Pharmacy interns in Tanzania sort and label medication needed for a medical outreach.

Praktik og erfaringsophold med farmaci i udlandet

Få erhvervserfaring ved at arbejde sammen med kvalificerede farmaceuter i et udviklingsland

Et praktikophold eller erfaringsophold med Projects Abroad er en fantastisk mulighed for at få førstehåndserfaring med praksis af farmaci i et udviklingsland. Du udvider din forståelse for både globale og lokale sundhedsfaglige problemstillinger. Du kommer også til at se sygdomme og lidelser, som du måske ikke ville se i dit hjemland.


Du kan tage dit ophold med farmaci i recepturen på et hospital, et lokalt apotek eller et sundhedscenter. Ud over at observere i disse kliniske rammer, tilbringer du også tid med at dosere medicin på opsøgende arbejde i udsatte lokalsamfund. Alt dit arbejde på vores outreaches bliver ført tilsyn med af professionelle.


Når du tager på et ophold med farmaci i udlandet, kan du give dit CV kant, samtidig med at du får nogle helt unikke oplevelser at fortælle om til jobsamtaler. Du booster også dine ansøgninger til job eller uddannelse, hvilket gavner din karriere.

1-1 af 1 Projekter

Gain international work experience on a pharmacy internship in Sri Lanka with Projects Abroad and assist with handing out and organising medications.
Erfaringsophold inden for farmaci i Sri Lanka
Se dette projekt
  • Pris: 12,900 DKK i 1 uge
  • Ekstra uger: 2,420 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 1 uge
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med farmaci i udlandet det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan man praktiserer farmaci i et udviklingsland, så er disse praktik- og erfaringsophold helt rigtige for dig. Vi har valgmuligheder, der passer til ethvert erfaringsniveau, så du kan starte på det niveau, du føler dig tryg ved.

Hvis du overvejer at arbejde med farmaci i fremtiden, kan du tage med os og få lov at observere en farmaceuts daglige arbejde, hvilket kan hjælpe dig med at finde ud af, om farmaci er noget for dig. Måske læser du allerede farmaci, og så kan vores ophold i udlandet give dig værdifuld førstehåndserfaring, som kan supplere dine studier.

Disse projekter er også gode til færdiguddannede farmaceuter eller med anden medicinsk uddannelse, som leder efter nye udfordringer.Du får helt sikkert muligheden for at udvide din horisont og bruge din faglige viden i praksis.

Når du er på ophold med os i udlandet, får du masser af støtte fra dine nye kollegaer samt Projects Abroads lokale personale. Du får også mulighed for at gøre en forskel for lokalsamfundet, som du bor og arbejder i, ved at deltage i opsøgende arbejde, så du kan hjælpe andre, mens du lærer.

Hvis du er interesseret i bredere sundhedsfaglige udfordringer, som rammer lokalsamfund i udviklingslande, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med folkesundhed. Du kan også se vores liste over alle vores projekter inden for medicin og sundhed, eller alle vores projekter med frivilligt arbejde og praktik i udlandet.

During a medical outreach in Kenya, pharmacy interns help local staff by preparing and sorting medication.

Hvad får jeg ud af et ophold med farmaci i udlandet?

Vores ophold med farmaci i udlandet giver dig muligheden for at få relevant erhvervserfaring inden for feltet, som gør dig klar til det næste stadie i din uddannelse eller din karriere. Der er adskillige andre fordele, inklusiv at:

  • Få kompetencer som kommunikation, teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning, robusthed og tidsstyring.
  • Opleve sygdomme, lidelser og behandlingsmetoder, som du måske ikke ser derhjemme i Danmark.
  • Et mere dybdegående ophold med erfaring, som du måske ikke kunne få i dit hjemland.
  • Udvikle et globalt mindset, når du arbejder og sympatiserer med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.
  • Få selvtillid ved at udvide din horisont.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med farmaci sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

During a medical outreach, a pharmacy intern learns from observing a local pharmacist.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer