Projects Abroad volunteers on their way to their placement in Thailand.

Ankomst til Thailand

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Thailand

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Thailand

Du flyver til Koh Samui Lufthavn (USM). Dette kræver normalt overførsel i Bangkok Lufthavn. Hvis du flyver via Bangkok, bliver du nødt til at gennemgå immigration og få stemplet dit pas, mens du overfører fly i lufthavnen. Når du er ankommet til Koh Samui Lufthavn, har du en meget enkel proces til at samle din bagage. Lufthavnen er meget lille.

Du vil gå til overførselsskranken nær udgangen. Du får en transferbillet tilsendt på forhånd af Projects Abroad. Transferpersonale vil tage dig fra lufthavnen til molen og på din færge. Færgeturen til Koh Tao varer 2 timer.

Der er et "turistgebyr" på 20 THB, når du ankommer til Koh Tao-molen. Dette gebyr bruges til at finansiere miljøledelsesprojekter på Koh Tao. Personalet henter dig fra molen og fører dig til den nærliggende bolig. Du vil have tid til at hvile og komme dig efter dit fly.

Vores personale vil organisere al din transport til og fra lufthavnen. Prisen for afhentning og aflevering er inkluderet i dine programgebyrer. Afhængigt af tidspunktet for din ankomst, rejser du enten direkte til molen for din færgetur, eller du bliver ført til et nærliggende hotel for at vente på færgen den følgende dag.

Book flybilletter til Thailand

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Thailand

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Thailand

Alt efter, hvornår du ankommer til Krabi eller Ao Nang, får du enten introduktionen til området samme dag eller dagen efter din ankomst.


Den dag du får din introduktion, bliver du hentet hjemme hos din værtsfamilie eller på hotellet og bliver taget med på en rundvisning i byen. Din koordinator viser dig forskellige landemærker og brugbare steder som posthuset, banker og internetcaféer. Du får også muligheden for at møde de andre frivillige på destinationen og hører mere om, hvordan vi driver vores forskellige projekter i Thailand.


Du får også en introduktionspakke med nyttig information, blandt andet et kort over byen med de vigtige steder afmærket samt kontaktoplysninger på de lokale medarbejdere i Projects Abroad.


Din Projects Abroad koordinator viser dig den nemmeste rute fra din bolig til din arbejdsplads på projektet, så du bliver tryg ved at tage turen frem og tilbage hver dag. Du lærer også at bruge den offentlige transport i området og at tage en tuk tuk på din første dag.  Al arbejdsrelateret transport dækkes af Projects Abroad.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Thailand

Uanset hvilket projekt du deltager på, bruger du din første dag på projektet på at lære mere om din placering. Vi har sat dagen af til at give dig en chance for at blive bekendt med vores arbejde på projektet, og hvad din rolle er. På den måde bliver du tryg og selvsikker, når du starter arbejdet dagen efter.


På din første dag, tager du en tur rundt på stedet og møder det lokale personale og de andre frivillige. Du får også mulighed for at observere noget af det arbejde, der bliver udført her. Du er velkommen til at stille spørgsmål, og vores dedikerede personale hjælper hellere end gerne.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer