A Projects Abroad volunteer helps with plastering a wall during volunteer building work abroad.

Frivilligt arbejde med byggeri i udlandet

Arbejd i udviklingslande for at bygge infrastruktur og vigtige bygninger i udsatte lokalsamfund

Bliv frivillig på et byggeriprojekt med Projects Abroad og giv værdifulde ressourcer til de lokalsamfund, der har mest brug for det.


Vores byggeriprojekter finder sted i udviklingslande over hele verden. Nogle projekter finder sted i afsidesliggende landområder, og andre i byer. Du kan bygge huse, skoler, børnehaver, sanitetsbygninger eller kulturcentre til lokalsamfundet. Mange af projekterne med byggeri finder sted i områder, som lider under naturkatastrofers ødelæggelse. Dit arbejde kan indebære at lave mursten, lægge fundament, pudse og male vægge, og indsætte døre og vinduer.


Alle vores byggeriprojekter er bæredygtige og er designede, så dit arbejde kan fortsættes af lokalbefolkningen, når du tager hjem. Du får muligheden for at dykke ned i lokalsamfundet og lære de mennesker at kende, som du hjælper.


Oplevelsen på dette slags projekt er en sikker og social måde at gøre en forskel på, mens du udvikler din egen selvtillid og din forståelse for globale problemstillinger.

Vælg et byggeprojekt

Filter by:

1-3 af 4 Projekter

High school student volunteers doing building work in Nepal pose for a photo with young children and locals.
Volunteer Building in Nepal for Teenagers
Se dette projekt
 • Pris: 15,770 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,670 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Volunteers in Nepal dig up sand for cement to help rebuild schools as part of their construction volunteer project.
Building Volunteer Work in Nepal
Se dette projekt
 • Pris: 11,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
A group of students built a toilet block as part of their building volunteer work in Ghana
Frivilligt arbejde med byggeri i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 12,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et projekt med frivilligt arbejde inden for byggeri det rigtige for mig?

Hvis du brænder for at hjælpe lokalsamfund med at komme sig efter naturkatastrofer og overkomme udfordringer, så er vores byggeriprojekter helt sikkert noget for dig. Det frivillige arbejde på disse projekter er for alle, der gerne vil hjælpe og være en del af en løsning for lokalsamfund, der står overfor udfordringer i forhold til naturkatastrofer og fattigdom.

 

Som frivillig på et af vores projekter med byggeri, arbejder du sammen med lokale eksperter, Projects Abroads medarbejdere, og dedikerede frivillige fra hele verden. Du kan deltage på vores byggeriprojekter, selv om du ikke har erfaring inden for byggeri. Du skal bare være i god nok form til at udføre manuelt arbejde og have masser af gåpåmod.

 

Nogle af byggeriprojekterne finder sted i lokalsamfund, som stadig er i gang med genopbygning efter naturkatastrofer som orkaner eller jordskælv. Når du arbejder på disse projekter, udvikler du en bedre forståelse for undsætning under og efter naturkatastrofer, mens du bygger vigtig infrastruktur i området.

 

Hvis du er interesseret i at hjælpe lokalsamfund med at bygge infrastruktur, men ikke føler at et byggeriprojekt er det rigtige for dig, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med international udvikling. Se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Two women work together to saw wood to build playground equipment during their volunteer building work abroad.

Hvad får jeg ud af at arbejde frivilligt med byggeri i udlandet?

Ved at deltage på et af vores frivilligprojekter med byggeri, gør du en forskel for et udsat lokalsamfund, mens du udvikler dine egne færdigheder.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få en forståelse for bæredygtig, international udvikling.
 • Tekniske færdigheder inden for byggeri.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er byggeriprojekterne vigtige?

Noget af det vigtigste arbejde, som skal gøres i lokalsamfund i udviklingslande er at opbygge grundlæggende infrastruktur. Når vi hjælper lokalsamfundene med at bygge, kan lokalbefolkningen fortsætte dit arbejde, selv når du er færdig som frivillig.

Hvordan skiller Projects Abroads byggeriprojekter sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Få fuld støtte fra vores personale


På vores projekter arbejder du sammen med eksperter, beboere i lokalsamfundet og Projects Abroads medarbejdere. Du bliver også en del af en større netværk af frivillige.


Erhvervsrettet erfaring og praktiske færdigheder

Vores frivillige udfører deres egne opgaver på projektet, som er vigtige for det overordnede arbejde, så du kan være sikker på, at du giver et værdifuldt bidrag.


Projekter, der har indflydelseAlle vores projekter er baseret på research og er målrettede og bæredygtige. Vi bestræber os på at gøre en forskel i lokalsamfundet på lang sigt.

A staff member supports volunteers as they paint a newly constructed wall on one of our volunteer building projects

Næste trin

Vores akkrediteringer