Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Ecuador

Du ankommer til San Cristobal Island Airport (SCY) på Galapagosøerne, hvor en af vores søde Projects Abroad medarbejdere står klar til at hente dig. Lufthavnen ligger meget tæt på byen, Puerto Baquerizo Moreno, hvor vores projekter finder sted. Der er kun 5 minutters kørsel fra lufthavnen til vores lokale kontor. Vi betaler for transporten til og fra lufthavnen, da det er inkluderet i din projektpris.

Book flybilletter til Ecuador

Det er nemmere end nogensinde at søge efter flyrejser online, men det kan stadig være en tidskrævende, overvældende og frustrerende proces. Har du brug for support, har vores personale et indgående kendskab til alle vores destinationer. Vi fortæller dig, hvilken lufthavn du skal flyve til, og vi anbefaler den bedste måde at komme dertil.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter.

Visumkrav for Ecuador

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Du skal betale omkring 130 kr. i kontanter (USD 20) for et immigrationskort til Galapagosøerne, når du ankommer til Quito eller Guayaquil. Derudover, hvis du er under 18 år gammel, skal du betale omkring 650 kr. (USD 100), når du ankommer til San Cristobal lufthavn. Denne afgift går direkte til at bevare og styrke den verdensrømte nationalpark.


Normalt er det alle besøgende på øerne, der skal betale afgiften, men vi har lavet en aftale med nationalparken om at lade afgiften frafalde for vores frivillige over 18 år. Desværre skal frivillige under 18 år stadig betale den, hvilket betyder, at de skal have mindst 120 USD i kontanter med sig, når de ankommer til Ecuador. Denne afgift er ude af vores kontrol, og man kan ikke få lov at komme ind i nationalparken uden at betale.

Din introduktion og orientering i Ecuador

Vores lokale personale er altid til rådighed og står klar til at hjælpe dig, især på din første dag. Du får en grundig introduktion til din nye hjemby, som inkluderer en rundvisning i byen. En af vores medarbejdere viser dig, hvor du kan købe et lokalt SIM kort og veksle penge, samt andre nyttige lokationer. De forklarer dig også for eksempel, hvordan det offentlige transportsystem fungerer.


Som en del af din introduktion til projektet og til landet, ser du vores lokale kontor og lærer om, hvordan vi driver de forskellige projekter, vi har i Ecuador. Du får også en introduktionspakke med al den information, du skal bruge, som kort over byen og øen med de vigtigste steder afmærket.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Ecuador

På din første dag viser en medarbejder dig vejen fra din værtsfamilie og hen til din arbejdsplads. Du får masser af vejledning på din første dag, så dit arbejde på projektet starter faktisk først dagen efter. Det er vigtigt, at du lærer, hvad der forventes af dig, og hvordan alting fungerer.


Du har også mulighed for at møde de mennesker, du skal arbejde sammen med, og at få en grundlæggende introduktion til arbejdspladsen. På den måde får du en bedre forståelse for, hvilke slags aktiviteter du skal deltage i, og hvordan dine dage kommer til at se ud.  

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer