Projects Abroad volunteers climb the snowy Himalayan Mountains while volunteering in Nepal.

Frivilligt arbejde i Nepal

Støt udviklingen i udsatte lokalsamfund med de smukke Himalayabjerge i baggrunden

Arbejd frivilligt i Nepal med Projects Abroad og deltag i arbejde, der tager hånd om lokalsamfundets behov. Du får muligheden for at dykke ned i den nepalesiske kultur, mens du bliver en del af vores langsigtede indsats for at støtte udsatte befolkningsgrupper.

 

DU kan hjælpe med at genopbygge skoler og hjem, der blev skadede under jordskælvet i 2015, eller støtte uddannelsen og udviklingen af små børn. Der er også mange muligheder for dig, der er interesseret i praktik og erfaringsophold inden for blandt andet medicin, odontologi og sygepleje.

 

Vi arbejder i forskellige dele af Nepal, herunder Kathmandu og Chitwan. Vores personale i Nepal står klar til at støtte dig døgnet rundt, hvis du får brug for det, uanset hvor du er placeret.

 

Nepal er et lille men spektakulært land med enormt meget at byde på. Landet har en rig historie og mange farverige festivaler og hellige, religiøse seværdigheder. Nepal er nok det mest kendte land i forhold til snedækkede bjerge, som giver fantastiske udsigter. Grib chancen for at lade dine sanser få en oplevelse for livet.

Projekter, som er tilgængelige i Nepal

Filter by:

1-3 af 12 Projekter

Projects Abroad interns working at an outreach during our medical internship for teenagers in Nepal
Medical Internships in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
High school student volunteers doing building work in Nepal pose for a photo with young children and locals.
Volunteer Building in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Frivillig med næsehorn i Nepal
Bevaring af Næsehorn i Nepal
Se dette projekt
 • Pris: 17,670 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,720 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Nepal

Du kan arbejde frivilligt i Nepal på forskellige lokationer, såsom Chitwan eller Kathmandu.

Kathmandu

Kathmandu er strålende og pulserende og er Nepals økonomiske og kulturelle hovedstad. Byen har både moderne og traditionelle elementer, som gør det til et spændende sted at udforske. Besøg de historiske templer og klostre, køb souvenirs på den lokale bazar, eller tag på vandretur for at beundre dine omgivelser fra nye højder.

Chitwan

Chitwan er et distrikt, der ligger seks til syv timer fra hovedstaden, Kathmandu. Området er mest kendt for nationalparken, som er landets første, og som er på verdensarvlisten. Ud over Chitwans naturlige vidundere, kan du også udforske små, lokale landsbyer og tage på picnic langs floden, Narayani River. Vi opfordrer dig til at smage en masse lokal mad, blandt andet “taas”, som er en stærk ret med stegt gedekød.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Nepal

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer