Business Interns pose for a photo with staff at a local bank in Mongolia.

Erfaringsophold med business i Mongoliet

Få erhvervserfaring inden for business og arbejd sammen med professionelle forretningsfolk i Ulaanbaatar

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold med business i Mongoliet, og hjælp dig selv på vej mod en succesfuld karriere inden for business. Arbejd sammen med professionelle inden for branchen i lokale virksomheder, hvor du får erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV. Opholdet er en fantastisk mulighed for at udvide din horisont i forhold til forretningsmodeller på et internationalt niveau.


Du arbejder sammen med en koordinator inden for et valgfrit felt som for eksempel økonomi eller marketing. Du behøver dog ikke begrænse dig til ét område. På erfaringsopholdet arbejder vi ofte med konsulentfirmaer, som rådgiver mange forskellige virksomheder. På den måde har du mulighed for at stifte bekendtskab med virksomheder inden for flere forskellige områder. Du kan også vælge at arbejde for mindre virksomheder, hvor du kan hjælpe dem med at oplære medarbejdere eller arrangere workshops.


Du bor og arbejder i Ulaanbaatar, som er Mongoliets hovedstad. Når du har fri, kan du vandre ud over de vidtstrakte stepper, lære andre praktikanter og frivillige fra Projects Abroad bedre at kende, og tilbringe tid sammen med din værtsfamilie.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med business i Mongoliet det rigtige for mig?

Projektet med erfaringsopholdet inden for business er perfekt til dig, som læser business og gerne vil bruge din teoretiske viden ude i den virkelige verden. Hvis du er færdiguddannet, kan du også få gavn af erfaringsopholdet for at blive klar til arbejdsmarkedet.


Erfaringsopholdet med business i Mongoliet giver dig indsigt i globale forretningsmodeller, booster dit CV, og giver dig muligheden for at netværke med professionelle inden for dit felt.


Oplevelsen gør dig også mere forberedt på arbejdslivet og hjælper dig med at udvikle de færdigheder, du skal bruge for at blive dygtig inden for branchen. Hvis du er punktlig, professionel og hårdtarbejdende, bliver du populær i den lokale virksomhed, du arbejder for på dit erfaringsophold.


Læg mærke til, at du ikke behøver at have erfaring med business for at deltage på projektet, men at du skal have gode samtaleevner på engelsk, da du kommunikerer med kunder og kolleger på engelsk i Mongoliet. Derudover skal du også have din egen bærbare computer med på projektet.

Business Intern sits at a desk with a female staff member of a Cashmere Factory at his placement in Mongolia.

Hvad bliver min rolle på projektet?

På erfaringsopholdet med business i Mongoliet, kan du forvente at:


  • Få erhvervserfaring ved at arbejde sammen med professionelle
  • Lære om forretningsmodeller og fremgangsmåder i et udviklingsland
  • Arrangere uddannelse og workshops for at hjælpe personale i mindre virksomheder

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Få erhvervserfaring inden for business

Den førstehåndserfaring du får på projektet med business i Mongoliet får dit CV til at skille sig ud fra mængden. Du hjælper med undersøgelser, deltager i forretningsmøder (når det er muligt), og bruger din faglige viden i situationer i den virkelige verden.


Afhængigt af, hvor du arbejder henne, kan du skrive projektforslag eller finde på nye ideer om organisatorisk udvikling. Alle aktiviteterne bliver tilset og vejledt af professionelle forretningsfolk i virksomheden.


Lære om forretningsmodeller og fremgangsmåder i et udviklingsland

Erfaringsopholdet er også en god mulighed for at lære om business i et udviklingsland. I Mongoliet arbejder mange virksomheder med internationale kunder og oplever problemer med internationale kontrakter. Du kan lære om, hvor internationale kunder kan investere, udføre research, eller tilbyde information til udenlandske investorer. Du vil opleve, at engelsk er vigtigt for virksomheder i Mongoliet. Brug dine engelskkundskaber til nemt at tilegne dig viden om virksomhedens fremgangsmåder og sammenlign dem med danske forretningsmodeller.


Arrangere uddannelse og workshops for at hjælpe personalet i mindre virksomheder

Nogle af de virksomheder, vi arbejder med, er stadig i gang med at udvikle sig, og her kan du være til hjælp. Du kan uddanne eller oplære medarbejderne i den lille, lokale virksomhed eller arrangere workshops for at udvikle medarbejdernes kompetencer. Her får du virkelig mulighed for at bruge din teoretiske viden i praksis.


Du kan også tilbyde engelsklektioner til ansatte i virksomheden for at booste deres kompetencer.


Hvor i Mongoliet skal jeg bo og arbejde?

Ulaanbaatar

De virksomheder, vi samarbejder med på dette projekt, ligger i Ulaanbaatar, som er din hjemby, mens du er på erfaringsopholdet i Mongoliet.


Hovedstaden, Ulaanbaatar, er den største by i Mongoliet og er blevet landets økonomiske centrum. Dit ophold i udlandet giver dig mulighed for at opleve Mongoliet både professionelt og kulturelt, mens du bor og arbejder sammen med lokale.


Du kan udforske byen, når du har fri om aftenen og i weekenderne. Besøg et buddhistisk kloster, tag ud af byen for at besøge nomaderne, eller gå rundt på Sükhbaatar torv.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mongoliet


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet i Mongoliet ud?

Du arbejder normalt mandag til fredag fra klokken 9.00-18.00.

Du starter hver dag med at spise morgenmad sammen med din lokale værtsfamilie, hvorefter du gør dig klar til din arbejdsdag. Pænt klædt på og med din bærbare i tasken tager du på arbejde enten til fods eller med offentlig transport.


Punktlighed og professionalisme er vigtige dyder på arbejdspladsen i Mongoliet. Når du ankommer på arbejde, tager du en snak med din koordinator om dagens arbejdsopgaver. Her kan du spørge dine kolleger til råds i forhold til udfordrende opgaver eller andet.


Dit arbejde kan indebære en forretningsundersøgelse, som du har foreslået at lave, eller en præsentation, som du er blevet bedt om at forberede. Du får arbejdsopgaverne af din koordinator, og du kan skrive dine spørgsmål ned, spørge personalet til råds, og deltage i møder, når du kan.


Når du har fri om aftenen og i weekenderne, kan du udforske Mongoliets kulturelle og historiske sider. Gå rundt i Ulaanbaatars gader, lær din værtsfamilie bedre at kende, eller planlæg en weekendtur ud til nomaderne og oplev de vidtstrakte sletter i Mongoliet.

Business Intern poses for a picture at his administration desk during his Business Internship in Mongolia.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at give dig erhvervserfaring i et professionelt miljø og at give dig en større viden inden for forretningsverdenen. Du lærer hvordan virksomheder i forskellige sektorer fungerer i internationale omgivelser.


Engelsk er meget vigtigt i forretningsverdenen i Mongoliet. Virksomheder, som arbejder med internationale kunder, skal være trygge ved at kommunikere på engelsk. Du arbejder sammen med kolleger, som gerne vil træne deres engelskkundskaber med dig. På den måde får du en god mulighed for at hjælpe dine kolleger med at udvikle deres kompetencer.  


Du får en vigtig rolle på dit erfaringsophold, lige meget hvilken virksomhed, du arbejder hos. Vær hårdtarbejdende, tag initiativ, og vær villig til at lære, så får du helt sikkert en uforglemmelig oplevelse med business i Mongoliet.  

A scenic view of Ulaanbaatar, where our Business internship in Mongolia is based.

Frivilligt arbejde for professionelle

Dette projekt passer også perfekt for kvalificerede professionelle. Vi kan gøre en endnu større forskel sammen, når dine kompetencer kan bakke vores langvarige indsats op.

Vi matcher dig med det projekt, hvor dine evner er mest tiltrængte. Det betyder, at du kan dele din uddannelse og viden med andre. Du kan arbejde hånd i hånd med vores partnerorganisationer og lokalsamfund for at støtte bæredygtig udvikling.

Hvis du har relevante kompetencer eller kvalifikationer, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af dem med Projects Abroad. 


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor sammen med andre Projects Abroad frivillige i løbet af dit ophold i Ulaanbaatar. På den måde kan du lære de andre frivillige at kende, dele jeres oplevelser og udforske jeres omgivelser sammen i jeres fritid.

På vores ungdomsprojekter forsøger vi altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig eller praktikant hos din værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mongoliet er et af verdens mest afsidesliggende lande. Du får muligheden for at opleve en helt anderledes måde at leve på, når du arbejder frivilligt her.


Vores projekter finder sted i Ulaanbaatar, landets hovedstad. Storbyen er en eklektisk blanding af det moderne og det traditionelle. Regeringspaladset er et perfekt eksempel med dets arkitektur fra den gamle verden og dets funklende blå og guldfarvede lys.


Selv når du er i byen, er du aldrig langt fra landet. En kort køretur kan få dig ud til en nomadeboplads, hvor du kan møde rejsende familier, som bor i traditionelle gers. Vi anbefaler at tage på en ridetur eller vandretur for at beundre de smukke, endeløse horisonter ude på sletterne.


Den berømte statue af Genghis Khan er et must-see. Du kan også lære om landets historie på Mongoliets nationalmuseum.


Vi driver en række forskellige projekter i Mongoliet, så der er sikkert også andre frivillige i landet samtidig med dig. Du kan vælge, om du vil udforske landet sammen med en gruppe nye frivillige venner, eller om du vil rejse rundt på egen hånd. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer