A group of giraffes seen sitting together near our Projects Abroad volunteer opportunities in Kenya.

Frivilligt arbejde i Kenya

Gør en forskel for udsatte lokalsamfund omgivet af den afrikanske savanne

Arbejd frivilligt i Kenya med Projects Abroad og deltag i projekter, der arbejder for at tage hånd om behov og mangler i udsatte lokalsamfund. Du oplever livet i det spændende land og deltager i en kulturudveksling, mens du er i smukke omgivelser.


Støt lærerne og hjælp med at fremme børns tidlige udvikling, eller deltag i opsøgende arbejde i lokalsamfundet på vores medicinske praktik- og erfaringsophold. Du kan også blive involveret i vores vigtige bevaringsarbejde i Kenya, hvor vi laver research om de kritisk truede Rothschild giraffer.  


Frivillige på  vores projekt med naturbevaring finder sted i Soysambu Conservancy, som er et naturreservat tre timer fra Nairobi. Alle andre frivillige arbejder i byen, Nanyuki. På alle projekter i Kenya får du adgang til støtte og vejledning døgnet rundt fra vores lokale Projects Abroad personale.


safari er nok Kenyas mest kendte turistattraktion, så du må ikke gå glip af chancen for at se løver, næsehorn og bøfler i deres naturlige omgivelser. Der er rigeligt med muligheder for vandreture, og hvis du er eventyrlysten, kan du udfordre dig selv ved at bestige Mount Kenya. Det er et must at besøge hovedstaden, Nairobi. Her kan du tage på spændende museer og besøge lokale restauranter og markeder.

Projekter, som er tilgængelige i Kenya

1-6 af 6 Projekter

Projects Abroad male intern waits to examine patients at a medical outreach in Kenya.

From 13,700 DKK

Erfaringsophold med medicin i Kenya
Se dette projekt

Få erhvervserfaring inden for medicin ved at arbejde sammen med lokale læger samt at udføre sundhedstjek under opsøgende arbejde i lokalsamfundet

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
A Projects Abroad volunteer working with children in Kenya gives soap to a child washing their hands outdoors.

From 12,700 DKK

Frivilligt arbejde med børn i Kenya
Se dette projekt

Arbejd med børn fra trange kår, og støt børns tidlige udvikling i Nanyuki

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
A picture of a volunteer watching a giraffe whilst on one of our wildlife conservation volunteer opportunities in Kenya.

From 16,450 DKK

Frivilligt arbejde med naturbevaring i Kenya
Se dette projekt

Bo i den kenyanske natur og deltag i vores indsats for at beskytte den truede Rothschild giraf og andet afrikansk dyreliv

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
Sports enthusiasts jog to warm up during their volunteer sports coaching in Kenya

From 12,700 DKK

Frivilligt arbejde med skoleidræt i Kenya
Se dette projekt

Arbejd frivilligt som idrætstræner på skoler i Kenya og hjælp eleverne med at forbedre deres fysiske færdigheder og deres selvtillid

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
Students stand and listen to the Projects Abroad volunteer teaching them in Kenya

From 12,700 DKK

Frivilligt arbejde med undervisning i Kenya
Se dette projekt

Rejs til Afrika og få undervisningserfaring, mens du hjælper børn med at blive bedre til engelsk

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
Projects Abroad volunteers assist with childcare volunteering for teenagers in Kenya as they play educational games with the children in the school yard

From 15,450 DKK

Ungdomsprojekt med børnepasning og lokalsamfund i Kenya
Se dette projekt

Vær med til at arbejde i lokalsamfundet i Kenya sammen med andre unge, og hjælp lokale børn med at lære gennem leg

 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Kenya

Vores projekter med frivilligt arbejde i Kenya finder sted på to lokationer. De fleste af projekterne er i Nanyuki, mens vores naturbevaringsprojekt finder sted i Soysambu Conservancy.

Nanyuki

Nanyuki er relativt lille men har masser af byliv og har mange internationale besøgende hvert år.  Byen er et godt udgangspunkt, hvorfra du kan opleve både Mount Kenya og højsletten, Laikipia plateau, som er et af de vigtigste beskyttede områder på dele kontinentet.

Soysambu

Naturreservatet, Soysambu Conservancy, ligger ved floden, Lake Elmenteita, nordvest for Nairobi. Reservatet ligger i et område med enorm biodiversitet og udgør en del af et sted, som er på UNESCO’s verdensarvliste og et af de vådområder, som er beskyttet af Ramsar-konventionen.


Vigtigst af alt er naturreservatet hjemsted for 10% af verdens bestand af de truede Rothschild giraffer, hvilket er fokuspunktet for vores bevaringsprojekt. Stedet er helt fantastisk og giver dig mulighed for at opleve den vilde natur, mens du arbejder frivilligt i Kenya.

AFHENTNING I LUFTHAVN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kenya. 

Næste trin

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.