venskab og samtale til de ældre, samt hjælper med at forberede måltider til beboerne på plejehjemmet.


Lære om peruviansk kultur og historie i sjove lektioner og aktiviteter


Peru er et fascinerende land med en rig kulturarv. Du deltager i nogle spændende kulturelle traditioner til sjove workshops, hvor du kan lære at lave lokal mad på et peruviansk madlavningskursus eller deltage i en workshop med keramik. Hvis du vil, kan du også deltage i salsa danseundervisning. I weekenden besøger du de enestående ruiner i Machu Picchu. Du kan også købe souvenirs og andre varer på farverige markeder.


Du laver alle disse aktiviteter sammen med en gruppe unge på din egen alder og Projects Abroads personale.  


Hvor i Peru skal jeg bo og arbejde?

Cusco

Du bor og arbejder i Cusco, som er en spændende by, der er på UNESCOs verdensarvsliste.


Cusco er den næststørste by i Peru og ligger tæt på dalen, Urubamba Valley, i de frodige, grønne landskaber i Andesbjergene. Byen er fyldt med smuk arkitektur fra mange århundreders civilisation.  


Dit arbejde finder sted i en børnehave, et dagcenter, et center for børn med handicap, og adskillige andre steder. Personalet på disse steder er dedikerede, men de har brug for ekstra støtte for at kunne give de store antal børn den opmærksomhed, de har brug for i klasseværelset.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Peru


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at støtte lokale lærere og pædagoger og hjælp børn med at lære gennem leg.  


De børnehaver og centre vi arbejder med i Peru, har dedikeret, hårdtarbejdende personale, men de store antal børn i hvert klasseværelse gør det svært for personalet at give hvert enkelt barn nok støtte og opmærksomhed. Med din hjælp, kan vi sikre at børn lærer alle de færdigheder, de skal bruge for at trives, når de starter i skole. Du bliver den af del af vores løbende indsats for at hjælpe børnene med at lære gennem leg.


Du hjælper også med at forbedre børnenes læringsmiljø ved for eksempel at male farverige vægmalerier med alfabetet, eller bygge borde til klasseværelserne. Derudover bliver du også involveret i andre aktiviteter i lokalsamfundet som at lave mad til de ældre og tilbringe tid med dem.


Udover arbejdet, giver ungdomsprojektet dig masser af praktisk erfaring til dit CV og et nyt perspektiv på verden. Du får venner på din egen alder fra hele verden, og du ser fantastiske og uforglemmelige steder som Machu Picchu.


Tag med os på ungdomsprojektet med børnepasning og lokalsamfund i Peru og hjælp os med at nå vores mål, samtidig med at du bliver en verdensborger.

Teenage volunteers doing work with children in Peru, take a break during the day.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Cusco. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Peru og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer