Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Costa Rica

Vi dækker udgifterne til din transport til og fra lufthavnen, så du har en ting mindre at bekymre dig om, når du ankommer til Costa Rica.

Din ankomstlufthavn i Costa Rica er Juan Santamaría International Airport (SJO) i San José. Vores medarbejdere i landet vil tage imod dig i lufthavnen. De vil have et Projects Abroad-skilt, så du nemt kan se dem.

Fra lufthavnen vil vores medarbejdere køre dig til din bolig. Køreturen tager omkring 30 til 40 minutter, afhængigt af trafikken og hvor din værtsfamilie befinder sig.

Book flybilletter til Costa Rica

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flybilletter online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Hvis du har brug for hjælp, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og anbefaler den bedste måde at komme dertil på.

Vi kan rådgive dig om at booke de bedste returflyvninger og sikre, at du har de sikreste, mest bekvemme og mest omkostningseffektive flymuligheder, uanset hvor komplekse dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Costa Rica

En af fordelene ved at arbejde frivilligt hos os er den visumvejledning, vi giver dig. Vi har et dedikeret visumteam, som har opdaterede oplysninger om visumkrav til alle vores destinationer rundt om i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål om visum, store som små, og vi vil hjælpe dig gennem processen. Når du har ansøgt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad-webside, som indeholder alle de nødvendige visumoplysninger.

Din introduktion og orientering i Costa Rica

På din første hele arbejdsdag i Costa Rica får du en introduktion til landet. Din Projects Abroad-koordinator henter dig hos din værtsfamilie for at vise dig rundt i de omkringliggende områder.

En medarbejder vil også gennemgå din projekthåndbog. Du modtager en introduktionspakke med vigtige oplysninger, som du kan henvise til under hele din rejse. Det er bl.a. et kort over byen med vigtige steder markeret og kontaktoplysninger på Projects Abroad-medarbejderne.

Din koordinator vil derefter vise dig rundt i Heredia. I besøger vigtige seværdigheder og faciliteter som internetcaféer, posthuset og vekselkontorer.

Det kan være svært at navigere i offentlig transport i et fremmed land. Din koordinator vil tage sig tid til at vise dig, hvordan bussystemet fungerer. Mange frivillige tager bussen på arbejde i løbet af ugen, så det er en fordel, at din koordinator kan vise dig, hvilken bus du skal tage.

Hvis du bor tæt nok på, kan du gå til din praktikplads hver dag. Din koordinator vil vise dig den bedste rute, så du kan føle dig tryg ved at gå til dit praktiksted hver dag. Projects Abroad dækker alle nødvendige arbejdsrelaterede transportomkostninger.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Costa Rica

Vi forstår, at du kan være nervøs på din første dag på dit praktiksted. Det tager tid for dig at finde dig til rette og finde ud af, præcis hvordan dit arbejde passer ind. Derfor har vi afsat din første hele dag til projektorientering.

Du vil bruge din første dag på at møde de lokale medarbejdere og de andre frivillige, der allerede er på projektet. Din vejleder vil forklare din rolle på stedet og give dig en idé om, hvad der forventes af dig. De vil også vise dig rundt, så du ved, hvor alting er.

Vi sørger for, at du får en ordentlig introduktion til dit praktiksted, før du begynder at arbejde. Det betyder, at du føler dig sikker på, at du kan begynde at gøre en forskel på din anden dag, når dit rigtige arbejde begynder.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer