A graduate doing a Physiotherapy internship abroad works with a patient during a treatment session in Samoa.

Praktik og erfaringsophold med fysioterapi i udlandet

Få international erhvervserfaring med fysioterapi ved at lære af dygtige, lokale professionelle i udviklingslande

Et praktikophold eller erfaringsophold inden for fysioterapi med Projects Abroad giver dig muligheden for at udvikle dine egne kompetencer og få erhvervserfaring i et udviklingsland. Du får indsigt i globale praksisser inden for fysioterapi og uddybe din forståelse for lokale sundhedsproblemer i området.


Du kan tage dit ophold på hospitalsafdelinger for fysioterapi eller specialiserede klinikker for specifikke lidelser. Du kan også arbejde på dagcentre for børn, ældre, eller mennesker med særlige behov. Du skygger uddannede, lokale fysioterapeuter og observerer tilstande, som du måske ikke ser hjemme i Danmark.


Disse ophold gavner dit CV og hjælper dig til at skille dig ud fra mængden i branchen. Oplevelsen hjælper dig også med at forberede dig til din karriere ved at give dig den viden og den erfaring, du har brug for.

Filter by:

1-3 af 5 Projekter

Female intern from Projects Abroad giving phsyiotherapy to a local man during her physiotherapy work experience in Ghana.
Erfaringsophold med fysioterapi i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
A projects Abroad physiotherapy internship in Mexico gives you valuable work experience working alongside local staff members.
Erfaringsophold med fysioterapi i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 13,900 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 18 eller derover
Gain physiotherapy work experience in Nepal and help local children and adults whilst on an physiotherapy internship with Projects Abroad.
Erfaringsophold med fysioterapi i Nepal
Se dette projekt
 • Pris: 10,150 DKK i 1 uge
 • Ekstra uger: 1,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 1 uge
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er et praktik- eller erfaringsophold med fysioterapi det rigtige for mig?

Hvis du overvejer en karriere inden for fysioterapi, allerede læser til fysioterapeut og gerne vil supplere dine studier med praktisk erfaring, eller er nyuddannet og leder efter nye udfordringer. Vores praktikophold og erfaringsophold med fysioterapi passer til mange forskellige erfaringsniveauer, om du så er helt ny i faget eller har erfaring i forvejen.

Mange af vores frivillige på erfaringsopholdene har ikke erfaring inden for faget, så du kan sagtens starte på et niveau, som du er tryg ved. Du får fuld støtte og vejledning af Projects Abroads personale under hele dit ophold, samt af det sundhedsfaglige personale, du arbejder sammen med.

Disse ophold er en fantastisk måde at booste dit CV og dine ansøgninger på.  

Hvis du brænder for et lignende fag, kan du måske være interesseret i vores praktik og erfaringsophold med ergoterapi. Du kan også se vores liste over alle projekter med frivilligt arbejde i udlandet.

Hvad får jeg ud af et ophold med fysioterapi i udlandet?

Når du får erhvervserfaring inden for sygepleje, får du også de færdigheder, der forbereder dig til det næste stadie af din uddannelse eller din karriere. Du får også en unik, international oplevelse, som du kan fortælle om til jobsamtaler.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere frivillige og praktikanter nævner:

 • Erfaring med sygdomme og lidelser, som ikke findes hjemme i Danmark
 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Mere dybdegående erhvervserfaring end du måske kan få i dit hjemland.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er disse ophold vigtige?

Oplevelsen på et af disse ophold bringer dig tættere på en fremtid med at arbejde inden for dit felt. Vi er stolte af at støtte fremtidige faglige talenter, som tager ned og bruger deres evner til at hjælpe udsatte lokalsamfund.

Hvordan skiller Projects Abroads ophold med fysioterapi sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne af vores arbejde, som virkelig adskiller disse projekter fra andre praktikophold i udlandet:

Registrere vores arbejde i en sikker database

Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.

Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk

På vores praktik- og erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.

En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

A child is treated at home by a student doing a Physiotherapy internship abroad in the Philippines.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Ikke lige dét du leder efter?

Tjek lignende projekter på følgende sider:

Vores akkrediteringer