A training workshop on our medical internship for high school students in the Philippines

Ungdomsprojekt med medicin i Filippinerne

Tag på et medicinsk erfaringsophold for unge og arbejd med jævnaldrende teenagere på opsøgende arbejde i lokalsamfundet, mens du lærer af de lokale læger

Projektoversigt

Tag med os på et ungdomsprojekt med medicin i Filippinerne og få international erhvervserfaring. Projektet ser godt ud på dit CV, og du får muligheden for at arbejde sammen med læger og lære nye kompetencer.

Lægerne lærer dig, hvordan de stiller diagnoser og behandler forskellige sygdomme og lidelser, som du måske kun har hørt eller læst om. Vi lærer dig at tjekke blodsukker og måle blodtryk på patienter, og disse færdigheder kan du derefter bruge på vores opsøgende arbejde i lokalsamfundet. Her giver vi grundlæggende sundhedspleje til udsatte lokalområder, så du kommer til at yde en livsvigtig og tiltrængt service for andre.

Du bor og arbejde sammen med andre teenagere på din egen alder, og du bor hos en lokal værtsfamilie. Vi planlægger weekendture og sociale arrangementer, så du har masser af sjove ting at lave, mens du oplever den filippinske kultur. Du får venner fra hele verden og en masse uforglemmelige oplevelser.

Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18


Er et ungdomsprojekt med medicin i Filippinerne det rigtige for mig?

Hvis du er interesseret i at arbejde inden for medicin, og hvis du gerne vil på et erfaringsophold sammen med andre unge, som kombinerer arbejde med en kulturel oplevelse, så er dette ungdomsprojekt det helt rigtige for dig.  

Når du er i Filippinerne, får du indsigt i en læge eller sygeplejerskes daglige arbejdsliv i et klinisk miljø. Oplevelsen booster dit CV og giver dig spændende oplevelser at fortælle om i ansøgninger eller til jobsamtaler. Det opsøgende arbejde, du deltager i, viser også dit engagement i at hjælpe andre.

Vores ungdomsprojekt med medicin er en enestående mulighed for at lære om sundhedspleje i et udviklingsland i trygge rammer sammen med en gruppe. Vi ved, at det kan være skræmmende at rejse til udlandet alene, og derfor er vores ungdomsprojekter skræddersyede til teenagere, som gerne vil afsted. Vores personale står klar døgnet rundt til at sikre, at du føler dig tryg og velkommen, og de arrangerer og fører tilsyn med alle de aktiviteter, du deltager i.

High school students practise first aid during their medical internship in the Philippines

Hvad bliver min rolle på ungdomsprojektet?

På dette ungdomsprojekt får du muligheden for at deltage i en række spændende aktiviteter, som blandt andet at:

  • Observere personalet, der arbejder på et lokalt hospital eller en sundhedsklinik
  • Deltage i opsøgende arbejde og oplysningsarbejde i lokalsamfundet
  • Opleve den lokale kultur i Filippinerne sammen med andre frivilligeSom frivillig fokuserer du på de følgende områder:


Observere det lægefaglige personale på et lokalt hospital eller sundhedsklinik


Du bruger meget af din tid på projektet på at observere læger og sygeplejersker, når de går stuegang på hospitalet eller klinikken. Du får mulighed for at rotere mellem forskellige afdelinger, hvilket giver dig en bred indsigt i de forskellige specialiseringer inden for medicin. Nogle af de afdelinger, du kan observere, er:


  • Odontologi
  • Obstetrik
  • Receptur
  • Laboratorium
  • Behandlingsafdelinger


Deltage i opsøgende arbejde og oplysningsarbejde i lokalsamfundet


Du deltager i noget praktisk arbejde ude i lokalsamfundene for at tage hånd om nogle sundhedsfaglige problemer, som kommer af manglen på sundhedsydelser og information. Vi arrangerer jævnligt opsøgende arbejde i afsidesliggende områder, da adgang til sundhedspleje derude er begrænset. Her hjælper du med at foretage grundlæggende sundhedstjek som at måle vitale tegn. Alt dit arbejde føres tilsyn med af en læge.


Uddannelse er også en vigtig del af sygdomsforebyggelse. Du arbejder sammen med din gruppe på at planlægge og afholde workshops for lokalsamfundene. I taler om vigtige, sundhedsfaglige emner, som for eksempel hvordan man forebygger og behandler denguefeber.


Opleve den lokale kultur sammen med andre frivillige


Nu da du har rejst hele vejen til Filippinerne, vil vi gerne sikre os, at du får muligheden for at opleve dette fantastiske land. Vi arrangerer spændende weekendture som for eksempel at svømme og slappe af i Santa Fe. Du deltager også i jævnlige sociale aktiviteter, hvor du kan have det sjovt med de andre frivillige, mens du lærer om filippinsk kultur.


Hvor i Filippinerne skal jeg bo og arbejde?

San Remigio

Du bor og arbejder sammen med andre teenagere i byen San Remigio, som ligger i den nordlige del af øen, Cebu. Selv om byen er lille, har den et antal strandhoteller og alle de moderne faciliteter, som du har brug for, inklusiv supermarkeder, restauranter og banker.

Som frivillig bruger du det meste af din tid på et lokalt hospital eller en sundhedsklinik i området. Disse steder har normalt en lavere standard end de hospitaler, som ligger i storbyerne. Opsøgende arbejde og oplysningsarbejde, derimod, finder sted i udsatte områder i og omkring San Remigio.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.


Hvad er ungdomsprojektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Der er to primære mål med dette projekt: at give dig en lærerig oplevelse, og at sprede oplysning i lokalsamfund om sygdomsforebyggelse.

Mange af de teenagere, der tager med os på dette projekt, vil gerne have en oplevelse med international erhvervserfaring inden for medicin. Det kan enten være for at forberede sig til deres fremtidige karriere eller for at finde ud af, om et job i sundhedssektoren er det rigtige for dem. Denne tur kan hjælpe dig med at tage stilling, da du observerer læger i aktion, udforsker forskellige afdelinger og lærer grundlæggende, lægefaglige færdigheder.

Mange udsatte lokalsamfund i Filippinerne har meget begrænset adgang til jævnlig sundhedspleje. Derudover er denguefeber fortsat et problem, og sygdomme som diabetes og hjerte-kar-sygdomme er stigende i landet. Derfor arrangerer vi opsøgende arbejde, hvor vi deler vores viden om sygdomsforebyggelse. Du hjælper ved at foretage sundhedstjek, og lægerne bruger resultaterne af undersøgelserne til at stille diagnose og behandle patienter. Du hjælper også med at planlægge lærerige workshops.

I 2017 alene, tog vores frivillige på ungdomsprojektet på 72 hjemmebesøg for at foretage sundhedsundersøgelser. De hjalp også med at give 142 patienter gratis synstjek, og 120 mennesker fik nye briller. Disse resultater er små men vigtige, og de bidrager til den generelle sundhed og velvære i lokale områder.

Tag med os på erfaringsophold for unge i Filippinerne, og opbyg din viden inden for medicin, mens du gør en forskel for andre.

A nutrition presentation given on our medical internship for teenagers in the Philippines

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Bogo City. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Filippinerne og at få en virkelig unik oplevelse.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer