Gain international work experience on a pharmacy internship in Sri Lanka with Projects Abroad and assist with handing out and organising medications.

Erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka

Få erhvervserfaring inden for farmaci i Sri Lanka, som gavner dit CV og lærer dig nye færdigheder

Projektoversigt

Projects Abroad has been awarded the South Asian Sustainable Development Leadership High Award for Volunteerism

Tag på vores erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka og bliv klar til en karriere inden for feltet. Du får erhvervserfaring, mens du observerer og assisterer erfarne, lokale farmaceuter. Du får også muligheden for at deltage i opsøgende arbejde inden for medicin i dårligt stillede lokalsamfund.

 

Erfaringsopholdet giver dig en mulighed for at finde ud af mere om arbejdsmetoderne inden for sundhedspleje i et andet land. Du kan lære om de sundhedsfaglige problemer, som er udbredte i området, og om hvordan de bliver behandlet. Opholdet er en enestående mulighed for at komplementere din teoretiske viden med indsigt fra den virkelige verden.

 

På dit ophold i Sri Lanka kan du opdage mere om den lokale livsstil, og når du bor hos en værtsfamilie, kan du virkelig dykke ned i kulturen i landet. Du får nye venner, møder nye mennesker og udforsker nogle af de smukke syn og seværdigheder, som Sri Lanka har at byde på.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka det rigtige for mig?

Hvis du læser farmaci eller overvejer at læse det i fremtiden, eller hvis du er nyuddannet farmaceut, så er erfaringsopholdet det helt rigtige for dig. Opholdet er en fantastisk mulighed for at få erhvervserfaring i anderledes kulturelle omgivelser, mens du booster dit CV.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du vil afsted. Dit ophold bliver på mindst fire uger, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan lære og opleve mere.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet. Du får vejledning af kvalificerede farmaceuter, og når du ankommer, får du en grundig introduktion til projektet, som gennemgår alt, hvad du har brug for at vide på dit ophold inden for farmaci i Sri Lanka.

Interns and doctors are seen handing out prescriptions to local residents as part of their pharmacy internship in Sri Lanka.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet inden for farmaci i Sri Lanka?

På erfaringsopholdet i Sri Lanka deltager du i en række observerende og praktiske aktiviteter på et apotek på et hospital. Duties at your pharmacy placement in Sri Lanka include:


  • Observere lokale farmaceuter, når de udfører deres daglige arbejde
  • Assistere med forskellige arbejdsopgaver på apoteket
  • Deltage i outreaches i dårligt stillede lokalsamfund, hvor I giver gratis sundhedspleje og medicin
  • Forbedre dine egne evner på månedlige workshops inden for medicin

Dit arbejde bliver inddelt i de følgende kategorier:


Observere lokale farmaceuter, når de udfører deres daglige arbejde


En vigtig del af dette erfaringsophold er den læring, du får fra dygtige professionelle inden for farmaci. Du observerer lokale farmaceuter, mens de udfører deres daglige arbejdsopgaver med at forberede og dosere medicin til patienter. Stil spørgsmål, tag noter og få mest muligt ud af denne lærerige mulighed.  


Assistere med forskellige arbejdsopgaver på apoteket


Du får også muligheden for at hjælpe med at pakke medicinen og at dosere den, hvilket foregår under opsyn. Hvis du føler dig sikker i arbejdet, kan du også få muligheden for at lave dataindsamlinger sammen med den lokale farmaceut.


Deltage i outreaches i dårligt stillede lokalsamfund


Vi udfører jævnligt opsøgende arbejde i fattige lokalområder, og alle vores frivillige og praktikanter inden for medicin kan deltage. Her kan du udføre grundlæggende sundhedstjek som at tage patienters blodtryk og måle blodsukker. Du kan også dosere medicin, når der er brug for det, under tilsyn fra en lokal læge.


Som en del af det opsøgende arbejde kan du også få lov til at hjælpe med at oplyse lokalbefolkningen om særlige problemer, som er relevante for lokalsamfundet. Det kunne være symptomer på og behandling af denguefeber eller vigtigheden ved hygiejne for at mindske infektioner. Disse fremlæggelser og workshops finder sted på lokale skoler og i kulturcentre i området.


Forbedre dine egne evner på månedlige workshops inden for medicin


Du kan også forbedre dine kompetencer og bygge på din viden på vores månedlige workshops. Her er alle vores frivillige og praktikanter inden for medicin og sundhed også velkomne, og undervisningen bliver afholdt af en lokal læge.


Her lærer du om sygdomme, som er udbredte i Sri Lanka, og hvordan man diagnosticerer og behandler dem. Du kan også lære grundlæggende lægefaglige færdigheder, som du kan bruge efterfølgende på det opsøgende arbejde.


Hvor i Sri Lanka skal jeg bo og arbejde?

Vores erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka foregår i to byer, Panadura og Horana, som ligger 18 km fra hinanden. De ligger syd for den tidligere hovedstad, Colombo. Sri Lanka har mange fantastiske seværdigheder, som du kan udforske og aktiviteter, du kan opleve i din fritid. Hvorfor ikke besøge nogle af nationalparkerne, de historiske templer, travle restauranter eller smukke sandstrande? Og det er kun begyndelsen. Du kan også lave sportsaktiviteter som at dykke eller vandre, udforske de lokale markeder og besøge historiske ruiner.

Panadura

Panadura er en stor kystby omkring 30 km syd for Colombo. På erfaringsopholdet her arbejder du på apoteksafdelingen på et lokalt hospital. Panadura har en række strandhoteller, templer og et veludviklet netværk af busruter, som gør det nemt at rejse rundt.

Horana

Horana er en lille by omkring 40 km syd for Colombo. Her arbejder du også på apoteksafdelingen på et lokalt hospital, som er nemt at komme til med offentlig transport. Horana har alle de moderne bekvemmeligheder, du har brug for, som banker, supermarkeder og restauranter.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Sri Lanka


Hvordan ser en typisk dag på projektet med farmaci i Sri Lanka ud?

En typisk dag på projektet er fra klokken 8.30-12.30, og igen fra klokken 14.00-16.00, mandag til fredag. Du arbejder under tilsyn fra en kvalificeret farmaceut.


Hver morgen står du op og spiser morgenmad sammen med din værtsfamilie, hvorefter du tager afsted til din arbejdsplads med offentlig transport, enten med bus eller cykeltaxa. På din første arbejdsdag, følger en medarbejder fra Projects Abroad dig på arbejde.


Du arbejder på et hospital, hvor du observerer det lokale personale på apoteksafdelingen, når de arbejder med at dosere medicin. Du kan lave praktisk arbejde i form af at pakke medicin og indsamle data.


Nogle dage deltager du også i opsøgende arbejde i dårligt stillede lokalområder. Her arbejder du under tilsyn af en lokal læge, hvor du hjælper med at udføre grundlæggende sundhedstjek og dosere medicin til patienter i området.


Når du er færdig med dagens arbejde, er det tid til at tage på opdagelse i dine nye omgivelser. Tag med til vores jævnlige sociale arrangementer, for du kan lære de andre frivillige og praktikanter at kende eller snakke med din værtsfamilie. Glem ikke at besøge de lokale monumenter, markeder og strande.  

Interns from Projects Abroad helping doctors with medicine prescriptions as part of their pharmacy internship in Sri Lanka.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med projektet er at give dig en praktisk og lærerig oplevelse inden for farmaci i et internationalt miljø.


Mange af dem, der tager på erfaringsophold med os her, vil gerne have erhvervserfaring i anderledes kulturelle omgivelser. Vi organiserer projekter, hvor du kan arbejde sammen med dygtigt, lokalt personale og få indsigt i deres profession. Opholdet giver dig en mulighed for at lære af professionelle inden for dit felt og at dele viden og udveksle erfaringer og ideer som en del af en vigtig, tværkulturel udveksling.


Projektet har også en altruistisk dimension. Selv om Sri Lanka har gratis sundhedspleje for landets borgere, er den tilgængelige pleje ofte begrænset og inkonsekvent, især i udsatte områder uden for byerne. Du deltager i jævnlige outreaches, som giver grundlæggende sundhedstjek, behandling og medicin til lokalbefolkningen i området. Uden det opsøgende arbejde, ville mange af disse mennesker ikke få lægehjælp og sundhedspleje.


Vi har defineret de følgende fire mål som fokuspunkter for vores arbejde i Sri Lanka:


  • Forbedre adgang til grundlæggende sundhedspleje for udsatte befolkningsgrupper
  • Forbedre hygiejnestandarder
  • Fremme oplysning omkring ikke-smitsomme sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk
  • Hjælpe med at mindske antallet af infektioner med denguefeber


Tag på erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka, og få nye kompetencer inden for feltet, mens du lærer om praktisk farmaci i udlandet.

Projects Abroad interns and local doctors going over their notes at the hospital during their pharmacy internship in Sri Lanka.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Sri Lanka. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Sri Lanka og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Sri Lanka er kendt for dets mangfoldige landskaber, lige fra strande til tropisk jungle. Der er helt sikkert noget for enhver smag i landet, som er fyldt med liv.

Det pulserende Pettah Market er et must-see. Du kan snakke med de venlige sælgere, købe håndlavede souvenirs og nyde den elektriske atmosfære omkring dig. Hvis du vil beriges kulturelt, kan du bruge en eftermiddag på nationalmuseet i Colombo. Gangaramaya Buddhist Temple er også et highlight med dets enorme samling af kulturgenstande.

Byen, Galle, er en havneby med en tydelig hollandsk arv og masser af gamle bygninger i kolonistil. Du kan også tage ind i landet for at vandre i bakkerne, svømme i de kølige vandfald og besøge traditionelle landsbyer.

Sri Lankas nationalparker inkluderer safariparker, hvor du kan få øje på vilde dyr som leoparder og elefanter. Eller du kan bruge en tidlig morgen på at kigge på fugle i et af de fredede vådområder. Der er også naturreservater med regnskove, som er fyldt til randen med tropisk biodiversitet.

Du deler den unikke oplevelse med mange andre frivillige på de forskellige projekter. Det betyder, at du enten kan rejse rundt alene i din fritid, eller bruge din fritid sammen med de nye venner, som du får på din tur. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer