Få mest muligt ud af din dykkeoplevelse ved at fuldføre et PADI Divemaster certifikat, imens du arbejder frivilligt på vores projekt med havbevaring i Thailand.


I løbet af dit kursus vil du arbejde sammen med en kvalificeret dykkerinstruktør, som guider dig gennem dine kurser både over og under vand. Du vil komme til at lære at finjustere din dykkerteknik og øve dine redningsteknikker, imens du udvikler dit kendskab til dykning og dine færdigheder inden for administrering og supervision af dykkerelever.


I løbet af dit projekt vil du også få tildelt en personlig mentor, og Projects Abroads personale vil selvfølgelig være med dig hele vejen. Du vil blive opfordret til at interagere og tage brug af den støtte, du får tilbudt fra vores side, imens du lærer at styre dykkergrupper, foretage orienteringer inden et dyk, kortlægge dykkersteder og beskytte skrøbelige økosystemer i havet.


PADI Divemaster dykkerinstruktører er dygtige professionelle, der samarbejder med nogle af de største og mest anerkendte organisationer på verdensplan. Dette vil være til gavn for dig, når du kommer til at træne andre i at dykke, hvad enten det er i Thailand, i dit eget hjemland eller hvor end du kommer til at bruge dit certifikat i fremtiden.


Når du har færdiggjort dette kursus, er du klar til at arbejde i dykkerindustrien som Divemaster, eller du kan tilmelde dig kurset i Instructor Development for at videreudvikle dine kvalifikationer inden for SCUBA dykning.

Hvad koster det at blive Divemaster?

Prisen for at blive Divemaster afhænger af din erfaring og dit nuværende dykkercertifikat. Jo mere erfaring og viden du allerede har, jo større rabat kan du få. Der er tre priser:


  • EFR og Rescue Diver med 40+ registrerede dyk får rabat og betaler 3950 kr.
  • Advanced Open Water Diver (eller højere) med 30+ registrerede dyk får en mindre rabat og betaler 10.450 kr.
  • Alle andre betaler standardprisen på 14.950 kr.


Alle der tager Divemaster-kurset, skal også betale prisen for at være frivillig på havbevaringsprojektet. Det er ikke muligt kun at tage dykkerkurset.


Disse priser inkluderer en Divemaster “crew pack” og de inkluderede PADI-kurser. Medbring venligst dit eget Divemaster udstyr (eller køb ved ankomst for ca. 900 kr.) Du skal også betale dit eget PADI Divemaster-medlemskab (omkring 900 kr.) 

Hvor lang tid tager det at blive Divemaster?

Afhængig af, hvor meget erfaring du har som dykker i forvejen, og hvilket certifikat du allerede har, kan du tage din Divemaster på helt ned til otte uger:


  • EFR og Rescue Diver med 40+ registrerede dyk kan gennemføre kurset på otte uger.
  • Dykkere med Advanced Open Water-certificering (eller højere) og med 30+ registrerede dyk: 12 uger
  • All andre: 16 uger

Vores akkrediteringer