A student doing her medical elective abroad checks blood sugar levels during a community outreach.

Praktikophold i udlandet

Tag dit praktikophold i udlandet og få relevant erhvervserfaring inden for dit felt

Danske studerende bliver stadig i høj grad opfordret af studievejledere og potentielle arbejdsgivere til at prøve kræfter med deres fag i en udenlandsk kontekst. Med os kan du tage et praktikophold i en lang række udviklingslande. Takket være vores brede partnerskaber kan vi i høj grad arrangere en række anderledes og udfordrende praktikophold, idet der er forskellige omgivelser hvor du kan arbejde med dit fag.

Vores udgangspunkt for planlægningen af et udenlandsk praktikophold er altid med omdrejningspunkt i dine ønsker og imødekomme dine læringsmål. Vi har derfor ikke fastlagte programmer for praktikanter, da vi lægger vægt på at opholdet skal være så fleksibelt som muligt, så vi kan tilpasse det modul i din uddannelse, som du ønsker at tage af sted på. Vi tager derfor en individuel evaluering og planlægger efter dine behov og krav.

Fordelene ved at tage dit praktikophold i udlandet

Der er mange fordele ved at tage dit praktikophold i udlandet, i løbet af dine studieår. Mange af vores tidligere frivillige nævner disse:

  • Uddybende forståelse for globale problemer og udvikling
  • Praktisk erfaring udover, hvad bøger og klasseværelset kan give
  • Tilføje anderledes erhvervserfaringer til CV´et
  • Gøre en forskel for andre samtidig med at du lærer
  • Opleve andre kulturer på første hånd og udvikle dine sprogfærdigheder

Vi sender ofte medicinstuderende ud på kliniske praktikophold i udlandet, inden for felter såsom sygepleje, ergoterapi, folkesundhed og ernæring. Hvis du læser økologi eller geografi kan vores projekter inden for naturbevaring være relevante for dig, eller hvis du læser mediefag eller journalistik kan vores projekter inden for journalistik være passende. Vi hjælper dig med at skræddersy et projekt så det passer bedst til dine behov.

Students doing their medical electives abroad spend time bonding with local medical professionals.

Vores erfaring med praktikophold i udlandet

Hos Projects Abroad er vi klar over at der bliver lagt stor vægt på, at studerende får opfyldt deres læringsmål og dermed undgår at blive forsinkede i deres uddannelse. Vi har mange års erfaring med at arrangere praktikophold, og ved hvor lang en proces dette kan være og den grundighed der kræves. Det er vigtigt for os, at du og vi er enige om praktikopholdets indhold, og at forventningsafstemningen er på plads i forhold til arbejdsopgaver og praktisk arbejde. Vi sætter dig gerne i kontakt med tidligere studerende, så du kan få gode råd af dem og lære mere om deres oplevelser og erfaringer med praktikophold i udlandet.

Næste trin

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Vores akkrediteringer