A group of students built a toilet block as part of their building volunteer work in Ghana

Frivilligt arbejde med byggeri i Ghana

Arbejd frivilligt med byggeprojekter i Ghana, og se den forskel, dit arbejde gør for lokalsamfundet

Projektoversigt

Byg værdifuld infrastruktur med dine egne hænder i Ghana, som frivillig på byggeprojektet. Du vil se den forskel dit arbejde har for lokalsamfundet.  


Du arbejder sammen med lokale bygningsarbejdere for at bygge klasseværelser, toiletfaciliteter, biblioteker og hjem. Projektet er en god mulighed for at involvere dig i lokalsamfundet og samtidig udvikle nye kompetencer.


På grund af det bygningsarbejde, du udfører, kan du se den indsats du har lagt i arbejdet, inden du forlader Ghana. Alt, hvad du gør, er en del af vores indsats for at forbedre livskvaliteten for folk i fattige områder.


Som frivillig arbejder du i en af de mange landsbyer i Akuapem Hills, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Spis traditionel, ghanesisk mad fra gadekøkkenerne, besøg nationalparkerne, eller tag ud sammen med de andre frivillige til en hyggelig aften i landsbyen.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med byggeri i Ghana det rigtige for mig?

Hvis du kan lide at bruge dine hænder, og samtidig gerne vil hjælpe, så er vores byggeprojekt i Ghana ideelt til dig. Du behøver ikke at have erfaring i forvejen, da vores koordinatorer og lokale murere lærer dig alt, hvad du skal vide. Projektet er perfekt for dig, som gerne vil hjælpe på en praktisk og håndgribelig måde.


Frivilligt arbejde med byggeri i Ghana er en god mulighed for dig, som er interesseret i byggeri, men det er også brugbart for dig, som gerne vil tilføje nye kompetencer til dit CV. Som frivillig på et byggeprojekt i Ghana, viser du, at du er dedikeret, hårdtarbejdende og tilpasningsparat. Disse kompetencer gavner din karriere, hvad end du gerne vil arbejde med byggeri eller ej.


Vores byggeprojekt i Ghana kører hele året, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Du kan deltage på projektet så længe du vil, helt ned til én uge, men vi anbefaler, at du bliver så længe, du kan. Jo længere, du bliver, jo mere når du at lave, og jo mere vil du kunne se resultaterne af dit arbejde.

A volunteer is pictured laying the foundations for a toilet block as part of his building volunteer work in Ghana.

Hvad bliver min rolle på byggeprojektet i Ghana?

I Ghana hjælper du med byggeriet af klasseværelser, toiletfaciliteter, biblioteker og huse i Akuapem Hills. Under dit ophold vil du:


  • Lave byggematerialer fra bunden ved brug af lokale ressourcer
  • Bygge eller renovere klasseværelser og offentlige bygninger i lokalsamfundet
  • Klargøre og finpudse de bygninger, du har hjulpet med at bygge
  • Forbedre læringsmiljøet for børn ved at lave lærerige vægmalerier i klasseværelserne

Som frivillig i Ghana bliver dit arbejde opdelt i tre hovedopgaver:


Lave hjemmelavede mursten til byggeriet


Du lærer nye byggeteknikker fra lokale bygningsarbejdere, når du ankommer til Ghana. I stedet for cement og mursten, laver I jeres egne materialer, som I bruger til byggeriet. Vi lærer dig at lave miljøvenlige mursten af mudder og vand, hvor du presser blandingen for at få overskydende vand ud og derefter former murstenene og lader dem størkne i solen.


Arbejde med byggeri og renovering


Du bygger klasseværelser eller offentlige bygninger fra bunden ved først at lægge fundamentet, og så begynde på selve bygningen. Efter fundamentet er lagt, hjælper du bygningsarbejderne med at lægge murstenene, som hurtigt danner en mur til den nye bygning. Det tager normalt omkring en måned at bygge et klasseværelse.


Færdiggør byggeriet og læg sidste hånd på værket


En bygning er ikke færdig, før de sidste finpudsninger er lavet. Med hjælp fra de lokale bygningsarbejdere og din koordinator, hjælper du med at gøre bygningen til noget særligt. Du pudser væggene med en jævn hånd, hjælper med at lægge gulv, male væggene og lave anlægsarbejde uden for huset. Du kan også male lærerige vægmalerier for at forbedre elevernes læringsmiljø, f.eks. med alfabetet, en talrække, eller en masse farver.


Hvor i Ghana skal jeg bo og arbejde?

Akuapem Hills

Du arbejder på forskellige byggepladser på Akuapem Hills frodige, grønne bjergside. Dette landlige område består af en række små landsbyer, hvor vores projekt kører. Som frivillig med byggearbejde arbejder du på lokale skoler og bygninger i lokalsamfundet.


Akuapem Hills er en af de mere fredfyldte regioner, som vi arbejder i. Du lærer de lokale indbyggere at kende, og mens du udforsker området vil du høre børn råbe “Obroni” (fremmed), når de prøver at få din opmærkhed. Selv om området for det meste er ret stille, forstår de lokale at more sig. Du kan deltage i gadefesterne eller prøve tørret fisk og yams hos en af de mange madboder på hovedgaden.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Ghana


Hvordan ser en typisk dag på byggeprojektet i Ghana ud?

Det tropiske klima i Ghana er varmt og fugtigt med temperaturer op til over 30 grader midt på dagen. Derfor arbejder du fra klokken 8.30 til klokken 12.30, med et kvarters pause om formiddagen.


Hver morgen står du op hjemme hos din værtsfamilie. Husk at tage tøj på, som gerne må blive beskidt. Du tager en tro tro eller en deletaxa til din arbejdsplads.


Afhængigt af, hvor langt I er med byggeriet, lægger du fundament, bruger en presser til at bygge mursten af mudder og vand, blander cement ved hjælp af en skovl, bygger mure med murstenene, eller hjælper med at lægge tag. Efter selve byggeriet er færdigt, kan du pudse og slibe væggene,, male vægmalerier, eller hjælpe med anlægsgartneri i haven. Om eftermiddagen kan du vælge at slappe af eller at hjælpe med aktiviteter i lokalsamfundet, for eksempel læseklubben for lokale børn eller sportsaktiviteter.


I din fritid kan du besøge Cape Coast og lære mere om landets historie med slaveri ved at besøge de lokale slotte og museer. Med varmt vejr hele året, er Ghana også perfekt til at slappe af på stranden eller udforske en af de mange nationalparker.

Projects Abroad volunteers can be seen participating in preparing the building site during their building volunteer work in Ghana.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at bygge bygninger, som er vigtige for infrastrukturen i underprivilegerede lokalsamfund. Tidligere på projektet har vi bygget klasseværelser, indlogering til skolelærere, huse, toiletfaciliteter, biblioteker, boghylder og meget andet.


Mange ghanesere, der lever udenfor de store byer, lever for mindre end en dollar om dagen. Det betyder, at mange familier kæmper for at få brød på bordet, og deres hjem er faldefærdige og sundhedsskadelige. Vi har bygget bedre huse til de familier, som ikke har råd til at bygge deres eget.


Offentlige skoler i områderne får ofte ikke nok statslig støtte, så der er begrænset med plads til børnene. Mange af klasseværelserne er delt op i to, hvilket kan gøre det svært for lærere og elever, som deler det lille rum. Vi har derfor hjulpet med at bygge nye klasseværelser for at forbedre læringsmiljøet for både lærere og elever.


Gennem vores frivillige arbejde med byggeri i Ghana, giver du lokale familier et bedre hjem og skolebørn et sikkert læringsmiljø. De nye omgivelser i klasseværelserne opfordrer eleverne til at lære, og kan gøre dem stolte af deres skole.

Female Projects Abroad volunteer is pictured painting a post on a community day in Ghana whilst on her building volunteer work.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Food and accommodation

Du bor hos en værtsfamilie i Ghana. De vil byde dig velkommen i deres hjem og være ivrige efter at dele deres skikke og få dig til at lære dem om din egen kultur. Vi mener, at det er den bedste måde at fordybe sig i Ghanas kultur på og få en helt unik oplevelse.

Vi vil altid forsøge at lade dig bo sammen med mindst én anden frivillig eller praktikant fra Projects Abroad hos den samme værtsfamilie. Dit værelse vil være beskedent, men komfortabelt, rent og sikkert.

Dit programgebyr inkluderer tre måltider om dagen.

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Frivilligt arbejde i Ghana er en ideel måde at opleve det farvestrålende, vestafrikanske land på. Ghana har et bredt udvalg af aktiviteter, som du kan lave i din fritid, mens du er der, og du har på den måde masser af spændende oplevelser i vente ud over arbejdet på dit projekt.


Musik er en central del af ghanesisk kultur. I de større byer, især Accra, kan du høre mange gode live bands og nyde de varme aftener i byen. Du kan også tilbringe nogle aftener på lokale restauranter, hvor du kan smage retter fra det lækre, ghanesiske køkken.


Hvis du er interesseret i Ghanas historie, kan du besøge det gamle slavefort i Cape Coast og tage på museer. Naturelskere vil nyde at vandre gennem regnskoven i Kakum nationalpark eller Mole nationalpark.


Vi har en række forskellige projekter i Ghana, så der er helt sikkert også andre frivillige, mens du er der. Det betyder, at du kan udforske landet på egen hånd eller sammen med andre frivillige, hvor I rejser rundt sammen som en gruppe. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer