Ankomst til Athen

Procedurer for ankomst til Grækenland

Afhentning i lufthavnen, fly og visum til din rejse til Grækenland

Vi har alle de oplysninger, du har brug for til din rejse, lige fra at hjælpe med visumspørgsmål til at lede dig gennem en praktikintroduktion på din første dag i Grækenland.

Vores problemfri tilgang betyder, at du kan koncentrere dig om dit praktikophold og om at udforske dette utrolige land!

Ankomstlufthavne og afhentning i Grækenland

Din ankomstlufthavn i Grækenland er Athens internationale lufthavn (ATH). En af vores venlige medarbejdere vil tage imod dig i lufthavnen. De vil holde et Projects Abroad-skilt, så de er nemme at få øje på.

Athens internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters taxatur fra byens centrum. Transporten til og fra lufthavnen arrangeres af os og er inkluderet i dit projektgebyr, så du har en ting mindre at bekymre dig om, når du ankommer til Grækenland.

Når du ankommer til din fælles lejlighed, vil en medarbejder introducere dig til din bolig, og du vil få lidt tid til at pakke ud og finde dig til rette efter din rejse.

Book dine flybilletter til Grækenland

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flybilletter online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Hvis du har brug for hjælp, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og anbefaler den bedste måde at komme dertil på.

Vi kan rådgive dig om at booke de bedste returflyvninger og sikre, at du har de sikreste, mest bekvemme og mest omkostningseffektive flymuligheder, uanset hvor komplekse dine rejseplaner er. Få mere at vide om flybookingprocessen.

Visumkrav til dit frivillige projekt eller praktikophold i Grækenland

En af fordelene ved at være frivillig hos os er den visumvejledning, vi giver dig. Vi har et dedikeret pre-departure team, som har opdateret information om visumkrav til alle vores destinationer rundt om i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål om visum, store som små, og vi vil hjælpe dig gennem processen. Når du har ansøgt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad-webside, som indeholder alle de nødvendige visumoplysninger.

De fleste nationaliteter får visum ved ankomsten, som er gyldigt i mindst 90 dage. I de fleste tilfælde er omkostningerne ved dette visum gratis. En medarbejder fra Projects Abroad vil hjælpe med denne proces, men alle udgifter er ikke inkluderet i Projects Abroad-priserne og skal betales af dig.

Din introduktion og orientering i Grækenland

Du får din introduktion den næste arbejdsdag efter din ankomst. Vores koordinator henter dig i din lejlighed for at vise dig rundt. Du starter dagen med at gennemgå nogle vigtige oplysninger om dit projekt. Du vil høre mere om, hvordan vi driver vores projekter i Grækenland, og modtage nyttige oplysninger, herunder et kort over byen med vigtige steder markeret og kontaktoplysninger på det lokale personale.

Derefter bliver du kørt rundt i Athen og får vist vigtige steder og vartegn. Din koordinator vil vise dig, hvor vigtige faciliteter som internetcaféer, posthuset og vekselkontorer er.

Det kan være svært at navigere i offentlig transport i et fremmed land, så din koordinator tager sig tid til at vise dig, hvordan du bruger de lokale metro- og bussystemer. Du vil også se den bedste rute til og fra dit praktiksted, så du kan føle dig sikker på at komme frem hver dag. Projects Abroad dækker alle nødvendige arbejdsrelaterede transportomkostninger.

Din første dag på dit frivillig- eller praktikophold i Grækenland

Vi forstår, at du har brug for lidt tid til at lære praktikstedet at kende, før du kaster dig ud i arbejdet. Derfor handler din første dag på dit praktiksted om at lære. Du kommer til at møde de lokale medarbejdere og andre frivillige på projektet.

Din vejleder vil også vise dig rundt, forklare, hvordan tingene foregår, og give dig en idé om din rolle, og hvad der forventes af dig. Med en ordentlig introduktion til dit praktikophold sikrer vi, at du får mest muligt ud af dit projekt, når det rigtige arbejde begynder på din anden dag.

Støtte, sikkerhed og backup

Din sikkerhed og tryghed er vores prioritet. Vi har mange procedurer og systemer for at sikre, at du får den støtte, du har brug for, så du kan nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad-medarbejdere står til rådighed 24 timer i døgnet for at hjælpe, og de vil sørge for, at du falder godt til på dit opholdssted og din praktikplads. Hvis du støder på problemer, vil de altid være klar til at hjælpe dig.

Læs mere om sikkerhed og backup.

Vores akkrediteringer