Projects Abroad volunteers enjoy a fun canopy walk in a forest in ghana.

Frivilligt arbejde i Ghana

Støt udsatte lokalsamfund, mens du oplever livet i det farverige, vestafrikanske land

Arbejd frivilligt i Ghana med Projects Abroad og bidrag til udviklingen af initiativer i lokalsamfundene i det smukke, vestafrikanske land. Du arbejder hen mod vores langsigtede mål og støtter udsatte lokalområder, mens du oplever livet i Ghana.

 

Vi har en række forskellige projekter med frivilligt arbejde i Ghana. Du kan fremme børns tidlige udvikling i dagcentre og børnehaver eller træne udsatte skoleelever i fodbold. Du kan også hjælpe med at tilbyde gratis, grundlæggende sundhedspleje i afsidesliggende områder, hvor lokalbefolkningen har begrænset adgang til sundhedsydelser.  

 

Har vi dedikeret personale, som står til rådighed for dig med støtte og vejledning døgnet rundt, hvis du får brug for det.

 

Du kan tage på historiske museer, vandre gennem bølgende bakker på landet eller smage en masse lækker, ghanesisk mad.

Projekter, som er tilgængelige i Ghana

Filter by:

1-3 af 18 Projekter

Projects Abroad volunteers taking part in football coaching for high school students in Ghana donate new equipment to a local team.
Volunteer Football Coaching for High School Students in Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 16,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A teenager measures blood pressure during our medical internship in Ghana
Medical Internships in Ghana for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 19,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Interns give a women's rights presentation on Projects Abroad's Human Rights internship for teenagers in Ghana
Human Rights Internships in Ghana for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 20,020 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,170 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Ghana

Akuapem Hills

Akuapem Hills ligger i den østlige del af Ghana og karakteriseres ved områdets smukke, grønne vegetation og rige, røde jord. Som en af de mere fredfyldte områder i landet vil du helt sikkert opleve lokale børn prøve at få din opmærksomhed ved at råbe 'Obroni’ (fremmed). Landsbyerne i området er gæstfrie og gode til at underholde. Tag med til gadefestivalerne og spis tørret fisk og søde kartofler fra madboder på hovedgaden.

Accra

As a prosperous trading centre and capital city, Accra is the perfect place to start your journey into West Africa. With a population of over 2.7 million of the most hospitable people, Accra is a city constant humid buzz of colourful happenings. You can expect crazy traffic, a vibrant culture, and streets dotted with Ghanaian restaurants and market vendors selling their handmade goods.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer