A full induction pack and booklet is given to Projects Abroad volunteers in Ghana.

Ankomst til Ghana

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Ghana

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Ghana

Du ankommer til Ghana i Accra Airport (ACC).

De fleste frivillige ankommer til Ghana om aftenen. Når du stiger ud af flyet, mærker du med det samme den høje luftfugtighed. Du går hen over landingsbanen til ankomsthallen og går igennem immigrationskontrollen og hen for at hente din bagage. Derefter skal du igennem tolden, hvor personalet oftest åbner din bagage, selv om du går igennem “nothing to declare”.

Når du kommer ud af lufthavnen, står der en rand af mennesker, som kan virke overvældende, men en af vores medarbejdere står klar til at tage imod dig med et Projects Abroad skilt. Du får hurtigt ro på, når du ser en venlig medarbejder, som byder dig velkommen og tager dig med til din nye værtsfamilie.

Hvis din placering er i Accra, vil du blive taget fra lufthavnen direkte til din værtsfamilie. Hvis du skal til et anbringelsessted i Akuapem Hills, vil du normalt overnatte i Accra, inden du rejser til din region den følgende morgen.

Book flybilletter til Ghana

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Ghana

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Ghana

På den næstkommende hverdag efter din ankomst til Ghana, kommer der en medarbejder og henter dig hos din værtsfamilie. Du bruger dagen på at få en grundig introduktion til projektet og din nye hjemby.  Du bliver vist rundt i byen og får at se, hvor internetcafeer, banker og posthuset ligger. Du får også en traditionel, ghanesisk frokost.

 

Du besøger vores kontor og hører mere om de forskellige projekter, vi har i Ghana. Vores personale altid er i nærheden, uanset hvilken region, du befinder dig i. Du får også en introduktionspakke med al den information, du skal bruge, som et kort over byen med de vigtigste steder afmærket.

 

Din primære kontaktperson er den lokale Projects Abroad koordinator, som er en del af vores personale. De har detaljeret viden om alle vores projekter i området samt vores værtsfamilier. De står til rådighed døgnet rundt pr. telefon, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

 

For at forberede dig på din første officielle dag på projektet den efterfølgende dag, viser en medarbejder dig den nemmeste vej fra din værtsfamilies bolig til din arbejdsplads. De viser dig også, hvordan du bruger det offentlige transport, som oftest er en minibus taxa, kaldet en tro tro. Projects Abroad dækker alle omkostninger til arbejdsrelateret transport.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Ghana

På den første dag på projektet, bruger du noget tid på at få en fornemmelse af det arbejde, du kommer til at udføre i de kommende uger. Din koordinator viser dig rundt på stedet, og du får lov at se noget af det arbejde, vi udfører her. De forklarer dig også om din rolle på projektet, og hvor du passer ind i flowet på arbejdspladsen.


Vi har sat tid af til, at du kan bruge hele din første dag på at lære, for at sikre os, at du er tryg ved at starte arbejdet som frivillig eller praktikant. Du starter officielt på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer