Volunteers visit Arenal volcano in their free time while volunteering in Costa Rica.

Lav frivilligt arbejde i Costa Rica

Hjælp til på et af vores uundværlige lokalsamfunds- og bevaringsprojekter i hjertet af Latinamerika

Lav frivilligt arbejde med Projects Abroad i Costa Rica, og støt lokaludviklingen og beskyt miljøet. I Mellemamerika har du mulighed for at udforske deres rige og mangfoldige kultur. 

Vi har en række forskellige frivilligprojekter, så du kan være sikker på at finde et, der passer til dig. Her er der mange måder at gøre en forskel på og samtidig arbejde med noget, du synes er spændende, om du så vil styrke børns udvikling, undervise i engelsk, eller bevare naturlivet.

Vores projekter i Costa Rica er beliggende i enten Heredia eller Barra Honda nationalpark. På begge destinationer vil vores lokale medarbejdere stå til rådighed og klar til at vejlede dig hele døgnet.

I Costa Rica er mere end 25% af landet dækket af beskyttede nationalparker, så Costa Rica er enhver naturelskers paradis. Landet har alt fra vulkaner, tropiske regnskove og storslåede vandfald til lækre sandstrande. Dette lille land er også kendt for sin biologiske mangfoldighed og sit vilde naturliv.

Tilgængelige projekter i Costa Rica

Filter by:

1-2 af 2 Projekter

Projects Abroad volunteers planting seedlings during Conservation volunteering in Costa Rica for teenagers.
Conservation Volunteering in Costa Rica for Teenagers
Se dette projekt
  • Pris: 18,920 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 3,670 DKK
  • Start dato: I skoleferier
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 15-18
A volunteer and staff member work together on a reforestation initiative during Conservation volunteering in Costa Rica.
Naturbevaring af fugle, sommerfugle og flagermus i Costa Rica
Se dette projekt
  • Pris: 16,450 DKK i 1 uge
  • Ekstra uger: 2,420 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 1 uge
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.


Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Vores destinationer i Costa Rica

I løbet af dit ophold i Costa Rica vil du bo i enten Heredia eller Barra Honda nationalpark. Vi har dedikerede fuldtidsmedarbejdere på begge destinationer, så du får al den støtte, du behøver ligegyldigt hvilken destination, du er på.

Heredia

Byen Heredia, hvor vi har flest projekter, ligger i hjertet af den kaffegroende del af Costa Rica. I byen er der mange studerende, og den ligger tæt på hovedstaden San Jose og byder derfor på mange sociale og kulturelle aktiviteter. Kun en dagsrejse fra Heredia ligger vulkanerne Poas og Irazu. Der er også mange andre populære turistattraktioner i nærheden. Kun en bustur væk finder du for eksempel den kendte Arenal-vulkan og Monteverde tågeregnskov.

Barra Honda

Bevaringsprojektet i Costa Rica ligger i Barra Honda nationalpark. Du kommer til at bo og arbejde i naturreservatet, som ligger cirka 25 minutters kørsel fra den nærmeste by.

Beliggenheden er ideel for naturelskere, der ønsker at tage en pause fra dagligdagens stress. Din fritid vil blive fyldt med naturskønne vandreture og brætspil med andre frivillige i grønne omgivelser. For de mere eventyrlystne er højdepunktet de underjordiske gange og huler.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Vores projekter ligger i forskellige områder i Costa Rica. Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Costa Rica.

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer