A disabled child does basic exercises using a ball with a student doing an Occupational Therapy internship abroad.

Praktik og erfaringsophold med ergoterapi i udlandet

Arbejd sammen med dygtige ergoterapeuter i et udviklingsland og få erhvervserfaring med ergoterapi

Når du tilmelder dig praktik eller et erfaringsophold med ergoterapi, får du de evner og den viden, som du skal bruge til at komme videre i din uddannelse og karriere. Du lærer om forskellige arbejdsmetoder inden for ergoterapi i en global kontekst og udvider din forståelse af lokale sundhedsfaglige udfordringer.


Du kan tage dit ophold i en række forskellige rammer, blandt andet på hospitaler, skoler, kulturcentre, børnehaver og specialiserede rehabiliteringscentre. Du lærer ved at arbejde sammen med dygtige, lokale professionelle og observerer dem, når de klarer deres daglige arbejde.


Denne unikke, lærerige oplevelse styrker dit CV og hjælper dig med at skille dig ud fra mængden. Opholdene er også en god mulighed for personlig udvikling, da du får højere faglig selvtillid, forståelse og indsigt.

Filter by:

1-3 af 3 Projekter

An Occupational Therapy intern gains work experience by helping treat a disabled child in Cambodia.
Praktikophold med ergoterapi i Cambodja
Se dette projekt
 • Pris: 13,570 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,170 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Occupational therapy internships in the Philippines allow interns to take part in Physiotherapy sessions whilst gaining work experience.
Praktikophold med ergoterapi i Filippinerne
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Projects Abroad Intern doing stretches with local children during her occupational therapy internship in Tanzania.
Praktikophold med ergoterapi i Tanzania
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med ergoterapi i udlandet det rigtige for mig?

Vi har praktik- og erfaringsophold, der passer til en lang række forskellig erfaringsniveauer, om du så er ny i faget eller har erfaring i forvejen. Hvis du overvejer at uddanne dig inden for ergoterapi, giver vores ophold i udlandet dig den erfaring og indsigt i faget, som du har brug for.

Hvis du læser til ergoterapeut, så er vores praktikophold en fantastisk mulighed for at supplere din læring med erfaring fra den virkelige verden. Hvis du er uddannet ergoterapeut, der gerne vil have nye udfordringer, så kan dine faglige evner bruges på et af vores projekter, hvor du virkelig får udvidet din horisont.

Når du er afsted med os, får du støtte og vejledning af Projects Abroads lokale personale samt de faguddannede, du arbejder sammen med. Der er også mulighed for at deltage i opsøgende arbejde i lokalsamfundet, så du gør en forskel, mens du lærer.

Alt i alt vil et praktikophold eller erfaringsophold med ergoterapi i udlandet forberede dig på det næste stadie i din uddannelse eller karriere.Du booster dit CV samt dine fremtidige ansøgninger til jobs eller videreuddannelse.

Måske er du mere interesseret i et lignende felt: vi har for eksempel en række ophold med fysioterapi. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

A child does physical exercises with a student doing an Occupational Therapy internship abroad in Vietnam.

Hvad får jeg ud af et ophold med ergoterapi i udlandet?

Der er så mange enestående fordele ved at tage med på et af vores projekter med ergoterapi. Du udvikler færdigheder og får viden, som er enormt værdifulde i din fremtidige karriere inden for faget.


Du får fordele som at:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Opleve lidelser og metoder, som du måske ikke har hørt om hjemmefra.
 • Et mere dybdegående erfaringsophold, end du kunne få hjemme i Danmark.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.
 • Få selvtillid ved at udvide din horisont.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er disse ophold vigtige?

Oplevelsen på et af disse ophold bringer dig tættere på en fremtid med at arbejde inden for dit felt. Vi er stolte af at støtte fremtidige faglige talenter, som tager ned og bruger deres evner til at hjælpe udsatte lokalsamfund.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med ergoterapi sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

A local child looks at pictures with an Occupational Therapy intern in Vietnam.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer