Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Costa Rica

Du ankommer til Costa Ricas lufthavn, Juan Santamaria internationale lufthavn (SJO). Vores lokale medarbejdere henter dig i lufthavnen. De står med et Projects Abroads skilte, så du let kan finde dem. 

Vores medarbejdere arrangerer al kørsel til din bolig. Hvis du skal til Heredia, så vil en af vores medarbejdere tage en taxi sammen med dig. Vores medarbejder vil sikre at du er tryg og kommer på plads, når du bliver sat af hos din værtsfamilie. Køreturen tager omkring 20 minutter alt afhængig af trafikken. 

Hvis du skal arbejde på vores naturbevaringsprojekt, kommer du højst sandsynligt til at overnatte på et hotel. Den efterfølgende dag vil en medarbejder følge dig til busstationen. Her tager du bussen til vores naturbevaringsprojekt i Barra Honda nationalpark. Busturen tager omkring fire timer. Vores naturbevaringsmedarbejdere vil tage imod dig, når du ankommer. 

Du skal ikke bekymre dig om at arrangere kørsel, når du ankommer til Costa Rica. Vi dækker dine transportudgifter til og fra lufthavnen.

Book flybilletter til Costa Rica med Projects Abroad

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Costa Rica

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Costa Rica

På din første arbejdsdag i Costa Rica bliver du introduceret til landet. Din koordinator fra Projects Abroad samler dig op hos din værtsfamilie for at vise dig området. Jeres første stop er Projects Abroads kontor. Her vil du lære om de forskellige projekter, vi har i Costa Rica.

En medarbejder vil gennemgå vores projekthåndbog med dig, og du modtager en introduktionspakke. Pakken indeholder vigtig information, der vil være nyttig for dig gennem hele dit ophold. Dette er blandt andet et kort over byen og kontaktoplysninger på Projects Abroads medarbejdere. 

Din koordinator vil vise dig rundt i Heredia, så du ved, hvor du kan finde for eksempel internetcaféer, postkontor og vekselbureauer. 

At benytte offentlige transportmidler i udlandet kan ofte være svært. Din koordinator vil vise dig, hvordan bussystemet fungerer. Mange frivillige tager bussen til arbejde i løbet af ugen, så det er en stor fordel, at din koordinator viser dig, hvilken bus du skal tage. 

Hvis du bor tæt nok på, kan du gå til din arbejdsplads. Din koordinator vil vise dig hvilken vej, du kan tage, så du føler dig tryg ved at gå. Alle arbejdsrelaterede transportudgifter bliver dækket af Projects Abroad.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Costa Rica

Vi forstår godt, hvis du bliver nervøs på din første dag på arbejde. Det tager tid at finde ud af, hvordan du passer ind. Det er derfor, vi sætter din første dag af til orientering. 

På din første dag vil du møde lokale medarbejdere og andre frivillige på dit projekt. Din supervisor vil forklare dig, hvad din rolle er, så du får en ide om hvad der forventes af dig. Du bliver også vist rundt, så du ved, hvor alting er. 

Vi sikrer os, at du får en ordentlig introduktion til din arbejdsplads, før du starter. Dette betyder, at du vil føle dig mere selvsikker og klar til at gøre en forskel allerede på din anden dag på projektet.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer