Local women in Fiji perform a ceremony for the opening of a Community Centre at a placement lead by Projects Abroad Staff.

Frivilligt arbejde med landsbykultur i Fiji

Lær om kulturen i Fiji ved at dykke ned i hverdagslivet i en landsby

Projektoversigt

  • Oplev kulturel fordybelse i en traditionel fijiansk landsby.
  • Du får et dybere indblik i landsbyboernes hverdag, og du giver noget tilbage ved at hjælpe med forskellige initiativer.
  • Undervis på et plejecenter, hjælp med landbrugs- og haveprojekter, hjælp med generel vedligeholdelse af landsbyen og meget mere!

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er frivilligt arbejde med landsbykultur i Fiji det rigtige for mig?

Er du interesseret i forskellige kulturer? Vil du gerne opleve at bo i en traditionel landsby? Så er vores Pacific Island Community Village Project i Fiji perfekt for dig!

Som frivillig kommer du til at bo og arbejde i en traditionel fijiansk landsby. Du kommer til at opleve de fleste aspekter af det lokale liv, lige fra at arbejde med børn på det lokale plejecenter til at hjælpe med landbruget.

Du behøver ingen forudgående erfaring, bare en god portion nysgerrighed og vilje til at tilpasse dig en anderledes livsstil. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er Projects Abroad-medarbejderne aldrig langt væk.

Din oplevelse i Fiji vil give dit CV en kant, som kun få andre har. Du vil kunne tale om det i interviews og fortælle, hvordan det har lært dig at tilpasse dig og være mere fleksibel.

Vores landsbyprojekt på Fiji kører året rundt. Du skal blive i mindst to uger. Derefter er der ingen begrænsning på, hvor lang tid du kan være der.

Projektet kører året rundt, du kan starte på en hvilken som helst dag, og det er fuldt overvåget. Så det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for nogle datoer, udfylde vores ansøgningsskema med et depositum, så tager vi os af resten.

Female Community Volunteers pose with a local couple at a Community Day during Cultural Immersion in Fiji.

Hvad bliver min rolle på det kulturelle projekt i Fiji?

Frivilligt arbejde i Fiji handler om at fordybe sig i det daglige liv i landsbyen. I løbet af dit ophold vil du hjælpe med nogle af de følgende opgaver:

  • Undervise på det lokale plejecenter og støtte den lokale lærer
  • Hjælpe med landbrugs- og haveprojekter og lære mere om naturens kredsløb
  • Hjælpe med håndværk og generel vedligeholdelse i landsbyen
  • Hjælpe til i din lokale værtsfamilies hjem ved at gøre rent, lave mad og lege med yngre børn.

Dit arbejde vil fokusere på følgende områder:

Undervise på det lokale plejecenter

Du vil bruge dine formiddage på at arbejde med børn på det lokale plejecenter.

På plejecentret vil du bruge din tid på at arbejde med små grupper af børn. Du vil fokusere på at undervise i grundlæggende emner som alfabetet, tal, frugter, dyr, vejret og generel kommunikation.

Hvis du brænder for et område som drama, musik eller dans, kan du også inddrage det i undervisningen. Det forventes, at du planlægger dine egne lege og aktiviteter for at skabe læring hos de 3-5-årige.

Husk, at nogle af landsbyerne foretrækker en mere traditionel undervisningsmetode. I stedet for eksamener foretrækker de mere praktiske metoder som sang og dans.

Hjælp med landbrugs- og haveprojekter

De fleste landsbyboere i Fiji praktiserer en eller anden form for subsistenslandbrug. Det betyder, at de fokuserer på at dyrke nok mad til at brødføde sig selv og deres familier. De handler også med andre landsbyboere eller dem, der bor tæt på.

Selv om du ikke har nogen erfaring med havearbejde eller landbrug, vil du kunne give en hjælpende hånd. De fleste lokale landmænd har mange års erfaring og kan nemt vejlede dig.

Hjælp til med håndværk og generel vedligeholdelse

Du vil hurtigt opdage, at landsbylivet er forbundet med en masse hårdt arbejde og vedligeholdelse. Fra morgen til aften arbejder mænd og kvinder for at forsørge deres familier, mens deres børn er i skole. Om eftermiddagen kan du hjælpe med kurvefletning, madlavning, rengøring og grundlæggende vedligeholdelsesarbejde.

Hjælp til i din lokale værtsfamilies hjem

Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie. I modsætning til andre programmer, hvor de frivillige kun tilbringer en begrænset tid sammen med deres familier, vil du være sammen med dem det meste af dagen. Det forventes, at du hjælper til med de daglige huslige pligter, såsom madlavning, rengøring og hjælp til at passe små børn.


Hvor i Fiji skal jeg bo og arbejde?

Pacific Harbour

Pacific Harbour er kendt som Fijis midtpunkt for oplevelser og hovedstad for eventyrlystne sjæle. Besøgende i byen kan blandt andet prøve zip-lining, jet-boarding og at sejle i kano. Havnen ligger på den sydlige kyst på øen og har en række strandhoteller og resorts.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Fiji


Hvordan ser en typisk dag ud på det kulturelle projekt i Fiji?

Du starter dagen tidligt i din værtsfamilies hjem og hjælper til med morgenarbejdet.

Efter en solid morgenmad tager du af sted til det lokale plejecenter. Her bruger du resten af formiddagen på at engagere dig i landsbyens børn. Vær forberedt på at bruge mere traditionelle undervisningsmetoder, som f.eks. sang, dans og håndværk.

Når aktiviteterne på plejecentret er slut for i dag, kan du tage hjem til frokost og et kort hvil.

Du vil bruge eftermiddagen på at hjælpe med forskellige opgaver i landsbyen. Hvis nogen har brug for en ekstra hånd med at plante eller høste, kan du bruge lidt tid på landbruget. Måske er din værtsmor ved at tilberede et stort måltid til gæsterne, så du kan hjælpe hende med at skrælle grøntsager eller ælte dej. Alternativt kan du hjælpe med at flette kurve, lave måtter eller passe haven.

I weekenden får du tid til at hvile dig. Landsbyerne er overvejende metodistiske, så om søndagen kan du gå i kirke med din værtsfamilie, hvis du har lyst. Dette er valgfrit.

Female Culture and Community Volunteer weaves leaves during her volunteering placement in Fiji.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Formålet med dette projekt er at give dig mulighed for at fordybe dig i det traditionelle landsbyliv på Fiji og samtidig give noget tilbage til lokalsamfundet.

De fleste af vores frivillig- og praktikprogrammer giver dig en specifik rolle at fokusere på. Dette projekt er lidt anderledes og giver dig mulighed for at blive involveret i lidt af hvert. Du kommer til at lave forskellige aktiviteter, hjælpe folk og blive en del af livet i landsbyen. Du kommer også til at støtte undervisningen på det lokale plejecenter.

Deltag i vores Pacific Island Community Village Project, og nyd den unikke mulighed for at fordybe dig i en anderledes og mere traditionel måde at leve på.

Female Culture and Community volunteer sits in a circle with school children in a Day Centre during a Community Project in Fiji.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre Projects Abroad frivillige og praktikanter i løbet af dit ophold i Pacific Harbour. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

Du kan også bede om at blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie. På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du deler værelse med mindst én anden frivillig på samme alder og af samme køn som dig. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Opdag det sydlige stillehavs smukke natur, mens du arbejder frivilligt sammen med os i Fiji. Det tropiske ørige har masser af aktiviteter og must-see seværdigheder, som du kan nyde godt af i din fritid.


Vi kan ikke tale om Fiji uden at nævne strandene, som er det perfekte sted at slappe af efter en arbejdsdag på projektet, med blødt, hvidt sand og klart, blåt vand. Strandene byder også på en masse andre spændende aktiviteter som vandsport og snorkling.


Hvis du vil have en kulturel oplevelse i din fritid, kan du tage på opdagelse i det farvestrålende, regnbuefarvede Sri Siva Subramaniya tempel. Du kan også tilbringe tid på kunstudstillinger, eller kigge på smuk, håndlavet keramik i Nadi.


Kula Eco Park giver dig mulighed for at se lokale planter og dyrearter, og hvis du er eventyrlysten, kan du zipline gennem parken.


Du kan udforske alle disse forskellige seværdigheder på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige. Vi har et stort antal frivillige på Fiji hvert år, så du er sikker på at møde nye venner, som du kan rejse rundt med. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer