A safari vehicle tours the bushveld with the Projects Abroad volunteers in Botswana.

Ankomst til Botswana

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Botswana

Vi har al den information, du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Botswana

Hvis du arbejder frivilligt på vores naturbevaringsprojekt i Botswana, ankommer du til Polokwane Airport (PTG) i det landlige hjerte af Limpopo flodbækken.

Når du ankommer, bliver du taget imod af en repræsentant for Projects Abroad. Du kan nemt se dem, da de enten har en Projects Abroad t-shirt på eller holder et Projects Abroad skilt.

Fra lufthavnen tager I den betagende tre timers køretur til vores basecamp i naturreservat.

Book flybilletter til Botswana

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor kompliceret dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Botswana

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Botswana

The Tuli Block ligger på Botswanas side af Limpopo floden, som grænser op til Sydafrika. Når du ankommer, finder du dig til rette, møder de andre frivillige og hører om alle de sikkerhedsforanstaltninger, vi har i reservatet. Du får en rundvisning i campen og lærer, hvordan den ugentlige indkøbstur udenfor reservatet foregår.

 

En gang om ugen kan du tage med en medarbejder på tur ind til byen for at fylde køleskabet op, og købe hvad end du har manglet siden sidste uge. Bagefter tager I hjem til campen og laver hjemmelavet mad på den traditionelle åbne braai (grill).

 

Når du er i reservatet, har du begrænset telefonsignal og intet internet, hvilket mange af de frivillige nyder friheden ved.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Botswana

Vi forventer ikke, at du ved alt om bevaringen af den afrikanske bush, når du ankommer. Faktisk har vi sat tid af på din første dag til at vise og fortælle dig om, hvad der foregår i reservatet. På din første dag på projektet møder du det lokale personale og andre frivillige, og du får mulighed for at observere noget af det arbejde, vi laver her, samt høre om din rolle på projektet.


Det lokale personale viser dig rundt og forklarer dig det grundlæggende, før du starter på det faktiske arbejde på din anden dag. Vær opmærksom på, at du aldrig bliver ladt alene på projektet. Vores personale står klar til at støtte og vejlede dig igennem hele dit ophold på projektet.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer