Female medical intern examines a young boy's mouth in a care centre during a medical internship in Jamaica.

Erfaringsophold med medicin i Jamaica

Få erhvervserfaring inden for medicin ved at observere lokale læger og deltage i opsøgende arbejde i lokalsamfundet

Projektoversigt

Tag på erfaringsophold inden for medicin i Jamaica og få den erhvervserfaring, du skal bruge for at starte din karriere.

Du skygger lokale læger på et stort hospital og roterer mellem forskellige afdelinger. Brug opholdet til at udvide din praktiske, lægefaglige viden, og giv dit CV et boost.


Gør dig klar til at lære, og stil mange spørgsmål om de sygdomme og tilstande, du ser. Lægerne vil fortælle dig om diagnoser og behandlingsmetoder. Det, du kommer til at opleve i Jamaica, bliver noget helt andet, end hvad du kan se på hospitaler derhjemme. Oplevelsen giver dig en større indsigt i de medicinske udfordringer, som befolkningen i et udviklingsland møder. Du udfører også praktisk arbejde og hjælper med at tilbyde grundlæggende sundhedspleje i dårligt stillede lokalsamfund.


Du bor og arbejder i Mandeville, hvor du får en unik læringsoplevelse omgivet af det smukke, tropiske Caribien.

Startdatoer: 

Når som helst

Læs mere

Minimum varighed: 

To uger

Alder: 

16 eller derover


Er et erfaringsophold med medicin i Jamaica det rigtige for mig?

Vores erfaringsophold inden for medicin er perfekt for dig, der er interesseret i lægefaget og gerne vil lære mere. Den medicinske erhvervserfaring i Jamaica booster dit CV og din ansøgning til universitetet eller til et job. Dit ophold bliver også nyttigt til optagelses- eller jobsamtaler, hvor du kan fortælle om, hvad du lærte, og hvilke udfordringer, du mødte.


Erfaringsopholdet i Jamaica giver dig indsigt i, hvordan forskellige afdelinger på et hospital fungerer dagligt. En del af din oplevelse bliver også at se, hvordan sygdomme som Chikungunya og Zika bliver diagnosticeret og behandlet.


Du giver også tilbage til samfundet gennem opsøgende arbejde, hvor du hjælper med at tilbyde grundlæggende sundhedspleje der, hvor der er mest brug for det, og at dele viden om forebyggelse og håndtering af sygdomme med lokalsamfundet.


Du kan tilmelde dig projektet i Jamaica hele året rundt, så du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil afsted. Dit ophold varer mindst to uger, og vi anbefaler dig at blive længere, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse.


Læg mærke til, at du skal være mindst 18 år gammel for at deltage på projektet.

Male and female interns examine a young boy's chest at a Community Outreach Day in Jamaica.

Hvad bliver min rolle på erfaringsopholdet med medicin i Jamaica?

Du arbejder på et hospital eller en sundhedsklinik i Jamaica. Begge steder giver dig rig mulighed for at lære. Her er nogle af de aktiviteter, du kan forvente at lave på dit ophold. Du kan:


 • Skygge læger, når de diagnosticerer og behandler patienter på et stort hospital
 • Arbejde på forskellige hospitalsafdelinger, inklusiv kirurgi, gynækologi og pædiatri
 • Tilbyde grundlæggende sundhedspleje i dårligt stillede lokalsamfund under vores opsøgende arbejde
 • Give sundhedsmæssige fremlæggelser i lokalsamfund og på skoler med fokus på emner som ernæring, sund livsstil og personlig hygiejne
 • Deltage i medicinske seminarer

Dit arbejde bliver inddelt i de følgende hovedområder:


Observere læger gå stuegang


På din første dag, tager du din hvide kittel på og starter din udforskning af medicinens verden. Du skygger lokale læger gå stuegang, observerer deres arbejde og stiller dem spørgsmål. Vi opfordrer dig til at tage noter for at lære mest muligt, og for at kunne huske alt, hvad du ser og lærer.


Arbejde på forskellige hospitalsafdelinger


Erfaringsopholdet giver dig mulighed for at opleve arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger. Hvis du arbejder på hospitalet, skygger du læger og sygeplejersker, som arbejder inden for kirurgi, obstetrik og gynækologi, på skadestuen og meget mere.


Hvis du arbejder på sundhedscentret, får du mulighed for at tilbringe tid på klinikker, som blandt andet specialiserer sig inden for familieplanlægning, livsstil og sundhed og psykiatri.


Når du arbejder i forskellige afdelinger på dit ophold, får du en bredere viden inden for faget og en mere afvekslende læringsoplevelse.


Deltage i opsøgende arbejde


I Jamaica arrangerer vi også dage med opsøgende arbejde. Arbejdet er en mulighed for at få praktisk erfaring, samtidig med at du giver tilbage til lokalsamfund, hvor der er dårlig adgang til sundhedspleje. På disse dage afviger du fra dit normale skema og tager med andre frivillige og praktikanter ud i dårligt stillede områder for at hjælpe. Dit arbejde tilses af professionelt personale, og du får lov at måle blodtryk og blodsukker på patienter.


Medicinske oplysningskampagner


Oplysningsarbejde om helbred og sundhed er en vigtig del af erfaringsopholdet med medicin i Jamaica. Du hjælper med at afholde interaktive lektioner om sund ernæring, vigtigheden ved en sund livsstil, og personlig hygiejne inklusiv mundhygiejne. Du kan også fortælle om andre emner, som er relevante for lokalbefolkningen. Vi anbefaler, at du aftaler disse emner med din koordinator først.


Medicinske seminarer


Der bliver afholdt medicinske seminarer på hospitalerne nogle gange om året. Seminarerne dækker forskellige lægefaglige emner og giver dig en fantastisk mulighed for at lære mere om feltet. Det gavner din læringsoplevelse yderligere, når du deltager i seminarerne, mens du er i Jamaica.


Hvilke typer arbejdspladser er der på erfaringsopholdet med medicin i Jamaica?

På dit erfaringsophold bliver du placeret enten på et regional hospital eller et sundhedscenter i byen Mandeville. Din arbejdsplads kommer til at afhænge af dit erfaringsniveau.

Hvis du ikke har erfaring i forvejen eller er på dit første eller andet år på studiet, arbejder du på sundhedscentret. Hvis du er på dit tredje år af studiet eller mere, arbejder du på det regionale hospital.


De to arbejdspladser tilbyder lidt forskellige arbejdsmiljøer. På hospitalet kan du arbejde på de følgende afdelinger:


 • Almen medicin
 • Pædiatri
 • Gynækologi
 • Obstetrik
 • Almen kirurgi
 • Skadestue


Sundhedscentret specialiserer sig i:


 • Sundhed og livsstil
 • Psykiatri
 • Familieplanlægning
 • Barsel og børns sundhed
 • HIV/AIDS og kønssygdommeVær opmærksom på, at hvis du kun er i Jamaica i kort tid, kan det begrænse antallet af afdelinger, du kan nå at arbejde på. Kontakt os for mere information om dette.

Male Medical intern stands outside Mandeville Hospital in Jamaica during his Medicine Internship.

Hvor i Jamaica skal jeg bo og arbejde?

Mandeville

Du bor og arbejder i universitetsbyen Mandeville.


Mandeville har en hyggelig landsbystemning og ligger fire timers kørsel fra den populære kystby, Montego Bay og fra landets hovedstad, Kingston.


Du kan enten arbejde på et hospital eller på et sundhedscenter alt efter dit erfaringsniveau, eller hvor langt du er på dit studie.


Det regionale hospital er et af de største i området men kæmper stadig med mangel på ressourcer.


Begge arbejdspladser ligger i gåafstand til Projects Abroads kontor i Mandeville, og du kan nemt komme dertil med taxa fra din værtsfamilies hjem.


Når du har fri, kan du opleve storslåede vandfald på vandreture eller slappe af på de idylliske sandstrande. Nogle af de mindeværdige steder at besøge inkluderer Portland, Ocho Rios, Negril, YS Falls, og Treasure Beach.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Jamaica


Hvordan ser en typisk dag på erfaringsopholdet med medicin i Jamaica ud?

Morgenerne er det travleste tidspunkt på dagen på hospitaler og sundhedscentre i Jamaica. Her er du mest aktiv i at observere og lære af læger og sygeplejerskers arbejde.


Du ankommer på din arbejdsplads mellem klokken 8.00-8.30, og din arbejdsdag slutter omkring klokken 15.00. Du kan dog blive til klokken 1.00, hvis du gerne vil.


I arbejdstimerne følger du med lægerne, når de går stuegang, og du overværer konsultationer og lytter, når lægerne diagnosticerer patienter og doserer medicin. Du skygger også sygeplejersker, når de giver medicin og yder pleje til patienterne.


Dine eftermiddage bliver mindre travle, hvilket giver dig tid til at forberede dig på præsentationer og kampagner eller at udforske byen.


Nogle dage deltager du i opsøgende arbejde i lokalsamfundet i stedet for at arbejde på din normale arbejdsplads.

Female medical intern takes a local man's blood pressure in a Health Centre during a medical outreach in Jamaica.

Hvad er projektets mål, og hvilken indflydelse har det?

Det primære mål for projektet er at hjælpe dig med at udvikle din medicinske viden og give dig en dybere indsigt i den lægefaglige praksis i et udviklingsland.


Jamaica har seriøse sociale og økonomiske udfordringer, og der er en stor grad af fattigdom, hvor mange lokalsamfund har begrænset adgang til grundlæggende sundhedspleje. Du oplever på første hånd, hvordan læger behandler et stort antal patienter med meget begrænsede ressourcer.


Du bliver også en del af vores indsats i Jamaica for at forbedre sundhedsplejen i dårligt stillede områder. Du deltager i opsøgende arbejde og udfører sundhedstjek eller giver oplysende foredrag. Dit arbejde hjælper os med at oplyse om vigtigheden ved en sund livsstil og forebyggelsen af sygdomme.


I Jamaica arbejder vi hen mod fem langsigtede mål i vores Medicine & Healthcare Management Plan:


 • Forbedre adgangen til grundlæggende sundhedspleje for dårligt stillede befolkningsgrupper
 • Fremme oplysningen om ikke-smitsomme sygdomme
 • Forbedre kvaliteten af sundhedspleje, som patienterne i landet modtager
 • Opfordre til en forståelse af medicinske arbejdsmetoder og fremme en udveksling af medicinsk viden
 • Mindske antallet af tilfælde af HIV/AIDS, Chikungunya og Zika


Tag på erfaringsophold inden for medicin i Jamaica og få erhvervserfaring, mens du hjælper os med at opnå disse langsigtede mål.

Projects Abroad Medicine intern with a tray of test tubes during her Medicine internship in Jamaica.

Frivilligt arbejde for professionelle og praktik inden for medicin og sundhed

Dette projekt er også ideelt for professionelle, der gerne vil bruge deres evner til at hjælpe, og som praktikophold for studerende inden for medicin og sundhed. Som professionel kan du være sikker på, at vi matcher din uddannelse og ekspertise til det projekt, hvor der er mest brug for dig.

Med din støtte kan vi gøre en endnu større forskel i de lokalsamfund, vi arbejder med. Hvis du er medicinstuderende eller lignende, arrangerer vi et praktikophold, hvor du kan lære så meget som muligt. Vi vil give dig muligheden for at få den viden og de færdigheder, som kan udvikle din professionelle karriere.

Læs mere om at arbejde frivilligt som professionel eller at tage et praktikophold som studerende inden for medicin og sundhed


Management plans

Vi beskriver vores målsætninger for vores projekter i dokumenter, som vi kalder Management Plans. Vi bruger dem til at planlægge vores arbejde på en grundig og officiel måde. De hjælper os også med at gøre vores projekter bedre. Det betyder også, at du kan blive en del af noget, som faktisk har en stor indflydelse der, hvor der er brug for det.

Læs mere om vores Management Plans


Måling af vores indflydelse

Vores projekter arbejder mod klare, langsigtede mål med specifikke, årlige målsætninger. Hver eneste frivillig og praktikant, som vi sender ud på disse projekter, hjælper os med at komme nærmere vores mål.

Vi udarbejder en Global Impact Report, som dokumenterer vores præstationer og resultater.

Find ud af mere om den indflydelse, som vores globale fællesskab af frivillige, praktikanter og personale har, og læs den seneste rapport. 


Kost og logi

Du bor hos en værtsfamilie i Mandeville. De byder dig velkommen i deres hjem og er ivrige efter at dele deres kultur med dig, samt at lade dig lære dem om din egen kultur.

Vi tror på, at det er den bedste måde at fordybe dig i kulturen i Jamaica og at få en virkelig unik oplevelse. Vi forsøger altid at få det til at passe, så du bor med mindst én anden frivillig eller praktikant hos din værtsfamilie.

Dit værelse kommer til at være trygt, komfortabelt og rent. Din projektpris inkluderer tre måltider om dagen. 

Få mere viden om vores boligforhold


Aktiviteter og fritid

Når man tænker på det tropiske Caribien, er Jamaica et af de første lande, man kommer til at tænke på. Med de hvide sandstrande og livlige kultur har øriget masser at byde på.


Det er en fantastisk lokation at arbejde frivilligt på og gå på opdagelse i. Det jamaicanske køkken er helt sikkert værd at smage på, med smagfulde retter som jamaicanske patties og jerk chicken. Du kan nyde maden på restauranter ved stranden for derefter at gå ned til vandet og tage en afkølende svømmetur.


Du kan ikke tage til Jamaica uden at gå på opdagelse på lokale markeder og museer, da landet har en rig kultur og en venlig befolkning. Du kan få en spændende og lærerig tur til det berømte Bob Marley museum i Kingston. Mens du er der, kan du også se Fort Charles og the National Heroes Park.


Der kommer til at være andre frivillige på vores forskellige projekter i Jamaica, mens du er der. Derfor kan du vælge mellem at udforske på egen hånd eller at finde sammen med andre frivillige og rejse rundt som en gruppe.  


Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Når du tilmelder dig, betaler du kun 2950 kr., som bliver fratrukket projektprisen.

Vil du gerne deltage på mere end ét projekt? Ring til os på +45 35 15 21 20 for at se om vi kan tilbyde dig en god pris.

Vælg en varighed og startdato for at fortsætte

Stil et spørgsmål

Felter markeret med * er obligatoriske!

Vores akkrediteringer