Ring til os på:  (+45)­­ 35 15 21 20

Kontakt os
Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens

Dykning og havbevaring i Thailand for teenagere

Bliv frivillig og arbejd sammen med vores personale, mens du lærer at dykke og beskytte livet i havet

Projektoversigt

 • Hop ind i det klare blå vand og opdag den undervandsverden, der venter på dig. Slut dig til andre teenagere på vores frivillige bevaringsprogram i Thailand!
 • Arbejd sammen med dedikerede professionelle naturbevarere og en gruppe frivillige på din egen alder.
 • Du får tre globalt anerkendte PADI-dykkerkvalifikationer inkluderet i prisen og komplette undervandsundersøgelser og koralvedligeholdelse.
 • Du vil udforske Thailands kultur og køkken og opbygge varige venskaber med andre teenagere fra hele verden.
 • Frivillige arbejdstimer: 20
 • Download et eksempel på en rejseplan.

Startdatoer: 

I skoleferier

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

15-18
Du skal kunne svømme mindst 200 meter.


Er et ungdomsprojekt med havbevaring i Thailand det rigtige for mig?

Dette projekt er perfekt, hvis du ønsker at lave noget anderledes i sommerferien. Det vil også passe dig, hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for konservering. Dette projekt er specielt designet til teenagere, og vi har en fast rejseplan på plads og ekstra personalesupport tilgængelig.

Du vil tilbringe din korte frivillige tur med lidenskabelige bevaringspersonale, som aktivt beskytter og hjælper det lokale miljø hver dag! Den bedste del? Du kommer til at udnytte deres viden og erfaring ved at bruge den til at lære mere om bevaringsinitiativer i Sydøstasien.

Du behøver ikke erfaring til dette projekt. En vilje til at hjælpe, lære og udforske er alt, hvad vi beder dig om! Inden for en uge vil du modtage dine PADI Open Water- og PADI Advanced Open Water-kvalifikationer samt en PADI Peak Performance Buoyancy Specialisation. Dette vil sikre, at du trygt og sikkert kan hjælpe med undervandsbevaringsarbejde i løbet af din anden uge. Vores dykkerinstruktører vil være med dig under hele træningen og under hvert dyk.

Hvis du ønsker at få en betydelig mængde dykkertid, så er dette det bedste havbevaringsprojekt for dig. Du vil få avancerede dykkerkvalifikationer, dykke to gange på næsten hver dag på din rejse og være baseret på en af ​​de bedste dykkersteder i verden.

Frivillige dykkere i Thailand på en båd

Lær at dykke

Din dykkertræning foregår i dykkerbutikkens pool og i havet. Ved udgangen af ​​din første uge i Thailand vil du opnå dine PADI Open Water-, PADI Advanced Open Water- og Peak Performance Buoyancy-certificeringer! Det betyder, at du trygt kan deltage i undervandsbevaringsarbejde med holdet. Du vil blive ved med at lære og udvikle dine færdigheder gennem din tid i Thailand.

På sigt vil dit frivillige arbejde bidrage til at hjælpe med at beskytte koralrevene i Thailand. Disse avancerede kvalifikationer vil også være nyttige til fremtidigt bevaringsarbejde og rekreativ dykning.

Deltag i undersøgelsesdyk med professionelle dykkere

Undersøgelsesdyk vil hjælpe med at overvåge revenes sundhed og biodiversitet. Data vil være vigtige for at fastlægge fremtidige politikker til beskyttelse af havområdet. Du vil også bruge disse data under workshops og lektioner.

Få bevaringsfærdigheder og viden

Marine Conservation Project er designet til at lære dig om koralrev, deres fordele og de problemer, de står over for globalt. Du vil deltage i regelmæssige workshops og lektioner for at forbedre din viden og bevidsthed om bevaringsproblemer og -færdigheder. Dette vil være en del af et bredere Citizen Science-kursus, hvor du kan opleve nogle af de nyeste forskningsprojekter, der udføres af havbiologer.

Dette kursus inkluderer at studere mikroplastik, vandkvalitet, korallers sundhed og nye metoder til genbrug og upcycling. Mange af de emner, du lærer om, vil linke til de dyk, du foretager den dag. For eksempel; du kan indsamle vandprøver under et dyk og derefter teste prøverne på basen om eftermiddagen.

Plant og vedligehold koralrev

Hovedfokus for dette projekt er at hjælpe med at genoprette sårbare koralrev, samtidig med at der skabes nye kunstige rev. Dette involverer undersøgelser, byggearbejde og plantning af koralfragmenter på nye planteskoler under vandet. Eksisterende rev kræver omfattende vedligeholdelse for at holde dem rene og for at reducere tilstrømningen af ​​invasive arter.

Mange steder i verden er det ulovligt at røre ved eller beskadige koraller. Imidlertid har Department of Marine & Coastal Resources godkendt en særlig tilladelse til vores team til at transplantere koraller omkring Koh Tao. Du vil være en del af denne proces og vil lære de forskellige stadier af transplantation, samt teknikker til at bruge 'koraller af muligheder' til at genopbygge berørte områder. Du vil hjælpe havbiologer i vores forsknings- og restaureringsområder, mens du opdager de mange teknikker, der passer til forskellige koraller og steder.

Fiskenet og endda affald kan findes på de fjerneste steder. Under dyk vil du fjerne reb, net, glas, aluminiumsdåser og andre genstande, der kvæler eller truer koralrev og andet havliv. Du vil blive undervist i, hvordan du planlægger scuba-dyk for at fjerne snavs, og beslutningsprocessen for kun at fjerne bestemte genstande. Du vil også indsamle data for at presse på for ændringer i regeringsbestemmelser for at reducere affaldsniveauerne i vores have.

Deltag i strandoprydning langs kysten

Affald og affald er skadeligt for livet i havet og dyrelivet generelt. Med frivillige fra hele verden vil du gå langs Koh Taos strande, samle og kassere affald korrekt. Tusindvis af cigaretskod alene dækker Koh Taos strande.

Efter hver strandoprydning vil du lave noter og dele disse data med lokale embedsmænd. Disse oplysninger kan derefter bruges til uddannelsesformål og til langsigtede bevaringsplaner i området.

Du deltager i workshops for at genbruge og støbe plastik til nye genstande. Lær nye måder at genbruge og håndtere affald på.

Hvem er vores samarbejdspartnere på projektet i Thailand?

Vi bruger PADI dykkerkurserne som vores grundlæggende dykkertræningsprogram. Du vil studere og træne i løbet af din første uge i Thailand.

Inden for en uge efter din ankomst til Thailand, vil du være klar til at dykke og hjælpe holdet med værdifuldt undervandsforskningsarbejde. Denne træningsperiode udgør en vigtig del af dit konserveringsarbejde.

Vi er forpligtet til at bevare og genoprette hav- og kystmiljøet. Det gør vi gennem adskillige aktiviteter i samarbejde med flere lokale og internationale partnere. Disse omfatter:

 • Ocean Conservancy
 • Reef Check Foundation
 • Big Microplastics Survey
 • Innoceana
 • CoralWatch
 • UNEP
 • Green Fins

Vores partnerskaber med lokale og internationale grupper viser vores forpligtelse til at bevare livet i havet i og omkring Thailand.


Hvor i Thailand skal jeg bo og arbejde?

Koh Tao

Du vil være baseret på Koh Tao, en tropisk ø ud for Thailands østkyst. Det er en del af Chumphon Archipelago og giver uberørte dykkerforhold hele året rundt. Hotellet og dykkercentret er baseret på Mae Haad Beach. Du vil dykke henover mange steder rundt om på øen, i Thailandbugten.

Du bor på et strandhotel med værelser med eget bad og wifi. Du vil have aircondition og varme brusere. Delte værelser er kun af samme køn, medmindre du rejser med venner og anmoder om andet.

Når du ikke arbejder, kan du slappe af ved poolen eller udforske øen og de tropiske strande. Der vil blive arrangeret sociale arrangementer og kulturelle aktiviteter, og du kan besøge smukke udsigtspunkter på tværs af øen.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Thailand


En typisk dag som Marine Conservation-frivillig i Thailand

En typisk dag i Thailand på Conservation Project begynder omkring kl. 7 og slutter kl. 16. Din dag er spækket med aktiviteter, der gavner lokalmiljøet og lokalsamfundet. Du spiser morgenmad med de andre frivillige.

Du følger en fastlagt tidsplan for grupperejsen. Det vil detaljere aktiviteter for hver dag.

Morgen bruges normalt på landbaserede bevaringsaktiviteter såsom strandrensning, mikroplastikundersøgelser, upcycling-workshops eller deltage i præsentationer for at lære mere om forskellige problemer og færdigheder.

Om eftermiddagen vil du dykke og deltage i rev-undersøgelser, fjerne affald og invasive arter såsom drupella-snegle og vedligeholde de kunstige rev. Du vil normalt dykke to gange om dagen. Det er almindeligt, at dyk og workshops i løbet af dagen er relateret til hinanden.

Frokost og middag serveres også i restauranten, som tilbyder et stort udvalg af vestlige og asiatiske retter.

I din fritid kan du udforske øen. Oplev nye strande og udsigtspunkter.

To frivillige ses dykke og indsamle prøver, mens de er på deres havbevaringsarbejde i Thailand med Projects Abroad.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Målet med dette projekt er at hjælpe truet havliv i Koh Tao-området. Ved at træne og uddanne dykkere og ikke-dykkere om havproblemer, håber vi at forbedre sundheden for vores oceaner og koralrev.

Farvandet omkring Koh Tao plejede at være hajbefængt, men bestanden er reduceret dramatisk gennem årtierne. Hele økosystemet har brug for beskyttelse og støtte for at beskytte disse apex-rovdyr. Koh Tao-regionen har også været udsat for adskillige koralblegningsbegivenheder for nylig. Den værste masseblegningshændelse fandt sted i 2010, og flere begivenheder har påvirket revene siden. Turisme, udvikling og nedkastning af ankre har truet Koh Taos skrøbelige økosystemer.

Der er en række igangværende havbevaringsmissioner, vi er involveret i for at begrænse virkningen af ​​disse trusler. Projektets primære fokus er bevarelse og restaurering af koralrev, så fremtidige generationer kan drage fordel af disse vigtige økosystemer, og det marine liv omkring øen forbliver sundt.

De data, du indsamler under dyk, deles med lokale myndigheder og globale forskningsprojekter med det formål at forbedre miljøpolitikker og foretage en positiv forandring. Praktisk arbejde med at bygge og vedligeholde rev har en klar og synlig effekt. Der kan foretages øjeblikkelige ændringer for at beskytte revene ved at udsætte fortøjningsbøjer og forhindre ankre i at falde ned på revet.

Ved at udføre havbevaringsarbejde i udlandet i Thailand kan du hjælpe med at støtte og beskytte vores have. Bliv en marinebevaringsfrivillig i dag for at hjælpe med at få dette til at ske!

Kvindelig frivillig bruger en saks til at klippe et net, der er viklet ind i koralrevet i Thailand

Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Measuring our impact

Hvert år gør tusindvis af frivillige på vores ungdomsprojekter aktivt en forskel rundt omkring i verden. I løbet af deres tid i udlandet, bidrager de til opnåelsen af langsigtede mål og har en langvarig indflydelse på de lokalsamfund, de arbejder i.

Vi udarbejder en årlig Impact Report for vores ungdomsprojekter, som dokumenterer nogle af disse præstationer og resultater.

Find ud af mere om disse projekters indflydelse, og læs den seneste rapport


Food and accommodation

You’ll share accommodation with other Projects Abroad volunteers and interns during your stay at Koh Tao. This is a great way to get to know your fellow volunteers and interns, share experiences, and explore your surroundings in your free time together.

The accommodation is safe, clean and comfortable. Your programme fees include three meals a day.

You’ll have an ensuite hotel room with air conditioning and hot showers. There are swimming pools and a beachside restaurant to relax at in your spare time.

Find out more about our accommodation.


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Mød teamet i Thailand

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer