Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Jamaica

Du ankommer til Norman Manley International Airport (KIN) i Kingston. Vores venlige Projects Abroad chauffør i Jamaica står klar i lufthavnen for at tage imod dig. De har et Projects Abroad skilt på, og de tager sig af dig fra det øjeblik, du lander i Jamaica.


Fra Kingston kører I til Mandeville, hvor vores hovedkontor i Jamaica ligger. På vejen ringer en af vores medarbejdere til chaufførens telefon for at tale med dig personligt og byde dig velkommen til Jamaica. Vi dækker alle omkostninger i forbindelse med transport til og fra lufthavnen.

Book flybilletter til Jamaica

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Jamaica

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Du skal bruge et visum for at arbejde frivilligt i Jamaica, men hvis du skal være der i mindre end 30 dage, får du automatisk et visum ved indrejse i landet. Kontakt den nærmeste jamaicanske ambassade for at høre mere om prisen for et visum. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor den nærmeste ambassade eller konsulat ligger.


Hvis du gerne vil arbejde frivilligt i Jamaica i længere end 30 dage, skal du igennem en meget specifik immigrationsproces. Du skal ansøge om en arbejdstilladelse, Work Permit Exemption (WPE) hos ministeriet for arbejde og social sikring i Jamaica (Ministry of Labour and Social Security). Vi hjælper dig med processen og fortæller dig præcis hvilke dokumenter, vi skal bruge for at ansøge på dine vegne.


Det kan tage op til otte uger at behandle din WPE ansøgning, så vi anbefaler dig til at sende os alle de dokumenter, vi skal bruge til ansøgningen mindst tre måneder før, du skal afsted til Jamaica. Teamet i Jamaica indsender din WPE ansøgning på dine vegne til ministeriet i Jamaica, og en afgift på omkring 1.000 kr. (163 USD) tillægges din faktura for at dække ansøgningsafgiften.


Når du ankommer til Jamaica, får du et stempel for enten 30, 60 eller 90 dage. Det er op til immigrationskontoret i lufthavnen. Hvis du skal blive længere, end det stempel du får, skal du bruge din WPE til at ansøge om en forlængelse. Vores team i Jamaica hjælper dig med processen, og forlængelsen koster omkring 500 kr. (77 USD).

Din introduktion og orientering i Jamaica

Chaufføren kører dig fra lufthavnen og direkte hjem til din værtsfamilie. Du møder dine værtsforældre og får tid til at pakke ud og finde dig til rette. Vores chauffør giver dig også din introduktionspakke, som indeholder al den information, du skal bruge, som et kort over byen med afmærkninger af de vigtigste steder.

Hvis du ankommer på en hverdag, får du din officielle introduktion til Jamaica og dit projekt den efterfølgende dag. Hvis du ankommer i løbet af weekenden, får du din introduktion den efterfølgende mandag.


Vi henter dig hjemme hos din værtsfamilie om morgenen og tager dig med til Projects Abroads kontor, hvor du får din introduktion. Vores hovedkontor i Jamaica ligger lige nord for centrum af Mandeville. Det er nemt at finde vej til og komme hen til.


Vi forklarer dig, hvordan vores projekter i Jamaica bliver drevet, og vi viser dig, hvor du kan finde nyttige steder som:


  • Internetcaféer
  • Posthuset
  • Hvor du kan veksle penge
  • Andre vigtige steder og landemærker


Vi viser dig også, præcis hvordan du kommer hen til alle stederne fra din værtsfamilies bolig, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Jamaica

Du skal ikke bekymre dig om at starte på dit projekt med det samme. Vi sikrer os, at din første dag bruges på at lære, hvad du skal lave og blive vant til dine nye omgivelser i et fremmed land.


Når du besøger dit nye arbejdssted på din første dag, viser vores lokale personale dig, præcis hvordan du kommer derhen fra din værtsfamilies hjem. Al arbejdsrelateret transport betales af Projects Abroad, da det er inkluderet i projektprisen.


Du får rigeligt med tid til at lære projektet at kende, før du starter arbejdet på projektet. Du møder koordinatoren på stedet og resten af dine nye kollegaer, og en af de ansatte tager dig derefter ud for at spise jamaicansk frokost. Bagefter bruger du mere tid på projektet for at orientere dig.


Du starter officielt som frivillig på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer