A pair of students doing Nutrition internships abroad with materials they prepared for an education and awareness campaign in local communiities.

Praktik og erfaringsophold med ernæring i udlandet

Støt udsatte lokalsamfund, mens du får erhvervserfaring inden for ernæring i udlandet

Et praktik- eller erfaringsophold med ernæring i udlandet er en ideel mulighed for at lære mere om den sundhedsfaglige praksis i et andet land, mens du udvider din forståelse for globale problemstillinger i forhold til kost. Du får førstehåndserfaring med ernæring, som gør dig klar til en karriere inden for faget.


Når du tager med os på et ophold med ernæring i udlandet, kan du arbejde i en række forskellige arbejdsmiljøer, inklusiv hospitaler, klinikker, ernæringscentre og kulturcentre i lokalsamfundet. Du kan også deltage i besøg på skoler og hjemmebesøg. Du skygger uddannede lokale professionelle og lærer af dem, når de udfører deres daglige arbejde.


Disse internationale ophold giver dig muligheden for at udvikle dine egne færdigheder og udvide din viden. Det er også en fantastisk måde at booste dit CV på samt dine fremtidige jobansøgninger og ansøgninger til videreuddannelse.

1-1 af 1 Projekter

En ernærings praktikant i Kenya, der kontrollerer blodtrykket
Ernæring Praktik i Kenya
Se dette projekt
  • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
  • Ekstra uger: 2,420 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 2 uger
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et ophold med ernæring i udlandet det rigtige for mig?

Hvis du er interesseret i at lære mere om ernæringsudfordringerne i udviklingslande, eller hvis du gerne vil forberede dig på en karriere inden for ernæring og sundhed, så er disse udlandsophold med praktik eller erfaring helt ideelle for dig. Vi har projekter, der passer til en lang række erfaringsniveauer, om du så er helt ny i faget eller har relevant erfaring på området.

Mange af vores frivillige og praktikanter har ikke erfaring med ernæring i forvejen, så du kan sagtens starte på det niveau, du nu end er på. Når du er afsted med os, får du masser af støtte og vejledning fra vores lokale Projects Abroad medarbejdere. Der er også mulighed for at deltage i opsøgende arbejde i udsatte lokalsamfund, så du kan gøre en forskel, mens du lærer.

Den tid, som du bruger på at lære og undervise i ernæring i udlandet, giver dig en helt unik erfaringsoplevelse, som helt sikkert styrker dit CV og dine fremtidige ansøgninger til job eller uddannelse.

Hvis du er interesseret i mere generelle sundhedsfaglige udfordringer, der påvirker lokalsamfundene, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med folkesundhed. Vi har også andre ophold inden for medicin og sundhed, for eksempel sygepleje eller ergoterapi. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

A local woman chats about her dietary choices and lifestyle with a student doing a Nutrition internship abroad in Samoa.

Hvad får jeg ud af et ophold med ernæring i udlandet?

Vores ernæringsophold er en enestående mulighed for at forberede dig på det næste stadie i din uddannelse eller din karriere. Ud over muligheden for at udvide din viden og udvikle færdigheder, som er relevante i branchen, er der mange andre fordele, inklusiv at:

  • Få kompetencer som kommunikation, teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning, robusthed og tidsstyring.
  • Opleve sygdomme, lidelser og behandlingsmetoder, som du måske ikke ser derhjemme i Danmark.
  • Et mere dybdegående ophold med erfaring, som du måske ikke kunne få i dit hjemland.
  • Udvikle et globalt mindset, når du arbejde med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.
  • Få selvtillid ved at udvide din horisont.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er disse ophold vigtige?

Oplevelsen på et af disse ophold bringer dig tættere på en fremtid med at arbejde inden for dit felt. Vi er stolte af at støtte fremtidige faglige talenter, som tager ned og bruger deres evner til at hjælpe udsatte lokalsamfund.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med ernæring sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

Local girls learn about the importance of healthy diets from a student doing a Nutrition internship abroad in Samoa.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer