Projects Abroad volunteers after teaming up to help local farmers plant rice in Madagascar.

Projects Abroads rejsetyper

Projekter af forskellig slags, så du kan vælge en tur, der passer til dig

Hos Projects Abroad tilbyder vi en række forskellige slags projekter, som du kan deltage på. Vi har projekter med frivilligt arbejde, praktik, erfaringsophold og spændende kulturelle projekter.


Hvert projekt har en bestemt rejsetype - en række fastsatte detaljer som datoer, længde på projektet og tidsplaner. 


Ved at finde den rejsetype, der passer til dig, kan du indsnævre antallet af mulige projekter og på den måde finde det helt rigtige for dig.


Hvis du for eksempel gerne vil have selvstændighed og fleksibilitet, ville du passe godt på vores fleksible rejser. Alternativt har vores grupperejser fastsatte datoer og giver folk fra hele verden mulighed for at rejse sammen som en gruppe.


Hvis du er teenager og gerne vil rejse sammen med unge på din egen alder, er vores ungdomsprojekter det rigtige for dig.


Uanset, hvilken rejsetype du vælger, har vi det helt rigtige til dig.

A group volunteering overseas together get ready to take part in a community outreach.

Skræddersyede Grupperejser

Hvis dig og mindst fem kollegaer eller venner vil lave frivilligt arbejde sammen, kan vi skræddersy et projekt efter jeres behov, og vi kan tilmed inkludere eftermiddag- og aftenaktiviteter og en skræddersyet rejseplan.

Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på 

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer