Occupational therapy internships in the Philippines allow interns to take part in Physiotherapy sessions whilst gaining work experience.

Praktikophold med ergoterapi i Filippinerne

Få erhvervserfaring med ergoterapi i Filippinerne og hjælp med at behandle patienter på et specialiseret rehabiliteringscenter

Projektoversigt

Tag dit praktikophold inden for ergoterapi i Filippinerne og hjælp med at tilbyde behandling til patienter, der lever med handicap. Du arbejder med at vurdere og behandle en lang række lidelser og at hjælpe patienter med at forbedre deres motoriske evner. Opholdet giver dig muligheden for at bruge det, du har lært på din uddannelse og at udvikle dine evner yderligere. Du lærer af erfarne professionelle og får indsigt i praksissen af ergoterapi i et udviklingsland.


Du arbejder på det eneste rehabiliteringscenter i San Remigio. Centret er grundlagt af en tidligere praktikant hos Projects Abroad og drives nu af Projects Abroad. Centret tilbyder gratis behandling til folk, som ellers ikke ville have adgang til den behandling og pleje, de har brug for. Du foretager også hjemmebesøg og udvikler behandlingsplaner, som kan bruges ude i lokalsamfundet.


Du bor hos en lokal værtsfamilie, når du er på praktikophold i udlandet, og du har rig mulighed for at udforske og opleve alt, hvad det smukke, tropiske land har at byde på i din fritid.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

18 eller derover
You should have completed at least six-months of occupational therapy related studies or training.


Er et praktikophold med ergoterapi i Filippinerne det rigtige for mig?

Hvis du studerer ergoterapi eller er nyuddannet ergoterapeut, som gerne vil have praktisk erhvervserfaring inden for dit felt, så er praktikopholdet med ergoterapi det helt rigtige for dig.


Opholdet i Filippinerne er en fremragende på at få lov til at bruge din teoretiske viden i praksis, mens du lærer af dygtige, lokale professionelle inden for faget. International erhvervserfaring giver værdi til dit CV og får din ansøgning til job eller videreuddannelse til at skille sig ud.


Du skal være mindst 18 år gammel for at deltage på projektet, og du skal have mindst 6-12 måneders erfaring eller uddannelse inden for ergoterapi eller lignende.


Praktikopholdet er åbent året rundt, og du skal deltage i mindst én uge. Du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Vi opfordrer dig til at blive på praktikopholdet i længere tid, så du kan gøre en større forskel på dit ophold i udlandet.

Interns are pictured helping a man exercise his shoulder whilst they complete their occupational therapy internship in the Philippines.

Hvad bliver min rolle på praktikopholdet?

Praktikopholdet giver dig muligheden for at involvere dig i mange forskellige arbejdsopgaver. Opgaverne inkluderer at:


  • Vurdere og behandle patienter med behov for ergoterapi
  • Skrive sagsnotater og rapporter om patientkonsultationer
  • Udveksle viden med personale og lokale ergoterapistuderende
  • Udarbejde planer for hjemmeøvelser til patienterne

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:


Vurdere og behandle patienter med behov for ergoterapi


Din primære rolle på praktikopholdet er at vurdere og behandle patienter, som har behov for ergoterapi. Målet er at forbedre deres motoriske evner, så de kan fungere i dagligdagen og blive mere selvstændige. Du bruger forskellige behandlingsmetoder, som for eksempel hydroterapi i havet, for at hjælpe patienterne.


De patienter, du møder, har en række forskellige lidelser, lige fra ofre for slagtilfælde til børn med spastisk lammelse. Det meste af dit arbejde finder sted på det lokale rehabiliteringscenter. Du får dog også mulighed for at foretage hjemmebesøg eller at behandle patienter på lokale kulturcentre.


Skrive sagsnotater og rapporter om patientkonsultationer


Du skal skrive og uploade opdaterede noter under dit praktikophold, så fremtidige praktikanter og terapeuter har en journal over, hvad der er blevet gjort med hver enkelt patient. Afhængig af længden på dit ophold, kan du også teste din egen viden ved at præsentere en case study, som du selv vælger i den sidste uge af dit ophold.


Din case study can dække nogle af dine oplevelser på dit ophold eller fokusere på et ergoterapeutisk emne af eget valg. På den måde får du mulighed for at evaluere dit arbejde og samle dine observationer i en rapport. Din case study er også nyttig, da den hjælper os med at opdatere vores patientdata i vores Global Impact Database, som holder styr på patienternes udvikling.


Udarbejde planer for hjemmeøvelser til patienterne


En vigtig del af dette projekt er at lære patienterne øvelser, som de selv kan lave derhjemme for at forbedre deres fysiske færdigheder. Du viser patienterne og deres familier eller omsorgspersoner forskellige metoder, som de kan bruges, samt rekreative aktiviteter, som gavner patientens bedring. Du kan blive nødt til at være innovativ, da du muligvis ikke har adgang til de terapiredskaber, som du er vant til.  


Udveksle viden med personale og lokale ergoterapistuderende


Et af målene for vores praktikophold er at opfordre til en tværkulturel vidensudveksling. Du kan dele din viden om forskellige terapipraksisser med det lokale personale, mens du lærer en masse af dem. Du kan også få muligheden for at deltage i lærerige workshops sammen med personalet.


Lokale universitetsstuderende er også i praktik på centret, hvilket giver dig en enestående mulighed for at udveksle viden og erfaringer med dem. Du kan også se, hvordan praksissen i deres hjemlande er forskellig fra den i Danmark.


Hvor i Filippinerne skal jeg bo og arbejde?

San Remigio

Du bor i San Remigio, som er en kommune på den nordvestlige side af øen, Cebu. Du arbejder som praktikant på et lokalt rehabiliteringscenter, som behandler mennesker, der lever med handicap. Centret er det første af sin slags i området og blev grundlagt af en praktikant hos Projects Abroad. Du får også muligheden for at foretage hjemmebesøg eller at behandle patienter på centre i lokalsamfundene i området. Dette praktikophold er den perfekte mulighed for at få erhvervserfaring inden for ergoterapi, mens du bor i Filippinerne.


San Remigio er måske lille, men den har den længste kystlinje af alle kommuner på Cebu. Den har også alt, hvad du skal bruge i en moderne dagligdag, inklusiv banker, restauranter og supermarkeder. Der er også masser af dykkersteder, havreservater og strandhoteller, som du kan nyde i din fritid.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Filippinerne.


Hvordan ser en typisk dag på praktikopholdet med ergoterapi i Filippinerne ud?

Du vågner op og spiser morgenmad hjemme hos din værtsfamilie, hvorefter du tager på arbejde. Du kommer hen til centret ved at tage en cykeltaxa med motor. På din første dag, følger en medarbejder fra Projects Abroad dig på arbejde.


En typisk dag på din praktikplads med ergoterapi i Filippinerne er fra klokken 8.30-11.00 og igen fra klokken 13.30-16.00, mandag til fredag. Du kan enten tage hjem til din værtsfamilie i frokostpausen eller spise en medbragt madpakke, hvis din værtsfamilie bor langt fra centret.


Du bruger din tid på centret på at vurdere og behandle patienter med en række forskellige lidelser. Du kan for eksempel arbejde med en patient, som har haft et slagtilfælde, hvor du hjælper dem med at forbedre deres bevægelighed af de påvirkede lemmer. Du kan også deltage i terapi med leg med børn, som har en spastisk lammelse, for at udvikle deres finmotoriske evner.


På visse dage foretager du hjemmebesøg i stedet, hvor du udfører behandlingen i patientens hjem. Du kan også arbejde med patienter ved at lære dem øvelser, som de kan lave derhjemme for at vedligeholde deres bevægelighed.


Når du er færdig med dagens arbejde, er det tid til afslapning. Nyd dit ophold i Filippinerne ved at se solnedgangen på stranden eller spise aftensmad sammen med andre praktikanter på en lokal restaurant. Vi arrangerer jævnligt sociale arrangementer for vores frivillige og praktikanter, så du kan lære hinanden og det lokale personale at kende.

Projects Abroad intern and child pictured sharing a happy moment during his occupational therapy internship in the Philippines.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Der er to primære mål med dette projekt: at give dig en lærerige oplevelse, mens vi sikrer, at folk med handicap modtager den specialiserede behandling, som de har brug for.


Mange af de praktikanter, som tager med os, vil gerne have praktisk erhvervserfaring. Vi faciliterer en vigtig, tværkulturel udveksling, hvor du har muligheden for at lære af kvalificerede, lokale professionelle og dele jeres viden. Du får en værdifuld indsigt i sundhedssystemet i Filippinerne, mens du udvikler nye færdigheder.


Praktikopholdet har også et altruistisk aspekt. Mange mennesker, som lever med handicap i Filippinerne, kan ikke betale for behandling, fordi terapi er dyrt, eller fordi der ikke er et rehabiliteringscenter i området. Den manglende behandling skader deres generelle helbred, og det påvirker også børn negativt, da mange børn med handicap ikke har mulighed for at gå i skole.


Som praktikant arbejder du på et rehabiliteringscenter, som tilbyder gratis ergoterapi til dem, der har brug for det. Med din hjælp kan vi udvide centrets kapacitet og behandle flere patienter. Dit arbejde forbedrer kvaliteten af den specialiserede pleje, som mennesker med handicap modtager, så de kan leve et mere selvstændigt liv.


Vores liste over sundhedsmæssige mål for Filippinerne inkluderer at:


  • Forbedre kvaliteten af specialiseret sundhedspleje, som mennesker med handicap tilbydes
  • Fremme oplysningen af ikke-smitsomme sygdomme som forhøjet blodtryk og diabetes
  • Forbedre den generelle kvalitet af den tilgængelige sundhedspleje
  • Forbedre hygiejnestandarder


Rehabiliteringscentret du arbejder på, blev grundlagt af en tidligere praktikant hos Projects Abroad i samarbejde med lokalsamfundet, hvilket viser den indflydelse, som en enkelt person kan have på et lokalsamfund. Forestil dig, hvor meget vi kan gøre, når vi arbejder sammen.


Hjælp os med at opnå disse langsigtede mål, mens du får erhvervserfaring med ergoterapi i Filippinerne.

Projects Abroad interns learning about vital signs at a workshop whilst on their occupational therapy internship in the Philippines.

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Bogo City. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Filippinerne og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Filippinerne består af over 7.000 små øer, så der er naturligvis smukke strande, hvor du kan slappe af i din fritid. Der er dog også masser af andre aktiviteter, som du kan holde dig beskæftiget med på din rejse.


De hvide sandstrande giver alle de spændende aktiviteter, som associeres med at bo ved havet. Du kan tage ud at snorkle i det uimodståeligt klare vand, spille beach volley eller slappe af på stranden, mens solen går ned.


I Cebu City kan du gå på opdagelse på det traditionelle Carbon Market. Hvis du gerne vil have indsigt i landets historie, kan du besøge Fort San Pedro og Magellan's Cross. Her lærer du om den spanske erobring.


Den spanske indflydelse på landet ses også i de jævnlige fiestas og parader, som afholdes i Filippinerne. Hvis du er frivillig omkring slutningen af januar, kan du endda opleve Sinulog festivalen, som er en ni dages fest i stil med Mardi Gras.


Vi har et stort antal frivillige, som tager med os til Filippinerne hvert år, så der kommer sikkert til at være andre frivillige i Filippinerne, mens du også er der. Du kan finde sammen med dem og udforske øriget som en gruppe, eller du kan rejse på egen hånd, hvis du hellere vil det. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer