A staff member gives the Projects Abroad volunteers a cultural induction in Vietnam.

Ankomst til Vietnam

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Vietnam

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Vietnam

Du ankommer til  lufthavnen, Noi Bai International Airport (HAN), hvor en chauffør fra Projects Abroad tager imod dig i ankomsthallen. De har en Projects Abroad t-shirt på og har ID med.  


Efter ankomsten, kører vores venlige chauffør dig hen til din nye bolig. Det tager omkring 40 minutter fra lufthavnen til lige udenfor centrum af Hanoi, afhængig af trafikken. Vi dækker alle omkostninger på transport til og fra lufthavnen.


Når du ankommer til din værtsfamilie, venter en anden Projects Abroad medarbejder på dig. Hvis du ankommer om aftenen, ringer vi istedet til dig for at sikre, at du er kommet hurtigt og nemt frem til dit nye hjem i udlandet.


Selv hvis du deltager på et projekt, som finder sted i et afsidesliggende område uden for Hanoi, som Thuy An, følger du den samme ankomstprocedure som de frivillige, der bor i Hanoi. Du bliver transporteret til lokationen på dit projekt dagen efter din introduktion i Hanoi.

Book flybilletter til Vietnam med Projects Abroad

Projects Abroad har over 20 års erfaring med at arrangere fly for tusindvis af frivillige fra hele verden. Det kan være tidskrævende, overvældende og frustrerende at finde flybilletter online, så lad os gøre arbejdet for dig.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Vietnam

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Vietnam

Din introduktion finder sted, dagen efter du ankommer til landet. Hvis du ankommer i løbet af en weekend, får du introduktionen den efterfølgende mandag. Der er masser at lave i weekenden, vi kan for eksempel introducere dig for de andre frivillige, og du kan bruge tid på at lære din værtsfamilie at kende.


Vi henter dig hos din værtsfamilie og tager dig med hen til det lokale Projects Abroad kontor i byen. Her gennemgår vi vores håndbog med alle vores projekter i Vietnam med dig, og du skal stille alle de spørgsmål, du vil. Vi giver dig også information om, hvordan vi driver de projekter, vi har her i landet.


Du får en introduktionspakke med nyttig information som et kort over Hanoi med de vigtigste steder afmærkede samt kontaktoplysninger på vores lokale personale.


Derefter bliver du vist de vigtige steder i byen. Vi viser dig landemærker og steder som internetcaféer, posthuset og et sted, hvor du kan veksle penge. Vi sikrer os også, at du lærer den nemmeste rute fra din bolig til disse steder, og du får mulighed for at købe et lokalt SIM kort.


Hvis dit projekt har base i Thuy An, får du også din introduktion i Hanoi, fordi du stadig kan tage til Hanoi i weekenderne. Derfor vil vi gerne gøre dig bekendt med byen. Fra Hanoi tager vi dig med hen til din værtsfamilie og din arbejdsplads dagen efter introduktionen. Her får du også en rundvisning i området.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Vietnam

Dagen efter din introduktion til området, tager du hen til din placering på projektet. Vi viser dig ruten fra din bolig til arbejdspladsen på din første dag på projektet. transportmidlet kommer an på, hvor langt væk du bor fra din arbejdsplads. Du kan enten gå, tage en motorcykeltaxa eller bussen. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.


Al arbejdsrelateret transport dækkes af Projects Abroad.


På arbejdspladsen møder du din lokale koordinator og dine nye kollegaer. Vi viser dig rundt på stedet og forklarer dig, hvordan alting fungerer, og hvad der forventes af dig. Du begynder først arbejdet på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer