Projects Abroad volunteers on their way to their placement in Thailand.

Ankomst til Thailand

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Thailand

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Thailand

Du kan vælge at flyve til enten Krabi Airport (KBV) eller Phuket Airport (HKT). En af vores lokale medarbejdere tager imod dig i lufthavnen, når du ankommer. De er nemme at se, da de holder et Projects Abroad skilt.


Hvis du ankommer til lufthavnen i Phuket, bliver du bedt om at betale en ekstraudgift for transporten frem og tilbage fra lufthavnen, da vores kontor i Thailand ligger i Krabi. Du overnatter oftest også i Phuket den første nat, før du bliver transporteret til din nye bolig i Krabi sammen med en medarbejder dagen efter.


Nogle frivillige vælger at rejse til Krabi for eksempel med bus, især hvis du rejser rundt i Thailand, inden du skal deltage på et af vores projekter. Det er ikke noget problem. Vi får en lokal medarbejder til at kontakte dig, så I kan aftale at mødes på et hotel eller en busstation i Krabi.


Du bliver kørt hen til din nye bolig i enten Krabi eller Ao Nang fra lufthavnen, hotellet eller busstationen. Du får tid til at hvile dig og komme dig efter din lange rejse. Turen tager omkring 20-30 minutter, alt efter hvor du skal bo henne. Projects Abroad dækker transporten til og fra lufthavnen.

Book flybilletter til Thailand med Projects Abroad

Projects Abroad har over 20 års erfaring med at arrangere fly for tusindvis af frivillige fra hele verden. Det kan være tidskrævende, overvældende og frustrerende at finde flybilletter online, så lad os gøre arbejdet for dig.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Thailand

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Your induction and orientation in Thailand

Alt efter, hvornår du ankommer til Krabi eller Ao Nang, får du enten introduktionen til området samme dag eller dagen efter din ankomst.


Den dag du får din introduktion, bliver du hentet hjemme hos din værtsfamilie eller på hotellet og bliver taget med på en rundvisning i byen. Din koordinator viser dig forskellige landemærker og brugbare steder som posthuset, banker og internetcaféer. Du får også muligheden for at møde de andre frivillige på destinationen og hører mere om, hvordan vi driver vores forskellige projekter i Thailand.


Du får også en introduktionspakke med nyttig information, blandt andet et kort over byen med de vigtige steder afmærket samt kontaktoplysninger på de lokale medarbejdere i Projects Abroad.


Din Projects Abroad koordinator viser dig den nemmeste rute fra din bolig til din arbejdsplads på projektet, så du bliver tryg ved at tage turen frem og tilbage hver dag. Du lærer også at bruge den offentlige transport i området og at tage en tuk tuk på din første dag.  Al arbejdsrelateret transport dækkes af Projects Abroad.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Thailand

Uanset hvilket projekt du deltager på, bruger du din første dag på projektet på at lære mere om din placering. Vi har sat dagen af til at give dig en chance for at blive bekendt med vores arbejde på projektet, og hvad din rolle er. På den måde bliver du tryg og selvsikker, når du starter arbejdet dagen efter.


På din første dag, tager du en tur rundt på stedet og møder det lokale personale og de andre frivillige. Du får også mulighed for at observere noget af det arbejde, der bliver udført her. Du er velkommen til at stille spørgsmål, og vores dedikerede personale hjælper hellere end gerne.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer