A Projects Abroad work experience intern in Mexico is seen examining a child at local doctors.

Erfaringsophold med sygepleje i Mexico

Få erhvervserfaring og arbejd sammen med professionelle sygeplejersker på mexicanske hospitaler

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for sygepleje i Mexico og lær om arbejdet på et hospital. Du skygger sygeplejersker, når de går stuegang, og lærer om deres daglige arbejde. Du får også mulighed for at arbejde på flere forskellige afdelinger, så du lærer om en række specialiseringer. Erfaringsopholdet i Mexico er derfor den perfekte måde at få erfaring på, som får dit CV til at skille sig ud fra mængden.


I Mexico har mange folk ikke adgang til sundhedsydelser. Du bliver en del af vores indsats for at hjælpe disse mennesker ved at deltage i opsøgende arbejde og workshops i lokalsamfundene. Du støtter sygeplejerskerne og hjælper med at arrangere oplysende foredrag. Til foredragene deler I viden om sygdomsforebyggelse og opfordrer folk til at leve et sundere liv.


Du arbejder i den smukke by, Guadalajara, hvor du bor hos en lokal værtsfamilie. Grib muligheden for at udforske et fremmed land og smag masser af lækker, autentisk mexicansk mad.  

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

18 eller derover
You need to speak basic Spanish.


Er et erfaringsophold med sygepleje i Mexico det rigtige for mig?

Vores erfaringsophold i Mexico er åbent for alle, der brænder for at arbejde med sygepleje. Du booster dit CV, mens du får erhvervserfaring inden for sygepleje i udlandet. Du får også spændende oplevelser og erfaringer, som du kan fortælle om til job- og optagelsessamtaler.


Du kan deltage på projektet, om du læser til sygeplejerske eller om du bare overvejer at studere inden for sundhedspleje og medicin. Du skal dog være mindst 18 år gammel og kunne tale grundlæggende spansk.  


Du får tildelt en koordinator og vejleder på dit erfaringsophold i Mexico, som tilser dit arbejde, giver dig opgaver og hjælper dig, når du har brug for det. Når du ankommer, får du også en grundig introduktion til projektet for at hjælpe dig med at falde til i dine nye omgivelser.  


Projektet er åbent hele året rundt, og du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Dit ophold skal være påi mindst to uger, og du kan blive så længe, som du vil.

Projects Abroad Nursing interns help treat patients at a medical outreach in Mexico, while under the supervision of local doctors.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet med sygepleje i Mexico?

Du kan blive involveret i en lang række forskellige arbejdsopgaver på opholdet for at bygge på din lægefaglige viden. Du kan:


 • Observere sygeplejersker og læger og skygge dem, når de går stuegang
 • Assistere og hjælpe sygeplejersker med deres daglige opgaver
 • Rotere mellem forskellige afdelinger og udforske diverse specialiseringer
 • Hjælpe til med det praktiske opsøgende arbejde og sprede oplysning om sundhedsfaglige emner

Dit arbejde fokuserer på de følgende områder:  


Observere personale på hospitalet


Dit arbejde på hospitalet bliver hovedsageligt observerende. Vi opfordrer dig til at stille spørgsmål og tage noter for at lære mest muligt. Din koordinator sikrer, at du får en dyb forståelse af sundhedssystemet og sygeplejerskers rolle i Mexico. Du lærer om de forskellige sygdomme i området, deres diagnoser og forskellige behandlinger, mens du ser procedurer blive foretaget.  


Foretage simple opgaver inden for sygepleje


Under tilsyn fra personalet, kan du hjælpe med at rense sår, lægge drop og lægge gips på patienter. Dit primære arbejde vil dog være at hjælpe personalet med deres daglige gøremål.


Observere på forskellige afdelinger


Afhængigt af, hvor længe du bliver på opholdet, kan du vælge at rotere mellem flere afdelinger eller at specialisere dig i ét område. Dine ansvarsopgaver vil dog være afhængige af dit generelle initiativ og erfaringsniveau.


Lægefagligt oplysningsarbejde og praktisk opsøgende arbejde i lokalsamfundet


I Mexico mangler en stor del af befolkningen adgang til sundhedspleje på trods af regeringens nye, nationale sygeforsikring.   


Gennem vores program med opsøgende arbejde, bestræber vi os på at tilbyde gratis sundhedspleje til udsatte lokalsamfund. Vi laver også oplysningsarbejde om nogle af de mere presserende sundhedsproblemer, som landet står overfor i dag. Du støtter vores arbejde og hjælper med at udføre sundhedstjek i afsidesliggende områder og give lærerige, sundhedsfaglige foredrag. Du arbejder under tilsyn fra professionelle på det opsøgende arbejde.


Hvilke typer arbejdspladser er der på erfaringsopholdet med sygepleje i Mexico?

Erfaringsopholdet er ideelt for dig, hvis du gerne vil opleve en række forskellige hospitalsafdelinger og specialiseringer. På dit erfaringsophold, kan du vælge at tilbringe tid i nogle af de følgende afdelinger:


 • Gynækologi
 • Pædiatri
 • Traumatologi
 • Endokrinologi
 • Almen medicin
 • Ortopædi
 • Obstetrik
 • Kirurgi
 • Plastikkirurgi
 • Fysioterapi


På erfaringsopholdet afhænger rotationen mellem afdelinger normalt af dine evner, interesser og længden af dit ophold.


Normalt roterer du ugentligt mellem afdelingerne, hvor du begynder med det område, du har flest erfaringer inden for. Herfra forsøger den ansvarshavende sygeplejerske at placere dig der, hvor du passer bedst ind, men personalet er åbent for, hvis du gerne vil blive på én afdeling.

A local doctor teaches Projects Abroad Nursing and Medicine interns through a matching game at their hospital placement in Guadalajara, Mexico.

Hvor i Mexico skal jeg bo og arbejde?

Guadalajara

Guadalajara er en livlig by med en skøn og spændende kulturel og social stemning. Byen er også fødested for nogle af landets mest populære musikgenrer, især mariachi.


Byen anses for at være fra kolonitiden, selv om det meste af arkitekturen er fra perioden omkring Mexicos uafhængighed, især i det historiske bycentrum, hvor du kommer til at tilbringe meget af din fritid. Området kan også byde på flere bemærkelsesværdige vægmalerier af José Clemente Orozco fra Jalisco, som er en af Mexicos mest kendte kunstnere.


Vi har flere forskellige arbejdspladser i Mexico, hvor du kan få værdifuld erhvervserfaring. Vi arbejder blandt andet sammen med et stort hospital, en klinik eller et center for forebyggelse og behandling af HIV. Faciliteterne er veludstyrede efter mexicanske standarder, men de kan stadig være forskellige fra, hvad du er vant til.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Mexico


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet med sygepleje i Mexico ud?

Din dag starter med morgenmad sammen med din værtsfamilie. Derefter tager du offentlig transport til din arbejdsplads. Vores personale følger dig på arbejde på din første arbejdsdag, så du kan nemt finde vej på arbejde senere.


Dine arbejdstider er fra klokken 8.00-14.00 eller 15.00-20.00. Du kan også udvide dine arbejdstider, hvis du vil, efter aftale med din koordinator på projektet.   


På hospitalet følger du sygeplejerskerne, mens de går stuegang, og du ser, hvordan de interagerer med patienterne. Du ser forskellige lidelser og sygdomme og der er normalt en ansvarlig læge, som kan forklare det hele for dig. Sygeplejerskerne besvarer også glædeligt dine spørgsmål, så stil masser af spørgsmål og tag noter.  


På nogle dage tager du på opsøgende arbejde i stedet for at arbejde på hospitalet. Det opsøgende arbejde involverer sundhedsundersøgelser og oplysende foredrag. Du arbejder sammen med læger og sygeplejersker i lokalsamfundene, som vejleder dig og giver dig mulighed for at lære endnu mere.   


Når du ikke arbejder på hospitalet, har du fri til at udforske den fantastiske by, Guadalajara. Du kan vandre i de lokale bjergkløfter eller gå ned af Paseo Chapultepec for at se den spektakulære opstilling af restauranter og butikker. Du kan også forbedre dine spanskkundskaber ved at snakke med de lokale, når du er på eventyr i byen.

A male Projects Abroad intern is pictured taking the blood pressure of a local patient as part of his nursing internship in Mexico.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Vores mål for projektet er at give dig en bred forståelse af sundhedssystemet i Mexico ved at lære af sygeplejersker i et klinisk miljø. Oplevelsen hjælper dig med at få en bedre indsigt i de afdelinger, du gerne vil arbejde på i fremtiden, samtidig med at du får masser af erfaring til dit CV.


En stor del af dit medicinske arbejde i mexico fokuserer på at forbedre sundhedsplejen i udsatte lokalområder. Vi prøver også at sprede oplysning om specifikke sundhedsfaglige problemer. Overvægt er et stigende problem i Mexico, hvilket har en negativ effekt på folkesundheden i landet med flere tilfælde af diabetes og forhøjet blodtryk blandt befolkningen.


Du hjælper os med vores indsats under opsøgende sundhedsarbejde. Her udfører du sundhedstjek for at finde udiagnosticerede sygdomme og hjælpe sygeplejersker med at henvise patienter til behandling, når det er nødvendigt. Du fokuserer også på at fremme vigtigheden af en sundere livsstil.


Vi arbejder hen mod fire mål fra vores Medicine Management Plan:


 • Opfordre til en forståelse for medicinsk praksis og fremme en udveksling af lægefaglig viden
 • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for udsatte befolkningsgrupper
 • Fremme oplysningen om ikke-smitsomme sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk
 • Forbedre kvaliteten af den sundhedspleje, som tilbydes patienter


Med dine evner og kvalifikationer i mente, arrangerer vi workshops og hjælper med selvstændig research for at arbejde hen mod hvert enkelt af disse mål.


Tag på erfaringsophold med sygepleje i Mexico og kickstart din karriere.

A female intern from Projects Abroad is seen engaging with a young child during a check up whilst on her nursing internship in Mexico.

Praktik inden for medicin

 Dette projekt egner sig også perfekt som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Du får indsigt og viden fra den virkelige verden, som gavner dig i din udvikling som lægefaglig professionel. Du lærer også at arbejde sammen med forskellige slags mennesker og får et bredere perspektiv på globale sundhedssystemer og problemstillinger, hvilket vil gavne din karriere i mange år fremover. Vi kan arrangere et projekt, der møder alle kravene fra din uddannelsesinstitution.

Læs mere om, hvordan vi arrangerer praktikophold inden for sundhedspleje


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Guadalajara. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur. Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Mexico og at få en virkelig unik oplevelse.

Vi forsøger altid at lade dig bo sammen med mindst én anden Projects Abroad frivillig eller praktikant hos den samme værtsfamilie. Dit værelse kommer til at være beskedent men komfortabelt, rent og trygt.

Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen.  

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Mexico har noget for enhver smag med dets smukke strande, fængslende kunstudstillinger og travle restauranter. Du får masser at lave i din fritid på dit projekt i dette dynamiske land.


Der er noget fascinerende ved at gå rundt i historiske bygninger. Hvis du er til neo-gotisk arkitektur, så tag på en tur til templet, Templo Expiatorio del Santisimo Sacramento. Det er et sandt kunstværk med udsmykkede tårne og farvestrålende glasmosaik.


Der er også masser af museer, så du har rig mulighed for at dykke ned i Mexicos rige historie. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tilbringe en dag med at beundre dyrelivet og den frodige beplantning i Las Peñas naturreservat. Du kan ikke rejse til Mexico uden at smage det autentiske, mexicanske køkken.


Du kan bruge en aften på at spise pozole eller tamales på en lokal restaurant og se den orange-røde sol smelte ned over horisonten.


Vi har et væld af forskellige projekter i Mexico, så der er højst sandsynligt mange andre frivillige i området, når du er afsted. Du kan derfor vælge at rejse og tage på opdagelse i landet på egen hånd eller i en gruppe sammen med andre frivillige.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer