Projects Abroad volunteers enjoy a fun canopy walk in a forest in ghana.

Frivilligt arbejde i Ghana

Støt udsatte lokalsamfund, mens du oplever livet i det farverige, vestafrikanske land

Arbejd frivilligt i Ghana med Projects Abroad og bidrag til udviklingen af initiativer i lokalsamfundene i det smukke, vestafrikanske land. Du arbejder hen mod vores langsigtede mål og støtter udsatte lokalområder, mens du oplever livet i Ghana.


Vi har en række forskellige projekter med frivilligt arbejde i Ghana. Du kan fremme børns tidlige udvikling i dagcentre og børnehaver eller træne udsatte skoleelever i fodbold. Du kan også hjælpe med at tilbyde gratis, grundlæggende sundhedspleje i afsidesliggende områder, hvor lokalbefolkningen har begrænset adgang til sundhedsydelser.  


Alt efter hvilket projekt i Ghana du vælger at deltage på, bliver du placeret på én af vores fire lokationer. På alle lokationerne har vi dedikeret personale, som står til rådighed for dig med støtte og vejledning døgnet rundt, hvis du får brug for det.


Hvert af disse smukke steder har noget helt unikt at tilbyde. Du kan tage på historiske museer, vandre gennem bølgende bakker på landet eller smage en masse lækker, ghanesisk mad.

Projekter, som er tilgængelige i Ghana

1-3 af 15 Projekter

Projects Abroad volunteers doing the HIV/Aids project wander around a market in Ghana.
Erfaringsophold inden for HIV/AIDS i Ghana
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 13,700 DKK
An intern from Projects Abroad is pictured holding a new born baby during her midwifery internship in Ghana.
Erfaringsophold inden for obstetrik i Ghana
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 15,620 DKK
Intern from Projects Abroad enhancing her work experience skills whilst on her public health internship in Ghana.
Erfaringsophold med folkesundhed i Ghana
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 15,200 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Ghana

Vi laver frivilligt arbejde i Ghana på fire forskellige lokationer i landet, som alle ligger inden for et par timers kørsel af hinanden. Alt efter hvilket projekt du vælger at deltage på, skal du enten bo og arbejde i Accra, Cape Coast, Akuapem Hills, eller Dodowa.

Accra

Accra er et blomstrende handelscentrum og landets hovedstad og er det perfekte sted at starte din rejse i Vestafrika. Med et indbyggertal på over 2.7 millioner af de mest gæstfrie folk, er Accra en by i konstant bevægelse og fuld af liv og farverige begivenheder i den fugtige luft. Du kan forvente kaotisk trafik, en livlig kultur og gader fyldt med ghanesiske restauranter og gadesælgere med deres souvenirs og håndværk.

Akuapem Hills

Akuapem Hills ligger i den østlige del af Ghana og karakteriseres ved områdets smukke, grønne vegetation og rige, røde jord. Som en af de mere fredfyldte områder i landet vil du helt sikkert opleve lokale børn prøve at få din opmærksomhed ved at råbe 'Obroni’ (fremmed). Landsbyerne i området er gæstfrie og gode til at underholde. Tag med til gadefestivalerne og spis tørret fisk og søde kartofler fra madboder på hovedgaden.

Cape Coast

Hvad der engang var det største centrum for slavehandel i Vestafrika i kolonitiden er nu en livlig fiskerby med en rig kulturhistorie. Cape Coast er blevet et hotspot for turister og historisk interesserede. Historiske museer og nedslidte, koloniale bygninger er nogle af de ting, som afslører byens traumatiske fortid.

Dodowa

Dodowa er en mindre, mere traditionel by i Ghana, hvilket gør det nemmere for dig at lære lokalbefolkningen at kende og opleve livet i et mere traditionelt, ghanesisk lokalsamfund. Byen ligger kun en kort køretur væk fra hovedstaden, Accra, og det frodige bjerglandskab i Akuapem Hills.

Afhentning I Lufthavn, Fly Og Visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana

Næste trin

Sikkerhed Og Personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer