Projects Abroad volunteers travel around Sri Lanka in a tuk tuk as part of the tour.

Ankomst til Sri Lanka

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Sri Lanka

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Sri Lanka

Når du ankommer til Sri Lanka i lufthavnen, Colombo Airport (CMB), bliver du taget imod af en venlig chauffør fra Projects Abroad, som er nem at få øje på med deres Projects Abroad skilt.  


Det tager omkring en time at køre fra lufthavnen til vores lokale kontor i Sri Lanka. Nogle af vores frivillige og praktikanter bliver placeret længere væk fra Colombo, og i så fald vil turen være længere. Uanset hvad, bliver du taget direkte hjem til din nye bolig, hvor du kan slappe af og pakke ud.

Book flybilletter til Sri Lanka

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Sri Lanka

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Sri Lanka

Vores lokale personale giver dig masser af vejledning og hjælper dig med at finde dig til rette i din nye hjemby i udlandet. Du får en rundvisning i området og får mulighed for at købe et lokalt SIM kort og at veksle penge. Vores personale forklarer dig også, hvordan du bruger den offentlige transport i området.


Du kommer på besøg på vores lokale kontor og lærer mere om, hvordan vores projekter i Sri Lanka fungerer. Vi giver dig også en introduktionspakke med brugbar information, blandt andet kort over området og kontaktoplysninger.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Sri Lanka

Vi sikrer, at du får masser af støtte og vejledning på din første dag, så du bliver fuldt forberedt til dit frivillige arbejde på projektet. Du bliver introduceret til din arbejdsplads på projektet, og personalet følger dig fra din bolig til arbejdspladsen, så du lærer ruten at kende.


Du bliver vist rundt på stedet og ser, hvordan det hele fungerer. Du møder også de mennesker, som du skal arbejde sammen med. Det er først dagen efter, at du officielt starter på projektet.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer