Interns examine a boy during a health screening outreach on one of our medical placements abroad.

Erfaringsophold med medicin og sundhed i udlandet

Få erhvervserfaring inden for medicin ved at arbejde i udsatte lokalsamfund

Et erfaringsprojekt med medicin og sundhed med Projects Abroad er en fantastisk mulighed for at få førstehåndserfaring inden for globale sundhedsproblemer samt at udvide din forståelse omkring medicin og sundhed.


Du kan tage dit medicinske erfaringsophold i udlandet på et hospital, et sundhedscenter eller på plejehjem i en lang række udviklingslande rundt omkring i verden. Du arbejder sammen med det lokale personale for at lære nye færdigheder, mens du observerer dygtige professionelle i deres arbejde. Du kan vælge mellem en bred vifte af specialiseringer, blandt andet medicin, sygepleje, odontologi, obstetrik og meget mere.


Hvis du overvejer at arbejde inden for medicin og sundhed i fremtiden, giver et erfaringsophold med Projects Abroad dig de evner og den erfaring, du har brug for. Du opbygger din faglige selvtillid og forståelse og sørger for, at dit CV virkelig skiller sig ud.

Vælg et projekt inden for medicin & sundhed

Filter by:

1-3 af 48 Projekter

Projects Abroad interns working at an outreach during our medical internship for teenagers in Nepal
Medical Internships in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
A doctor explains how to take healthcare measures on our medical internship for high school students in Tanzania
Medical Internship for High School Students in Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 17,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et medicinsk erfaringsophold i udlandet det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil lære mere om sundhed, medicin og globale problemer med sundhedspleje, er disse erfaringsophold det helt rigtige for dig. Vi har mange valgmuligheder, der passer til forskellige erfaringsniveauer, om du så er nybegynder inden for feltet, eller om du forsøger at fremme din karriere og udvide din horisont.

 

Hvis du overvejer at søge ind på medicin eller et andet fag inden for sundhed, kan disse erfaringsophold være med til at bygge et stærkt CV og give dig værdifulde oplevelser at trække på til samtaler og i ansøgninger.

 

Når du arbejder og får erfaring på dit ophold i udlandet, får du masser af støtte fra lokale eksperter samt vores lokale personale hos Projects Abroad. Mange af vores frivillige på projekterne har ikke erfaring inden for det område, de vælger, så du kan bare starte på det niveau, du er tryg ved. Du har også mulighed for at arbejde frivilligt i det lokalsamfund, du befinder dig i, så du på den måde kan gøre en forskel, mens du selv lærer om dit fag.

 

Hvis du allerede er i gang med at uddanne dig inden for et af fagene, tilbyder vi praktikophold med medicin og sundhed.

 

Hvis du er interesseret i et erfaringsophold med praktisk arbejde i udlandet, men ikke føler at et projekt med medicin og sundhed er det rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med veterinærmedicin eller socialt arbejde. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

A Projects Abroad intern shadowing doctors in a hospital on one of our medical placements abroad.

Hvad får jeg ud af et ophold med medicin og sundhed i udlandet?

Vores medicinske erfaringsophold i udlandet giver dig de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.


Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:


 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få erfaring med sygdomme og udfordringer, som du måske ikke ville opleve hjemme i Danmark
 • Få mere dybdegående erfaring, som du ikke kunne få i dit hjemland
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er disse ophold vigtige?

Du kommer tættere på en fremtid med en karriere inden for dit felt ved at tage på et erfaringsophold med medicin og sundhed i udlandet. Vi er stolte af at støtte fremtidige talenter, som rejser til udsatte lokalsamfund for at dele ud af deres værdifulde kompetencer.

Hvordan skiller Projects Abroads projekter med medicin og sundhed sig ud?


Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller os fra andre erfaringsophold i udlandet:


Registrere vores arbejde i en sikker database


Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.


Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk


På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.


En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

Interns learn how to suture during a workshop as part of a medical internship abroad.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Vores akkrediteringer