A group of giraffes seen sitting together near our Projects Abroad volunteer opportunities in Kenya.

Frivilligt arbejde i Kenya

Gør en forskel for udsatte lokalsamfund omgivet af den afrikanske savanne

Arbejd frivilligt i Kenya med Projects Abroad og deltag i projekter, der arbejder for at tage hånd om behov og mangler i udsatte lokalsamfund. Du oplever livet i det spændende land og deltager i en kulturudveksling, mens du er i smukke omgivelser.


Støt lærerne og hjælp med at fremme børns tidlige udvikling, eller deltag i opsøgende arbejde i lokalsamfundet på vores medicinske praktik- og erfaringsophold. Du kan også blive involveret i vores vigtige bevaringsarbejde i Kenya, hvor vi laver research om de kritisk truede Rothschild giraffer.  


Frivillige på  vores projekt med naturbevaring finder sted i Soysambu Conservancy, som er et naturreservat tre timer fra Nairobi. Alle andre frivillige arbejder i byen, Nanyuki. På alle projekter i Kenya får du adgang til støtte og vejledning døgnet rundt fra vores lokale Projects Abroad personale.


safari er nok Kenyas mest kendte turistattraktion, så du må ikke gå glip af chancen for at se løver, næsehorn og bøfler i deres naturlige omgivelser. Der er rigeligt med muligheder for vandreture, og hvis du er eventyrlysten, kan du udfordre dig selv ved at bestige Mount Kenya. Det er et must at besøge hovedstaden, Nairobi. Her kan du tage på spændende museer og besøge lokale restauranter og markeder.

Projekter, som er tilgængelige i Kenya

Filter by:

1-3 af 8 Projekter

Teenagers conduct a wildlife census as part of their conservation volunteer work in Kenya
Conservation Volunteer Work in Kenya for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 21,270 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 4,170 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Projects Abroad male intern waits to examine patients at a medical outreach in Kenya.
Erfaringsophold med medicin i Kenya
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
En ernærings praktikant i Kenya, der kontrollerer blodtrykket
Ernæring Praktik i Kenya
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Kenya

Vores projekter med frivilligt arbejde i Kenya finder sted på to lokationer. De fleste af projekterne er i Nanyuki, mens vores naturbevaringsprojekt finder sted i Soysambu Conservancy.

Nanyuki

Nanyuki er relativt lille men har masser af byliv og har mange internationale besøgende hvert år.  Byen er et godt udgangspunkt, hvorfra du kan opleve både Mount Kenya og højsletten, Laikipia plateau, som er et af de vigtigste beskyttede områder på dele kontinentet.

Soysambu

Naturreservatet, Soysambu Conservancy, ligger ved floden, Lake Elmenteita, nordvest for Nairobi. Reservatet ligger i et område med enorm biodiversitet og udgør en del af et sted, som er på UNESCO’s verdensarvliste og et af de vådområder, som er beskyttet af Ramsar-konventionen.


Vigtigst af alt er naturreservatet hjemsted for 10% af verdens bestand af de truede Rothschild giraffer, hvilket er fokuspunktet for vores bevaringsprojekt. Stedet er helt fantastisk og giver dig mulighed for at opleve den vilde natur, mens du arbejder frivilligt i Kenya.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kenya. 

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer