A projects Abroad physiotherapy internship in Mexico gives you valuable work experience working alongside local staff members.

Erfaringsophold med fysioterapi i Mexico

Få erhvervserfaring inden for fysioterapi ved at arbejde på et hospital eller med børn, der lever med handicap

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for fysioterapi i Mexico og få erhvervserfaring ved at arbejde på en rehabiliteringsafdeling på et hospital i Guadalajara. Du skygger kvalificerede fysioterapeuter og udveksler klinisk viden med dem. Opholdet er en god måde at styrke dit CV og at få erfaring inden for fysioterapi i et andet land på.


Du skygger og hjælper lokale fysioterapeuter med deres daglige opgaver og behandlingen af både børn og voksne.


Hvis du er uddannet fysioterapeut, kan du få mulighed for at arbejde med børn der lever med handicap, og som ellers ikke ville modtage tilstrækkelig professionel hjælp.


Projektet er også et ideelt kulturelt udvekslingsophold. Du bor hos en lokal værtsfamilie, så du kan dykke ned i den mexicanske kultur, traditioner og livsstil i Guadalajara. Du bliver også bedre til spansk ved at bo og arbejde i Mexico.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

En uge

Alder: 

18 eller derover
You need to speak basic Spanish.


Er et erfaringsophold med fysioterapi i Mexico det rigtige for mig?

Hvis du gerne vil have erhvervserfaring inden for fysioterapi, hvis du gerne vil arbejde sammen med og lære af kvalificerede professionelle, og hvis du gerne vil rejse og opleve livet i Mexico, så er dette erfaringsophold det helt rigtige for dig.


Vores erfaringsophold med fysioterapi i Mexico giver dig vigtig erhvervserfaring, som du kan skrive på dit CV. Du lærer, hvordan man behandler patienter på rehabiliteringsafdelingen på et hospital, og hvis du allerede har noget erfaring, vil opholdet give dig en større forståelse for, hvordan fysioterapi bliver praktiseret i et udviklingsland.


Du behøver ikke at have erfaring på området for at deltage på projektet. Du skal dog kunne tale grundlæggende spansk, da ikke alt personale og patienter kan tale engelsk. Du skal også være mindst 18 år gammel. Vær opmærksom på, at dit erfaringsniveau og din uddannelse kommer til at definere din rolle på opholdet, og hvor meget praktisk arbejde, du må udføre.


Du kan tilmelde dig projektet hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Opholdet varer i mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan lære og opleve mest muligt.


Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet i Mexico?

På dit erfaringsophold med fysioterapi i Mexico, skygger du en kvalificeret fysioterapeut på et hospital og hjælper, når der er brug for det. Hvis du har nok erfaring i forvejen, kan du arbejde med børn, der lever med handicap. Her er nogle af de arbejdsopgaver, du kan forvente at få på dit erfaringsophold:  


  • Observere kvalificerede fysioterapeuter, som arbejder på en rehabiliteringsafdeling på et hospital inde i byen
  • Hjælpe med daglige gøremål og tilbyde behandling, hvis du har nok erfaring og uddannelse
  • Tilbyde terapi og pleje for børn fra trange kår, der lever med handicap

Dit arbejde fokuserer på de følgende tre områder:


Observere lokale fysioterapeuter, når de behandler patienter


Du bliver placeret på et hospital i Guadalajara, hvor du skygger professionelle fysioterapeuter, når de behandler patienter på en rehabiliteringsafdeling. Du ser, hvordan forskellige sygdomme og tilstande bliver behandlet, og hvordan behandlingsmetoder adskiller sig fra dem i Danmark. Vi opfordrer dig til at stille mange spørgsmål om alt, hvad du ser, og at tage detaljerede noter, så du kan huske alt, hvad du har lært.  


Tilbyde behandling til patienter og hjælpe med daglige gøremål


Hvis du har erfaring og uddannelse inden for feltet, kan du få lov til at hjælpe fysioterapeuterne, når de arbejder med patienter. Det inkluderer at forberede udstyr, opdatere patienternes journaler, og at se til patienterne som en del af de daglige pligter.


Arbejd med børn, der lever med handicap


Hvis du har tilstrækkelig erfaring, kan du tilbyde behandling på en lokal skole til børn, der lever med handicap. Mange af dagcentrene for mennesker med handicap i Mexico får begrænset økonomisk støtte. Det betyder, at patienterne ikke altid får den behandling og pleje, de har brug for. Ved at deltage på dette projekt, kan du være med til at hjælpe børn med handicap, som ellers ikke modtager nok professionel pleje og behandling.  


Hvor i Mexico skal jeg bo og arbejde?

Guadalajara

Du bliver placeret på et hospital og/eller en skole for børn med særlige behov i Guadalajara i Mexico. Du arbejder på rehabiliteringsafdelingen på et hospital inden i byen, og hvis du har nok erfaring, kan du også få lov til at arbejde på en skole for børn, der lever med handicap.


De fleste sundhedsfaciliteter i Guadalajara er relativt veludstyrede. Selv om hospitaler i Guadalajara er tættere på europæiske standarder end mange andre af vores destinationer, har de stadig meget travlt. Erfaringsopholdet her er en god mulighed for at se, hvordan fysioterapeuter arbejder i forskellige lande, og hvordan behandlingsmetoderne adskiller sig fra hinanden.


Guadalajara er en energisk og urban storby og den næststørste by i Mexico. Guadalajara er en af de smukkeste byer i landet og er fyldt med frodig, grøn bevoksning, brostensbelagte gader og storslået arkitektur. Byen er kendt for dens kulturelle og kulinariske scener og har et travlt og dynamisk bycentrum, som er relativt moderne.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet i Mexico ud?

Din dag begynder med et dejligt morgenmåltid sammen med din værtsfamilie. Når du er mæt og klar til dagens aktiviteter, tager du en bus hen til hospitalet, hvor du arbejder. En Projects Abroad medarbejder følger dig på arbejde på din første arbejdsdag.


Når du ankommer på hospitalet, møder du den fysioterapeut, som du skal skygge i løbet af dagen. Du observerer dem, når de udfører deres daglige arbejdsopgaver, som kan bestå af at forberede udstyr til behandling, tage notater om patienter, og selvfølgelig give behandling til patienter. Da du kommer til at observere en hel del på dit ophold, er det en god idé at tage en notesbog med dig, så du altid kan tage noter af, hvad du ser og oplever på hospitalet.


Alt efter dit erfaringsniveau, kan du få lov at få mere ansvar, som for eksempel at hjælpe din tildelte fysioterapeut med at give behandling og tage noter omkring behandlingen.


Hvis du er færdiguddannet fysioterapeut, bliver din dag lidt anderledes, da du kan få lov at arbejde på en skole for børn med handicap. Dina arbejdsdage kommer til at være nogenlunde det samme, men i stedet for at skygge fysioterapeuter på et hospital, hjælper du med den daglige terapi til børn med muskelskader.


Du får en frokostpause, hvor du enten kan tage hjem til din værtsfamilie og spise frokost eller spise en madpakke og holde pause på hospitalet.


Når dagens arbejde er slut, har du fri og kan slappe af og udforske byen. Du kan gå en tur gennem et marked, mødes med nogle venner i byen, eller tage hjem til din værtsfamilie for at spise aftensmad.

A female intern with Projects Abroad is pictured helping a child learn to walk as part of her physiotherapy internship in Mexico.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med erfaringsopholdet med fysioterapi i Mexico er at give dig muligheden for at lære om faget ved at arbejde direkte sammen med kvalificerede fysioterapeuter.


Mange af hospitalerne i Guadalajara har meget travlt, og ved at deltage på dette projekt, kan du være med til at give en tiltrængt hjælpende hånd til lokale fysioterapeuter, som behandler patienter på rehabiliteringsafdelinger. Derudover har mange af de centre, som behandler folk med handicap, mangel på finansiering, hvilket betyder, at patienterne ofte mangler den støtte og sundhedspleje, som de har brug for. Vores andet mål med dette projekt er at give børn i denne situation adgang til nødvendig behandling.


Når du bor og arbejder i Mexico, får du indsigt i, hvordan fysioterapeutiske behandlingsmetoder er i andre lande, samtidig med at du får en enestående mulighed for at lære om en ny kultur og anderledes traditioner. Efter en klinisk og kulturel udveksling, forlader du Mexico med et nyt perspektiv, både personligt og professionelt.


Generelt arbejder vi hen mod fire langsigtede mål, som vi har defineret i vores Medical Management Plan. Målene er at:


  • Opfordre til en forståelse af medicinske fremgangsmåder og at fremme en udveksling af medicinsk viden
  • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for underprivilegerede befolkningsgrupper
  • Opfordre til oplysning om ikke-smitsomme sygdomme
  • Forbedre kvaliteten af den specialiserede eller alternative sundhedspleje i landet


Hjælp os med at opnå disse langsigtede mål, mens du får vigtig erhvervserfaring inden for fysioterapi i Mexico.

Projects Abroad interns playing a medical diagnosis game during their physiotherapy internship in Mexico.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Guadalajara. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Mexico og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mexico har noget for enhver smag med dets smukke strande, fængslende kunstudstillinger og travle restauranter. Du får masser at lave i din fritid på dit projekt i dette dynamiske land.


Der er noget fascinerende ved at gå rundt i historiske bygninger. Hvis du er til neo-gotisk arkitektur, så tag på en tur til templet, Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento. Det er et sandt kunstværk med udsmykkede tårne og farvestrålende glasmosaik.


Der er også masser af museer, så du har rig mulighed for at dykke ned i Mexicos rige historie. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tilbringe en dag med at beundre dyrelivet og den frodige beplantning i Las Peñas naturreservat. Du kan ikke rejse til Mexico uden at smage det autentiske, mexicanske køkken.


Du kan bruge en aften på at spise pozole eller tamales på en lokal restaurant og se den orange-røde sol smelte ned over horisonten.


Vi har et væld af forskellige projekter i Mexico, så der er højst sandsynligt mange andre frivillige i området, når du er afsted. Du kan derfor vælge at rejse og tage på opdagelse i landet på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer