Teenage volunteers doing construction work in Tanzania carry bricks needed for a wall.

Ungdomsprojekt med byggeri i Tanzania

Arbejd sammen med frivillige på din egen alder og byg klasseværelser til børn med handicap i et masai lokalsamfund

Projektoversigt

Lav frivilligt arbejde inden for byggeri i Tanzania og bliv en del af vores indsats for at give udsatte befolkningsgrupper den infrastruktur, de har brug for. Du arbejder sammen med andre på din egen alder for at bygge klasseværelser og andre bygninger i en børnehave. Du får en enestående mulighed for at bruge dine egne hænder til at hjælpe og til at få praktisk erfaring.

Børnehaven drives og finansieres af Projects Abroad. Vi grundlagde børnehaven, fordi børn i området boede for langt væk fra andre børnehaver og skoler, og de havde ingen støtte til at lære. Den bygning, som du arbejder på, har derfor en direkte indflydelse på børnenes uddannelse og hverdag.

Du arbejder med andre unge i en gruppe, som føres tilsyn med, og I arbejder sammen med lokale bygningsarbejdere. Projects Abroads personale er der også til at rådgive og støtte jer. Du udfører arbejdsopgaver som at grave fundament, blande cement, bygge vægge osv.  

Du bor i Arusha sammen med andre teenagere hos en værtsfamilie. Projektet har en struktureret tidsplan, så vi har arrangeret masser af aktiviteter for at give dig muligheden for at udforske Arusha. Du får mulighed for at se dyrelivet i en smuk nationalpark og at lære mere om masai-kultur.

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er ungdomsprojektet med byggeri i Tanzania det rigtige for mig?

Ungdomsprojektet med byggeri i Tanzania er ideelt for dig, hvis du gerne vil hjælpe udsatte lokalsamfund ved at bruge dine hænder. Du kan også få stort gavn af projektet, hvis du gerne vil gøre en fysisk forskel på kort tid. Du skal være klar til at tage fat og at få beskidte hænder, men du kommer til at have det sjovt imens.


Du behøver ikke at have erfaring med byggeri for at deltage på projektet. Der er en lokal byggearbejder til stede hele tiden, som vejleder dig og fører tilsyn med alt dit arbejde. Du skal dog have masser af energi og entusiasme, da det fysiske arbejde kan være udfordrende nogle gange.


Ungdomsprojektet er en enestående mulighed for at få praktisk international erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV, og som demonstrerer dit engagement for at hjælpe andre. Du udvikler også dine evner inden for planlægning of teamwork, som er færdigheder, du kan bruge i enhver fremtidig karriere.

Hvis det er første gang, at du skal rejse til udlandet, er projektet perfekt til dig, da du vil have støtte og vejledning på turen. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig til hver en tid, og du bor og arbejder sammen med en gruppe unge på din egen alder.


Ungdomsprojektet med byggeri i Tanzania er to uger langt og foregår på faste datoer i løbet af sommeren. Turen har en færdiglavet tidsplan, som er fyldt med kulturelle og sociale aktiviteter, en spændende weekendtur og masser af frivilligt arbejde, så du kan holde dig beskæftiget.

A teenage volunteer doing construction work in Tanzania paints a wall white.

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet med byggeri i Tanzania?

Du arbejder sammen med en gruppe unge på din egen alder for at bygge klasseværelser og andre bygninger til infrastruktur for børn fra et lokalområde med masaier. Nogle af de arbejdsopgaver, som du kan være med til, er at:


  • Arbejde sammen med en erfaren byggearbejder med frivillige på din egen alder
  • Blande cement, grave fundament, bygge vægge eller lægge tag
  • Male væggene i nybyggede klasseværelser
  • Udforske Tanzania og lære om masaierne

Dit arbejde fokuserer på disse tre områder:


Arbejde sammen med en byggearbejder og andre frivillige


Der er ikke noget, der slår følelsen af at gå sammen med andre for at bygge et klasseværelse til børn, som virkelig har brug for det. Når I arbejder sammen, kan I fejre jeres hårde arbejde, hjælpe hinanden med de udfordringer som I møder, og nyde følelsen af at hjælpe andre og at bidrage til børnenes uddannelse.


En professionel byggearbejder fører tilsyn med dit arbejde på projektet, så du får masser af vejledning og støtte. Han lærer dig byggeteknikker, som er nemme at udføre, og på den måde kan du deltage fuldt ud i byggeprocessen.


Hjælpe med at bygge, pudse vægge og male


Dine præcise arbejdsopgaver med byggeri kommer an på, hvor langt byggeriet af skolebygningerne er, når du ankommer. Hvis du ankommer, når en ny bygning er ved at blive bygget, kan du grave fundament og bygge vægge. Hvis du fortsætter tidligere frivilliges arbejde på en bygning, kan du lægge tag, pudse vægge eller male vægge.


Alle delene af bygningsarbejdet er vigtigt, og dit arbejde hjælper med at skabe trygge rammer, hvor børnene kan lege og lære.


Udforske Tanzania


Projektet er ikke kun hårdt arbejde. Vores team i Tanzania har udarbejdet et skema, som sørger for, at du får mest muligt ud af din tid i udlandet. Ud over det frivillige arbejde, prøver du ting som undervisning i traditionel dans og trommespil og en lektion i Swahili. Vores personale tager dig også med på en spændende safari i weekenden.Hvor i Tanzania skal jeg bo og arbejde?

Arusha

Dit frivillige arbejde med byggeri finder sted i masai-samfundet tæt på Arusha. Arusha er en by i det nordlige Tanzania, som er fyldt med travle restauranter og livlige markeder, og som er omgivet af frodige, grønne landskaber.

Det lokalsamfund som du arbejder i, er mindre udviklet end, hvad du er vant til. Området er omgivet af den østafrikanske savanne, som gør det til et perfekt sted at blive ét med naturen. Du hjælper med at bygge infrastruktur til vores børnehave, som for eksempel nye klasseværelser og et lærerværelse til lærerne.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Tanzania


Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med ungdomsprojektet er at bygge vigtig infrastruktur i et afsidesliggende masai lokalsamfund. Ved at arbejde sammen med din gruppe og bruge dine evner og din energi, hjælper du med at bygge klasseværelser og andre skolebygninger.


Den børnehave som du arbejder i, er grundlagt og finansieret af Projects Abroad. De små børn i lokalsamfundet har tidligere ikke haft nogen børnehave eller indskoling, og hvis der blev undervist, foregik det i en faldefærdig kirkebygning. Det bygningsarbejde du udfører, giver børnene et sikkert sted at lære, lege og hjælpe dem med at blive skoleklar.


I løbet af dit ophold i Tanzania, udvider du din egen horisont, møder nye mennesker, og udvikler værdifulde færdigheder.


Tag med på ungdomsprojektet med byggeri i Tanzania og bidrag til børnenes uddannelse.


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Arusha. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Tanzania og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer