During outreach work in Sri Lanka, a public health intern takes a woman’s blood pressure reading.

Praktik og erfaringsophold med folkesundhed i udlandet

Få relevant erhvervserfaring ved at deltage i opsøgende sundhedsarbejde og oplysningskampagner i lokalsamfundet

Et ophold med folkesundhed er en mulighed for at støtte sundhedspleje i lokalsamfundet og få praktisk erfaring samtidig. Du får en større forståelse for den lokale sundhedspraksis samt bredere medicinske udfordringer, mens du aktivt hjælper andre.  


Du kan tage dit internationale praktikophold eller erfaringsophold med folkesundhed på lokale klinikker, kulturcentre eller skoler i lokalsamfundet. Du bliver involveret i arbejdet ved at udføre sundhedstjek og oplysende foredrag under vores opsøgende sundhedsarbejde i udsatte, afsidesliggende områder. I nogle tilfælde tager du også med på hjemmebesøg.


Vores projekter med folkesundhed i udlandet giver dig mulighed for at udvikle dine medicinske kompetencer og udvide din viden. Disse ophold er en fantastisk forberedelse til det næste stadie af din uddannelse eller karriere. Det er en god tilføjelse til dit CV, og opholdet kan hjælpe dine job- og uddannelsesansøgninger med at skille sig ud.

Filter by:

1-3 af 3 Projekter

Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Se dette projekt
 • Pris: 18,520 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 3,920 DKK
 • Start dato: I skoleferier
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 15-18
Erfaringsophold med folkesundhed i Cambodja
Se dette projekt
 • Pris: 14,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Intern from Projects Abroad enhancing her work experience skills whilst on her public health internship in Ghana.
Erfaringsophold med folkesundhed i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 15,400 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,670 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med folkesundhed i udlandet det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil have en oplevelse med praktisk erfaring med folkesundhed og lære mere om lokale og globale sundhedsfaglige udfordringer, så er disse ophold ideelle for dig. Vi har projekter, der passer til forskellige erfaringsniveauer, om du så er helt ny i faget eller gerne vil fremme din karriere og udvide din horisont som studerende eller færdiguddannet.

Mange af vores frivillige og praktikanter har ikke erfaring på området, når de starter på vores projekter. Du kan derfor nemt starte på det erfaringsniveau, du føler dig tryg ved. Når du deltager på et af vores ophold, får du masser af støtte af det lokale personale samt vores medarbejdere fra Projects Abroad. Når du arbejder på outreaches og støtter lokalsamfundet, arbejder du under tilsyn fra lægefagligt personale og lærer af dem.

Hvis du er interesseret i at arbejde i mere kliniske rammer, kan du måske være interesseret i vores ophold med medicin eller sygepleje. Du kan også se vores liste over projekter med medicin og sundhed eller alle vores projekter med praktik og erfaringsophold i udlandet.

Public Health intern talking to her patient during a community outreach.

Hvad får jeg ud af et ophold med folkesundhed i udlandet?

Vores ophold med folkesundhed i udlandet er en fantastisk mulighed for at forberede dig på det næste stadie i din uddannelse eller din karriere. Du får værdifuld erhvervserfaring og booster dit CV i forhold til fremtidige ansøgninger til job og uddannelse.

Tidligere frivillige og praktikanter nævner fordele som at:

 • Få kompetencer som kommunikation, teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning, robusthed og tidsstyring.
 • Få selvtillid ved at udvide din horisont.
 • Opleve sygdomme, lidelser og behandlingsmetoder, som du måske ikke ser derhjemme i Danmark.
 • Et mere dybdegående ophold med erfaring, som du måske ikke kunne få i dit hjemland.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.

Arbejdet med folkesundhed i udlandet er en vidunderlig mulighed for at udvikle dig både personligt og professionelt. Opholdet giver dig en større indsigt i de sundhedsmæssige udfordringer, som folk står overfor hver eneste dag.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med folkesundhed sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

Children listen to a public health lesson on healthy living.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer