Students colour in a worksheet while learning about dental hygiene from a Projects Abroad volunteer teaching in the Philippines.

Frivilligt arbejde med undervisning i Filippinerne

Hjælp børn fra trange kår med at forbedre deres engelskkundskaber, mens du får undervisningserfaring i Filippinerne

Projektoversigt

Arbejd frivilligt med børn i Filippinerne, og hjælp dem med at blive bedre til engelsk. Du arbejder på en folkeskole eller et gymnasium, hvor du støtter de lokale lærere. Projektet er en god mulighed for at få undervisningserfaring, som du kan skrive på dit CV.


Mange skoler i Filippinerne har for mange elever til hver lærer, og derfor er din hjælp meget tiltrængt i klasserne. Du giver lærerne mulighed for at give sig bedre tid til den enkelte elev. Derudover er det vigtigt for eleverne at lære engelsk, da det forbedrer deres fremtidsudsigter og giver dem bedre jobmuligheder senere i livet.


Rejs til Filippinerne og oplev en fremmed kultur, hvor du lærer om den lokale livsstil ved at bo hos en venlig værtsfamilie i Bogo City, som byder på masser af oplevelser og seværdigheder.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

18 eller derover


Er frivilligt arbejde med undervisning i Filippinerne det rigtige for mig?

Projektet er ideelt for alle, der kan lide at arbejde med børn, og som gerne vil have praktisk undervisningserfaring. Du kommer til at arbejde med rigtig undervisning sammen med kvalificerede lærere. Hvis du overvejer selv at blive skolelærer, er undervisningsprojektet i Filippinerne en god tilføjelse til dit CV.

 

Du kan sagtens deltage på projektet, selvom du ikke har erfaring med undervisning i forvejen. Du modtager en grundig introduktion til projektet, når du ankommer, og du har en projektkoordinator, som vejleder dig hele vejen igennem. Vi afholder også ugentlige workshops, hvor du kan få gode råd til de udfordringer, du møder, og dele dine oplevelser med medarbejdere og andre frivillige.

 

Du kan tilmelde dig projektet året rundt. Jo længere du bliver, jo større en forskel kan du gøre for børnene og lærerne på skolen.

Projects Abroad volunteer teaching English nutrition words in the Philippines

Hvad bliver min rolle på undervisningsprojektet i Filippinerne?

På din arbejdsplads på Filippinerne arbejder du med børn fra trange kår i folkeskoler og på gymnasier, hvor du også støtter de lokale lærere. Du arbejder med mange forskellige opgaver, blandt andet kan du:


  • Hjælpe børn med at forbedre deres sprogkundskaber på engelsk
  • Yde ekstra støtte til lærere og elever
  • Opfordre til kreativ læring
  • Hjælpe med fritidsaktiviteter

Som frivillig fokuserer du dit arbejde på følgende områder:


Hjælpe børn med at forbedre deres sprogkundskaber på engelsk


Hvis du skal lære et nyt sprog, er det nemmest at gøre det, når du er barn. I Filippinerne arbejder du med unge skoleelever for at forbedre deres engelskkundskaber. Du fokuserer både på mundtlig og skriftlig engelsk, og din indsats hjælper eleverne med at opbygge deres selvtillid, så de føler sig trygge ved at udtrykke sig på engelsk. Du kan enten hjælpe yngre elever med at lære det mest basale, eller du kan arbejde med ældre elever for at forbedre deres udtale.


I 2017 implementerede staten et nyt skolesystem, som hedder K-12. I stedet for 10 års skolegang, får de filippinske børn nu 13 års uddannelse. Der er fokus på sprogfag i det nye pensum, og børnene lærer engelsk fra første klasse. Den generelle undervisning begynder så småt at blive givet på engelsk fra fjerde klasse, og engelsk er brugt næsten udelukkende i undervisningen på gymnasiet.


Filippinerne er afhængige af turisme som indtægtskilde, og derfor er det afgørende at kunne tale engelsk, og at føle sig selvsikker ved at bruge det. Som frivillig engelskunderviser i Filippinerne spiller du en vigtig rolle.


Yde ekstra støtte til lærere og elever


Mange af skolerne i Filippinerne er overfyldte, og der er ofte omkring 60 elever til én lærer. Det betyder, at eleverne ikke altid får den støtte og opmærksomhed, de skal bruge for at trives og udvikle sig i skolen.


Du giver en hjælpende hånd til de lokale lærere ved at hjælpe med de daglige opgaver i klasserne og ved at arbejde med elever i små grupper, som har brug for ekstra hjælp. Eleverne får mere støtte og vejledning, når I deler klasserne op i mindre grupper.


Opfordre til kreativ læring


Du kan finde på nye undervisningsmetoder for at kompensere for de manglende materialer og ressourcer på skolerne. Du kan lave billedkunsttimer, lære børnene et nyt spil, lave teaterstykker, lægge puslespil eller andre sjove aktiviteter. Vi anbefaler dig at bruge din fantasi, når du planlægger din undervisning.


Kreativ og ny undervisning hjælper med at motivere eleverne og gøre dem interesserede og engagerede i deres egen læring. Kreative undervisningsmetoder opfordrer også eleverne til at være aktive i undervisningen og hjælper børnene med at fokusere.


Hjælpe med fritidsaktiviteter


Som frivillig underviser hjælper du også med fritidsaktiviteter efter skoletid, som er arrangeret af skolen. Aktiviteterne afhænger af skolens ressourcer og af årstiden, og det kan involvere alt fra sport til drama. Du har normalt en eller to aktiviteter om måneden, som du kan hjælpe med, og de varer normalt 3-4 timer.


Hvor i Filippinerne skal jeg bo og arbejde?

Bogo City

Du bor i Bogo City, som ligger i den nordøstlige del af øen Cebu. Vi samarbejder med lokale, offentlige skoler, som ligger i nogle fattigere områder omkring Bogo City, som har færre og mere gammeldags faciliteter end i de rigere dele af byen. Du kan vælge at arbejde på folkeskoler eller gymnasier, alt efter hvilken aldersgruppe du foretrækker at arbejde med.


Bogo City er en lille by, men den har alt, hvad du har brug for, som hæveautomater, supermarkeder og restauranter. Du kan også besøge de spændende, lokale markeder i byen. I din fritid kan du tage rundt på øen, slappe af på smukke, hvide sandstrande, udforske livet under havoverfladen på en dykkertur i det filippinske ø-hav eller besøge et af de travle markeder.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.


Hvordan ser en typisk dag på undervisningsprojektet ud?

Efter et lækkert morgenmåltid hos din værtsfamilie, tager du på arbejde i en slags cykeltaxa med motor. Du arbejder enten på en folkeskole eller et gymnasium i området. Vores team følger dig på arbejde på din første dag, så du lærer vejen at kende.


Du arbejder mandag til fredag fra klokken 8-16, og du har en times frokostpause. Du har oftest madpakke med, fordi de fleste skoler ligger for langt væk fra din værtsfamilies bolig, til at du kan nå hjem i pausen.


Du underviser normalt i engelsk på forskellige klassetrin. Vi anbefaler dig at finde på nye måder at lære fra dig på, fremfor den repeterende undervisningsmetode, som eleverne er vant til. Brug din fantasi til at gøre undervisningen sjov og motiverende.


Du hjælper også den lokale engelsklærer i timerne. Nogle gange arbejder du med eleverne i mindre grupper, hvor du kan hjælpe dem med at forbedre deres samtaleevner på engelsk.


Når din arbejdsdag er færdig, kan du bruge resten af dagen på at nyde livet i dine smukke, nye omgivelser. Lær din værtsfamilie bedre at kende, når I spiser aftensmad sammen og besøg turistattraktioner sammen med de andre frivillige. Vi opfordrer dig også til at deltage i en af vores sociale aftener for frivillige.

Volunteers run a hygiene class for their students during their teaching work experience in the Philippines

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at hjælpe elever fra trange kår med at forbedre deres engelsk og at støtte lokale læreres arbejde.


Det er vigtigt for filippinere at kunne tale engelsk, da det forbedrer deres jobmuligheder og giver dem mulighed for at kommunikere med den internationale omverden. Børn har brug for at lære sproget i en ung alder, hvis de skal blive flydende på engelsk.


Vi fokuserer på tre hovedområder: forbedre børns færdigheder i at læse, skrive og tale på engelsk. Du hjælper eleverne med at udvikle disse færdigheder. De elever, som har brug for ekstra støtte eller har indlæringsvanskeligheder, får ekstra opmærksomhed i timerne.


Som frivillig giver du også støtte til lærerne i klasseværelserne. Offentlige skoler er oftest overfyldte og har 60 elever til hver lærer, og din tilstedeværelse reducerer det tal og giver lærerne tid til at arbejde med eleverne i mindre grupper. På den måde bliver elevernes læring mere kvalitetsrig, fordi de får den faglige støtte og opmærksomhed, som de har brug for.


Vi har også defineret andre mål i Filippinerne, som inkluderer at:


  • Forbedre læsefærdigheder
  • Forbedre færdigheder i andre fag
  • Opfordre til kreativ læring


Vær frivillig på vores undervisningsprojekt i Filippinerne og støt uddannelsen af lokale elever fra fattige områder!

A class of students pose for a group photo at one of our volunteer teaching palcements in the Philippines

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Bogo City. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Filippinerne og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Filippinerne består af over 7.000 små øer, så der er naturligvis smukke strande, hvor du kan slappe af i din fritid. Der er dog også masser af andre aktiviteter, som du kan holde dig beskæftiget med på din rejse.


De hvide sandstrande giver alle de spændende aktiviteter, som associeres med at bo ved havet. Du kan tage ud at snorkle i det uimodståeligt klare vand, spille beach volley eller slappe af på stranden, mens solen går ned.


I Cebu City kan du gå på opdagelse på det traditionelle Carbon Market. Hvis du gerne vil have indsigt i landets historie, kan du besøge Fort San Pedro og Magellan's Cross. Her lærer du om den spanske erobring.


Den spanske indflydelse på landet ses også i de jævnlige fiestas og parader, som afholdes i Filippinerne. Hvis du er frivillig omkring slutningen af januar, kan du endda opleve Sinulog festivalen, som er en ni dages fest i stil med Mardi Gras.


Vi har et stort antal frivillige, som tager med os til Filippinerne hvert år, så der kommer sikkert til at være andre frivillige i Filippinerne, mens du også er der. Du kan finde sammen med dem og udforske øriget som en gruppe, eller du kan rejse på egen hånd, hvis du hellere vil det. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer