Volunteers from all over the world meet up in the Mongolia office.

Ankomst til Mongoliet

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Mongoliet

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Mongoliet

Du ankommer til Ulaanbaatar Airport (ULN) tidligt om morgenen, hvor du bliver taget imod af en venlig medarbejder fra Projects Abroads team. De står og venter på dig med et Projects Abroad skilt.


Herfra bliver du transporteret med bil hjem til din værtsfamilie. Du får en introduktionsmappe med en masse information, som du skal bruge på dit ophold.


Vores værtsfamilier er varme, gæstfrie familier, som bor i hyggelige hjem omkring byen, Ulaanbaatar. Du er kun en kort bustur væk fra Projects Abroads kontor i Mongoliet.


Når du har stillet din bagage og hilst på dine værter, får du mulighed for at smage et lækkert, hjemmelavet måltid morgenmad. Når du er faldet på plads, får du tid til at hvile dig.

Vi dækker omkostningerne for al transport til og fra lufthavnen.

Book flybilletter til Mongoliet

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Mongoliet

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Din introduktion og orientering i Mongoliet

Efter et velfortjent hvil, kan du stå op og gøre dig klar til en spændende første dag i Mongoliet. Du bliver hentet af en medarbejder og taget med på en rundtur i byen. Først bliver du vist, hvor posthuset og de nærmeste internetcaféer er, samt de vigtigste landemærker. Du kan også købe et lokalt SIM kort.


Bagefter bliver du taget med hen på Projects Abroads kontor, hvor du bliver introduceret til det lokale personale. Her bliver du vist rundt, og vi forklarer dig, hvordan vores projekter i Mongoliet fungerer. Du kan stille spørgsmål og få svar, hvis du er tvivl om noget.


Efter orienteringen tager vi dig med til nogle spændende museer, og du kommer med ind i et tempel for at besøge munkene.


Hvis du ankommer til Mongoliet på en hverdag, begynder din introduktion dagen efter. Hvis du ankommer i weekenden, får du din introduktion den efterfølgende mandag.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Mongoliet

På din første dag, tager du en bus hen til din arbejdsplads sammen med en af vores medarbejdere. Du bliver vist rundt på projektet og introduceret til projektkoordinatoren samt dine nye kollegaer.


Du forventes ikke at starte med at arbejde med det samme, og du får masser af tid til at lære, hvad din rolle på projekt skal være. Du får forklaret, hvad dine ansvarsområder er, og hvordan dit skema ser ud. Du starter først officielt på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer