Staff arrive at the airport to welcome Projects Abroad volunteers in Nepal.

Ankomst til Nepal

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Nepal

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Nepal

Når du ankommer til Tribhuvan International Airport (KTM) i Kathmandu, står en medarbejder fra Projects Abroad klar til at tage imod dig. Derefter bliver du kørt hen til din nye bolig i byen, hvor du får mulighed for at slappe af og pakke ud. Der er omkring en halv times kørsel fra lufthavnen til byens centrum.

 

Hvis dit projekt ligger i Chitwan, overnatter du i Kathmandu, før du rejser videre til Chitwan med bus dagen efter.   

 

Transporten til og fra lufthavnen er inkluderet i prisen for projektet.   

Book flybilletter til Nepal

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor kompliceret dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Nepal

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Nepal

På din første dag, får du en overordnet introduktion til det område, du skal bo og arbejde i. Vi giver dig en introduktionsmappe med nyttig information som lokale kort over byen og området og kontaktoplysninger på det lokale personale.


En af vores medarbejdere tager dig med på en rundvisning og viser dig de brugbare steder i området. De hjælper dig med at få købt et lokalt SIM kort og at veksle penge. Du lærer også at bruge det offentlige transportsystem i Nepal, og du besøger vores lokale kontor, hvor du lærer mere om, hvordan vores projekter i Nepal fungerer.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Nepal

Det er vigtigt, at du er velforberedt på det arbejde, du skal udføre på projektet. Derfor får du en grundig introduktion til projektet på din første dag. En af vores medarbejdere følger dig på arbejde hjemme fra din værtsfamilie, så du lærer ruten at kende.


Du bliver vist rundt og får lov at møde de forskellige mennesker, du skal arbejde med. Du ser også, hvordan stedet drives, og du starter først arbejdet som frivillig eller praktikant dagen efter, når du er velforberedt og klar til arbejdet.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer