Gain physiotherapy work experience in Nepal and help local children and adults whilst on an physiotherapy internship with Projects Abroad.

Erfaringsophold med fysioterapi i Nepal

Få erhvervserfaring i Nepal ved at observere fysioterapeuter på hospitaler og rehabiliteringscentre

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for fysioterapi i Nepal og få erhvervserfaring ved at observere fysioterapeuter, når de arbejder på hospitaler eller rehabiliteringscentre. Du ser dem behandle både børn og voksne og forbedre deres livskvalitet. Opholdet er en god måde at styrke dit CV på, hvilket kan gavne din fremtidige karriere.


Du observerer konsultationer, som fokuserer på at skygge familiemedlemmer, som passer og plejer børn med særlige behov. Konsultationerne med observation bliver enten foretaget på et sundhedscenter eller på hjemmebesøg hos familierne. Konsultationerne hjælper familien med at blive tættere og hjælper barnet med at få tillid til den indsats, familien gør for at hjælpe.


Dit erfaringsophold med fysioterapi finder enten sted i Kathmandu eller Chitwan. Du får rig mulighed for at udforske de to smukke lokationer, møde frivillige fra hele verden og tilbringe tid sammen med din værtsfamilie.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med fysioterapi i Nepal det rigtige for mig?

Erfaringsopholdet i Nepal er det rigtige for dig, hvis du gerne vil have observerende erhvervserfaring inden for fysioterapi i et udviklingsland, som du kan skrive på dit CV. Du observerer erfarne fysioterapeuter direkte, og du har muligheden for at stille spørgsmål om patienternes tilstand og deres behandlingsmetoder.


Denne slags erfaring med fysioterapi hjælper dig med at skille dig ud fra mængden i ansøgninger, og opholdet giver dig ikke kun spændende oplevelser at fortælle om til jobsamtaler, dit udlandsophold viser også din interesse for globale sundhedsfaglige emner.


Du kan tilmelde dig projektet året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Opholdet varer i mindst to uger, og jo længere du bliver, jo mere kan du se og lære.

Du behøver ikke at have erfaring med fysioterapi for at deltage på projektet. Dit arbejde bliver tilset af en professionel gennem hele dit ophold, og Projects Abroads team står også klar til at støtte og vejlede dig, og for at sikre, at du får en uforglemmelig og produktiv oplevelse på dit erfaringsophold i Nepal.  

Two female interns are pictured helping a local disable child stretch and exercise his legs whilst on a physiotherapy internship in Nepal with Projects Abroad.

Hvad bliver min rolle på projektet?

Du arbejder sammen med fysioterapeuter og lægefagligt personale på hospitaler og rehabiliteringscentre. Her er nogle af de opgaver, du kan forvente at få på dit ophold. Du kan:


  • Observere fysioterapeuter og lægefagligt personale, når de arbejder med børn og voksne
  • Udveksle viden med lokale medarbejdere og studerende
  • Hjælpe personalet med at lære forældre, hvordan de tager sig af og hjælper deres børn med særlige behov

Dit arbejde bliver inddelt i tre hovedområder:  


Observere fysioterapeuter og lægefagligt personale, når de arbejder med børn og voksne


Du får erhvervserfaring inden for fysioterapi i Nepal ved at observere lokalt personale, når de arbejder for at hjælpe udsatte mennesker eller mennesker med særlige behov. Stil spørgsmål, tag noter og sammenlign fysioterapeutiske arbejdsmetoder i Nepal med metoderne hjemme i Danmark.   


Udveksle viden med lokale medarbejdere og studerende


Vi opfordrer dig til at dele din faglige viden og erfaring med det lokale personale på hospitalet eller sundhedscentret. De faglige samtaler giver dine kollegaer indsigt i praktiseringen i Danmark, samtidig med at det bidrager til din egen viden. Hvis du ikke har nogen erfaring i forvejen, fokuserer du på at lære fra dine erfarne kollegaer.   


Hjælpe personalet med at lære forældre, hvordan de tager sig af og hjælper deres børn med særlige behov


Nogle af de arbejdspladser, vi samarbejder med på projektet i Nepal, fokuserer på at udstyre forældre med den rette viden til at kunne tage hånd om deres børn med særlige behov. Du hjælper personalet, når de lærer forældrene øvelser, udstrækning og lege, som de kan lave sammen med deres børn. Disse aktiviteter bruge til at holde børnene aktive, forbedre deres holdning og hjælpe med deres balanceevne. Konsultationerne hjælper familier til at spille en vigtig og aktiv rolle i deres børns liv.  


Hvor i Nepal skal jeg bo og arbejde?

Kathmandu eller Chitwan bliver dit nye hjem, når du er på erfaringsophold med fysioterapi i Nepal.  

Kathmandu

Her arbejder du på et rehabiliteringscenter. Kathmandudalen har omkring 3 millioner indbyggere, og der er ikke nem adgang til grundlæggende sundhedspleje for den underprivilegerede del af befolkningen. Du arbejder sammen med professionelle og observerer, når de hjælper dem, der har brug for det.

Chitwan

Chitwans lavland bliver din base, hvis du bliver placeret her. Du arbejder på et stort universitetshospital eller på et center for rygmarvsskader. Hver arbejdsplads har gode muligheder for læring.


Med Himalaya lige om hjørnet burde dine weekender bestå af at udforske og opdage alt, hvad Nepal har at byde på.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Nepal


Hvordan ser en typisk dag på projektet i Nepal ud?

Hver dag spiser du et stort morgenmåltid sammen med din værtsfamilie, hvorefter du tager din hvide kittel og din madpakke med dig, når du tager afsted på arbejde. Du kan enten tage bus, taxa, eller du kan gå, afhængigt af hvor langt væk fra din arbejdsplads din værtsfamilie bor. Vores medarbejdere viser dig rundt og følger dig på arbejde på din første dag.


En typisk dag på erfaringsopholdet starter klokken 10.00 og slutter omkring klokken 15.00, mandag til fredag. Dine arbejdstider kan variere alt efter, hvor du arbejder.


Afhængigt af dine kvalifikationer, begynder du med at skygge din vejleder. Derefter kan du gradvist begynde at hjælpe personalet med deres daglige opgaver. Du kan observere, når personalet arbejder med børn for at udvikle deres finmotorik, eller du kan blive bedt om at hjælpe med at arrangere lektioner med fysiske øvelser for patienter med særlige behov. Dine specifikke opgaver afhænger af dit erfaringsniveau.


Når du har frokostpause, kan du snakke med personalet, mens du spiser din madpakke, som du har taget med hjemmefra. Hvis du bliver inviteret til at spise frokost sammen med de ansatte uden for arbejdspladsen, så grib chancen for at lære teamet bedre at kende.


Du har fri om aftenen og i weekenderne, hvor du selv kan bestemme, hvordan du bruger din tid. Du kan lave en liste over de ting, du gerne vil nå at se, opleve, smage og gøre i Nepal. Tag med andre frivillige og praktikanter på vandretur for at udforske Himalaya, eller gå rundt blandt de historiske templer i området. Hvad end du gør, så udnyt muligheden for at få det meste ud af dit udlandsophold.

An intern from Projects Abroad playing with a child from a local nursery as part of her physiotherapy internship in Nepal.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?


Målet med erfaringsopholdet er at give dig en større forståelse af den fysioterapeutiske praksis i et udviklingsland. Vi vil gerne have, at du lærer så meget som muligt på dit ophold i Nepal, mens du deler din faglige viden fra dit hjemland.


Nepal er på listen over de mest underprivilegerede lande i verden. Naturkatastrofer som jordskælv har også en ødelæggende effekt på landet. Begrænsede ressourcer og en mangel på erfarne læger har kun øget de udfordringer, landet står overfor i dag.


Landets udfordringer får også en indvirkning på din læringsoplevelse. Du kommer til at opleve, hvordan fysioterapeuter håndterer udfordringerne og behandler patienter med begrænsede ressourcer. De deler deres viden og erfaringer med dig, og du kan gøre det samme, hvis du har erfaring.


Tag på erfaringsophold med fysioterapi i Nepal og udvid din faglige horisont ved at observere fysioterapeuter i aktion.  

Female Projects Abroad intern is pictured helping a discomforted child during her physiotherapy internship in Nepal.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Nepal. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Nepal og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på Nepal, er det første, man kommer i tanke om, de majestætiske Himalayabjerge. Men det er bare ét eksempel på landets utroligt smukke natur, og kombineret med rig kultur, så er Nepal et unikt land at arbejde frivilligt og udforske i.


Der er et væld af muligheder for, hvordan du kan gå på opdagelse i de betagende og utroligt varierede landskaber i Nepal. Du kan køre off-road gennem Chitwan National Park, cykle gennem Kathmandu dalen eller vandre gennem bakkerne i Annapurna.


Om aftenen og i weekenden er det værd at bruge noget tid på seværdighederne i Kathmandu. Det inkluderer Durbar Square, hvor du kan stå i midten af et historisk palads. Det tårnhøje Boudhanath Stupa er også et must-see.


Nepal er en af vores mest populære destinationer, så der kommer til at være mange andre frivillige i landet sammen med dig på din rejse. Det giver dig friheden til at bruge din fritid alene eller i en gruppe sammen med andre frivillige. 


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer