Ankomst til Cambodja

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Cambodja

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Cambodja

Du flyver til Phnom Penh International Airport (PNH), og når du ankommer, går du igennem immigration og stiller dig i kø til at få dit visum. Når du har fået stemplet i dit pas, henter du din bagage og går ud i ankomstområdet. Her står en medarbejder fra Projects Abroad klar til at tage imod dig, tydelig at få øje på med en Projects Abroad t-shirt eller et skilt.


Du kan også flyve til Siem Reap International Airport (REP), men i så fald skal du betale ekstra for at blive transporteret til Phnom Penh International Airport. Vores personale henter dig i lufthavnen i Phnom Penh.


Vores personale har planlagt alt for dig, fra det øjeblik du ankommer i lufthavnen, og transporten fra lufthavnen er inkluderet i projektprisen. Alt efter, hvad tid du ankommer, tager I enten direkte hen på vores kontor, eller til dit nye hjem i Cambodja. Begge ture tager omkring en halv time i bil afhængig af trafikken.

Book flybilletter til Cambodja

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Cambodja

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Cambodja

Efter at du har haft tid til at finde dig til rette i dit nye hjem, bliver du hentet af vores personale på din første officielle dag på projektet. De kører dig hen til Projects Abroads kontor i Cambodja, som kun ligger 10-20 minutter væk i tuk tuk fra din nye bolig.


Din introduktion starter med en kort præsentation af Cambodjas historie, efterfulgt af en lektion i Khmer sprog og kultur på kontoret. Her lærer du nogle basale gloser og ord på Khmer, samt hvordan man er respektfuld over for den lokale kultur. Du får også en introduktionspakke med al den information, du skal bruge, inklusiv et kort over byen med de vigtigste steder afmærket.


Omkring middag tager en af vores ansatte dig med på en tur rundt i de omkringliggende områder i byen. De viser dig, hvor de vigtige steder er, som for eksempel banker og supermarkeder, og hvis du ikke fik købt et SIM kort og vekslet penge i lufthavnen, kan du også få gjort det her.


Vores tur rundt i byen er en mindeværdig del af din introduktion til Cambodja. Du kommer rundt og ser den smukke hovedstad, Phnom Penh samt nogle af de største seværdigheder og attraktioner, som kun ligger en kort tuk tuk tur væk.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Cambodja

Det er nemt at komme frem og tilbage til din arbejdsplads på projektet. Vores personale arrangerer transport med en pålidelig tuk tuk eller taxa, som betales af Projects Abroad. Alt, hvad du skal gøre, er at være klar til det aftalte tidspunkt, når du bliver hentet.


På din første dag følger din projektkoordinator dig hen til din placering på projektet. Når du ankommer, får du en rundvisning, og vi introducerer dig for dine nye kollegaer.


Dit ugentlige skema og dine arbejdstider bliver arrangeret, når du mødes med dine kollegaer på din første dag, og du kan få afstemt dine forventninger til arbejdet. Selv om din projektkoordinator kun er et telefonopkald væk, burde du stille de spørgsmål, du har, her på din første dag.  Vi vil gerne have, at du er glad for dit arbejde på projektet, og vi vil sikre, at du har en behagelig oplevelse, som er umagen værd.


Du starter med at arbejde på projektet på andendagen.  

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer