Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Mexico

En medarbejder fra Projects Abroad venter på dig med et skilt, når du ankommer til Miguel Hidalgo Costilla Guadalajara International Airport (GDL). Du skal højst sandsynligt mellemlande i USA.


Vi kører dig direkte fra lufthavnen og hjem til din værtsfamilie. Turen fra lufthavnen til din værtsfamilie tager mellem tre kvarter og en time. Hvis du deltager på et projekt, der ligger i Cuyutlan, overnatter du hos en værtsfamilie i Guadalajara, hvorefter du bliver transporteret til Cuyutlan (3 timers kørsel) dagen efter.  


Vores hovedkontor i Mexico ligger i Guadalajara.

Book flybilletter til Mexico

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Mexico

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


De fleste frivillige skal ikke bruge et visum for at bo og arbejde i Mexico i op til 90 dage. Hvis du bliver længere end 90 dage, skal du måske ansøge om et visum.


Du får et turistkort, når du ankommer til Mexico, og det skal du beholde, indtil du skal forlade landet igen. For at få turistkortet, skal du have bevis for, at du rejser ud af landet igen, samt bevis for at du kan forsørge dig selv. Hvis du flyver til Mexico via USA, skal du udfylde en ‘United States Visa Waiver’, som du enten kan udfylde online inden afrejse eller på flyet.

Din introduktion og orientering i Mexico

På din første hele dag i Mexico, får du en rundvisning af din nye hjemby af en af vores medarbejdere. Du får vist hvor en række vigtige steder i byen er, for eksempel banker, posthuset og internetcaféer. Du får også en introduktionspakke med al relevant information, som et kort over byen med de vigtige steder afmærkede.


Vi viser dig også, hvordan du bruger den offentlige transport i byen, og din projektkoordinator kan give dig gode råd og tips om, hvor du kan tage hen, og hvad du kan se i byen. Du kommer med hen på Projects Abroad kontoret, og du lærer mere om, hvordan vores projekter i Mexico fungerer.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Mexico

En medarbejder fra Projects Abroad følger dig fra din værtsfamilie til projektet på din første dag, hvor du bliver introduceret til projektet. De viser dig, hvordan du kommer derhen med bus. Al transport til og fra arbejde dækkes af Projects Abroad.


Når du ankommer, bliver du introduceret til din koordinator og det lokale personale på projektet. Du får en rundvisning, og nogen forklarer dig, hvordan tingene fungerer, og hvad dine ansvarsområder som frivillig er.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer