A local child gets a medical check during an outreach from an intern doing her Nursing internship in Vietnam.

Praktik og erfaringsophold med sygepleje i udlandet

Få praktisk erfaring med sygepleje på et ophold i udsatte lokalsamfund

Et praktik-eller erfaringsophold med Projects Abroad er en fantastisk mulighed for at få førstehåndserfaring inden for sygeplejepraksissen i et andet land. På samme tid lærer du også om globale sundhedsproblemer.


Vi tilbyder projekter med international sygepleje i adskillige udviklingslande rundt omkring i verden. Du kan tage dit praktikophold eller erfaringsophold på et hospital, en sundhedsklinik eller et sundhedscenter. Når du er på udlandsophold med os, lærer du af dygtige, lokale sygeplejersker og skygger deres daglige arbejdsopgaver. Hvis du har et særligt område, du interesserer dig for, gør vi, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker.


Disse ophold giver dig international sygeplejeerfaring, som er uvurderlig for din fremtidige karriere inden for faget. Som en ekstra bonus hjælper oplevelsen dig med at booste dit CV og få mere indhold til dine job- eller uddannelsesansøgninger.

Filter by:

1-3 af 5 Projekter

A student doing a Nursing internship in Ghana with Projects Abroad treats a local woman during a medical outreach.
Erfaringsophold med sygepleje i Ghana
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
A Projects Abroad work experience intern in Mexico is seen examining a child at local doctors.
Erfaringsophold med sygepleje i Mexico
Se dette projekt
 • Pris: 16,320 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 2,420 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 18 eller derover
A female intern from Projects Abroad is pictured treating a child using a stethoscope on her nursing intership in Nepal.
Erfaringsophold med sygepleje i Nepal
Se dette projekt
 • Pris: 12,070 DKK i 2 uger
 • Ekstra uger: 1,920 DKK
 • Start dato: Når som helst
 • Mindste varighed: 2 uger
 • Alder: 16 eller derover
Læs mere

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os på  

(+45)­­ 35 15 21 20

eller

start planlægningen af dit projekt

Er praktik eller et erfaringsophold med sygepleje i udlandet det rigtige for mig?

Vi har praktik og erfaringsophold med sygepleje, der passer til alle erfaringsniveauer. Hvis du overvejer en karriere inden for sygepleje, så kan disse ophold give dig en større indsigt i professionen og booste dine ansøgninger og dit CV.

 

Hvis du allerede læser til sygeplejerske eller noget lignende, kan du tage på et praktikophold med os, som giver dig førstehåndserfaring og forøger din læringsproces i din uddannelse.

 

Hvis du er nyuddannet, er vores sygeplejeophold i udlandet en god mulighed for at udvide din horisont og bruge dine evner til noget nyttigt i udsatte lokalsamfund.

 

Projects Abroad sørger for støtte og vejledning døgnet rundt, mens du får international erhvervserfaring med sygepleje, udvikler dine kompetencer og lærer mere om globale sundhedsproblemer. Mange af vores frivillige på projekterne har ikke erfaring med sygepleje i forvejen, så du kan deltage på det niveau, du føler dig tryg ved. Mange af vores projekter med sygepleje inkluderer også opsøgende arbejde i lokalsamfundet, så du kan hjælpe andre, mens du er afsted.

 

Hvis du er interesseret i mere praktisk sundhedsarbejde i lokalsamfundene, er vores praktikophold og erfaringsophold med folkesundhed måske et godt match til dig. Hvis du har en særlig interesse i sund kost og livsstil, er vores praktik- og erfaringsophold med ernæring også en god mulighed. Du kan også se vores liste over alle projekter med praktik og erfaring i udlandet.

A pair of students completing Nursing internships abroad work through patients' notes after a community outreach in Peru.

Hvad får jeg ud af et ophold med sygepleje i udlandet?

Vores ophold med sygepleje i udlandet giver dig unik, international, medicinsk erhvervserfaring, som gavner din karriere som sygeplejerske. Oplevelsen giver også dit CV kant.

Her er nogle af de fordele, som vores tidligere deltagere på sygeplejeprojekterne nævner:

 • Få kompetencer som teamwork, lederskab, robusthed, organisering, planlægning og tidsstyring.
 • Få erfaring med sygdomme og lidelser, som måske ikke findes hjemme i Danmark.
 • Mere dybdegående erhvervserfaring, som du måske ikke kan få i dit hjemland.
 • Udvikle evnen til at arbejde og sympatisere med folk fra forskellige kulturer og baggrunde, som er med til at udvikle dit “globale mindset”.
 • Få selvtillid ved at træde ud af din komfortzone.

Alle disse fordele styrker dit CV, dine uddannelsesansøgninger, og din personlige udvikling.

Hvorfor er disse ophold vigtige?

Denne oplevelse bringer dig tættere på en fremtidig karriere inden for dit valgte felt. Vi er stolte af at støtte fremtidige faglige talenter, der deler ud af deres evner og overskud til udsatte lokalsamfund.

Hvordan skiller Projects Abroads internationale ophold med sygepleje sig ud?

Hos Projects Abroad er vores primære mål at gavne de lokalsamfund, vi arbejder i. Du kan være sikker på, at dit projekt er etisk, har et stærkt støttesystem, og bidrager til en bedre fremtid. Her er nogle af aspekterne i dit arbejde som frivillig, som virkelig adskiller disse projekter fra andre rejser med frivilligt arbejde:


Registrere vores arbejde i en sikker database


Vi har udarbejdet en Global Impact Database, så vi kan holde styr på de positive fremskridt og den forskel, som vores projekter gør. Databasen er sikker og anonym, og vi bruger den til at identificere de områder, der har brug for ekstra indsatser. På den måde kan vi bruge vores data til at arrangere opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet samt oplysningskampagner for sundhed på den mest brugbare måde. Vi kan også holde øje med individer, som vi ser ofte, registrere vores resultater og indsamle data til forskning. Alt dette arbejde vejledes af vores Management Plans.


Rigtigt arbejde med uddannede fagfolk


På vores praktik- og erfaringsophold arbejder du sammen med rigtige professionelle inden for medicin og sundhed. Du kan observere dem i deres daglige arbejde, stille spørgsmål og høre om deres erfaringer og oplevelser. Du får helt sikkert mere indblik i det praktiske arbejde i frontlinjen af medicin og sundhed, end du ville derhjemme i Danmark.


En skræddersyet tilgang

Vi kan oftest skræddersy dit erfaringsophold efter dine interesser. Du kan arbejde på mere end én afdeling eller fokusere på et specifikt område, og du kan også være med til opsøgende arbejde i lokalsamfundet.

A student doing a Nursing internship abroad in Tanzania enjoys spending time with her local colleagues.

Vores etik inden for medicin og sundhed

Sikkerheden for de frivillige, praktikanter og de mennesker, de arbejder med, er vigtig for os. Derfor har vi udarbejdet en udførlig politik om vores etik inden for medicin og sundhed.

Næste trin

Vores akkrediteringer